Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5162
EURO34.908
ALTIN2450.6

Bu kutlu yolda bizde varız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu kutlu yolda bizde varız
Abone ol
Milletvekili aday adaylığını açıklayan eski AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen, “Ben onlara ittifak değil koalisyon diyorum. 6’lı masa hergün masayı devirip bakanlık, milletvekilliği pazarlığı yapıyor. Ben inanıyorum Dünya lideri ümmetin neferi, mazlumun, mağdurun ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan en yüksek oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek” dedi.

Eski AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen törende konuşan Sezen şunları söyledi: “Yarınla ilgili hesabımız yok, yarını hesap eden hiçbir zaman başarılı olamaz. Yarının sahibi Allahtır, kadere inananın kederi olmaz hamdolsun.  Biz bu davada 20 senedir gençlik kollarından bu yana emek verdik.
Öncelikle Gençlik Kollarında Parti bayrakları astık, seçim çalışmaları yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul seçimlerinde Üniversite zamanında orda çok çalıştık. Daha sonra İl yönetiminin ana kademesinde bulunduk, yönetim kurulu üyeliği yaptık, seçim işleri başkanlığı yaptık, siyasi hukuk işleri başkanlığı yaptık, nihayetinde benim şeref ve onur duyduğum il başkanlığı görevini Sayın Cumhurbaşkanımız bana 1 dönem tevdi ettik. Daha sonra biz bu bayrağı Hüseyin Uluçay kardeşimize devir ettik. Ondan sonra Genel Merkezin Teşkilat Başkanlığında Ankara’da bir görevimiz oldu”
GÖREV İSTENMEZ VERİLİR ŞİARIYLA BİZDE VARIZ
Milletvekili olsa olmasa da bu dava için gece gündüz demeden Dünya lideri ümmetin neferi, mazlumun, mağdurun inşallah ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağını ifade eden Sezen sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün itibariyle bu görevimiz devam ederken, 14 Mayıs’ta seçimlerinde görev istenmez verilir şiarıyla bizde varız, herhangi bir görev düşerse diye bu göreve talip olduk. Herhangi bir milletvekili adayı vs. öyle bir beklentimiz var, böyle bir göreve talip olduk. Ancak olsa da olmasa da biz bu davada inşallah gece gündüz demeden 2023 seçimlerinde de başta Cumhurbaşkanımız Dünya lideri ümmetin neferi, mazlumun, mağdurun inşallah ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan öncelikle tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek için gece gündüz varımızla yoğumuzla çalışacağız. Şimdiden şunu buradan beyan edeyim, inşallah 2023 yılı seçimlerimiz teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla birlikte yüksek oy oranı ile inşallah sayın Cumhurbaşkanımızı muzaffer kılacağız”
KÜSKÜNLÜKLERİ, DARGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM
“Bizim tek ümidimiz, umudumuz sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar o koltukta 2023 seçimlerinde öncelikle Cumhurbaşkanı seçtirmektir” diyen Sezen sözlerinin devamında:
“Ancak bu süreçte kesinlikle küskünlüklere, dargınlıklara, herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden Ahmet, Mehmet, Hüseyin davası demeden bizim tek ümidimiz, umudumuz sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar o koltukta 2023 seçimlerinde öncelikle Cumhurbaşkanı seçtirmektir. Tabi akabinde de yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde de Meclis önemli. Yasama organında sayın Cumhurbaşkanımızın elini rahatlatacak şekilde nitelikli bir çoğunlukla nasip olursa ben Mecliste de AK Parti milletvekillerimizin çoğunluğu sağlayacağından eminim. Dolayısıyla Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerinde, tüm köylerin de sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu gibi yüz yüze gece gündüz demeden her insanımızın kapısını çalacağız”
DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ
“2023 seçimlerinde durmadan yorulmadan çalışacağız. Şimdiden bunun sözünü veriyorum” diyen Sezen sözlerine şöyle devam etti:
“Hamdolsun AK Parti Afyonkarahisar’da 100 bini geçkin üyesiyle, Türkiye genelinde de 11 milyondan fazla üyesiyle Türkiye’nin en büyük gelmiş geçmiş en büyük partisidir. Sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyada sivil toplum kuruluşları arasında en büyük organizasyondur. Bu da AK Partiye bu milletin teveccühünü göstermektedir. Allah razı olsun, şimdiye kadar kuruluşundan bu güne kadar görev alan başta kıymetli milletvekillerimiz, ilçe il teşkilatlarında görev alan, hizmet eden mahalle başkanlarımız, il-ilçe yönetim kurulu üyelerimiz hali hazırda görevde tüm teşkilat mensuplarımız inşallah 2023 seçimlerinde de durmadan yorulmadan çalışacağız. Şimdiden bunun sözünü ben de veriyorum, partimde veriyor”
6 MASA İTTİFAK DEĞİL, KOALİSYON
6’lı masanın hala kendi arasında mutabakat sağlayamadığını, her gün masayı devirip bakanlık, milletvekilliği pazarlıklarının yapıldığını söyleyen Sezen,
“Yine bu süreçte 1 yıldan fazladır, bu 6 altılı masa dediğimiz koalisyon ben koalisyon diyorum onlar ittifak değil kesinlikle. Onlar daha kendi aralarında herhangi bir mutabakat sağlayamamışken, hergün masayı devirirken, bu millet bu süreçte 2023 yılı sonrasında da ülkemizin, dünyanın bu zor günlerinde de istikrarlı bir yönetimle sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar göreve gelmesini istiyor. Bende Afyonkarahisar halkının irfanına, vicdanına, aklına, adaletine her şeyine güveniyorum. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. 2000 yıldan fazladır bizim bir Devlet geleneğimiz vardır. Allah izin verirse inşallah Anadolu irfanı yine irfanını gösterecek 14 Mayıs’ta da sayın Cumhurbaşkanımızı şimdiye kadar seçilmiş en yüksek oy oranıyla nasip olursa tekrar cumhurbaşkanı seçeceğiz, mecliste de nitelikli bir çoğunlukla AK parti olarak muktedir olarak bu partide inşallah bu ülkede iktidar olmaya devam edeceğiz”
NE ZAMAN IMF’Yİ DEFETTİK, ONDAN SONRA ULUSLARASI GÜÇLER SAHAYA İNDİ
AK Parti’nin kuruluşundan bugüne çok badireler atlattığını ifade eden Sezen, “2001 krizi oldu, ondan sonra halkımızın teveccühü ile inşallah iktidara geldik, bu süreç 2012 yılına kadar çeşitli krizlerle devam etti. 2012’de biz ne zaman IMF’yi bu ülkeden defettik, ondan sonra uluslararası güçler sahaya indi. 17-25’leri yaşadık, Gezi Parkı davasını yaşadık ve nihayetinde 15 Temmuz günü bir cehennem yaşattılar bu ülkeye. Allah bu milletimizden razı olsun. O yapılan kalkışma sadece AK Partiye değil, Türkiye cumhuriyetine yapılan bir darbe girişimiydi. Bu millet yine ferasetiyle o günleri atlattı. İnşallah AK Parti daha yeni başlıyor, daha yapılacak çok işlerimiz var. 20 senede sayın Cumhurbaşkanımız ilk gün yola çıktığında 2023 vizyonu diye bir vizyon ortaya koydu. Bakın, şimdiye kadar hiç kimsenin yapamadığı, yapmadığı işleri 20 senede becerdik. Koalisyon hükümetinin 14 Mayıs seçimlerinden sonra 15 Mayıs’ta neyle ilgili ne taahhütü bulunduğu var mı? Hala daha bakanlık, milletvekilleri pazarlıkları yapıyorlar. Cumhurbaşkanımız 2023 yılı vizyonunu ortaya koydu ve yapmadığı iş kalmadı. 2023 yılına hedeflediğimiz herşeyi sizlerin yardımıyla, bu milletin feraseti, desteğiyle Allah razı olsun gerçekleştirdik. Şimdi yeni Türkiye yüzyılı diye bir manifesto yayınladık. İnşallah Türkiye yüzyılı, tüm Dünyada Türkiye’nin güç olduğu, denge kuracağı bir ülke için var gücümüzle sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizde çalışıp koşturacağız. Bugünden itibaren gece gündüz demeden inşallah 14 Mayıs seçimleri için her kademimizle inşallah hep birlikte çalışacağız. Buraya gelen tüm vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, kardeşlerimize hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu kutlu yolda bizde varız. Bize destekleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boş boş konuşma iddialarını kanıtlaÖnceki Haber

Boş boş konuşma iddialarını kanıtla

40 yaş üzerindeki kişiler dikkat etsin!Sonraki Haber

40 yaş üzerindeki kişiler dikkat etsin!

Yorum Yazın

Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı
Mobil trafik eğitim tırı Afyon’da
Sülün beldesinde otomobil elektrikli bisiklete çarptı
Afyon Adliyesi çıkışında 2 grup birbirine girdi
Afyon Valiliği inceleme başlattı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar