Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.335
EURO34.8732
ALTIN2393.6

Mısırlıoğlu: Şu an en iyi sizi biz anlıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mısırlıoğlu: Şu an en iyi sizi biz anlıyoruz
Abone ol
AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “11 ay önce yapılan seçimlerde önemli bir oy oranına sahip olan İYİ Parti bu seçimlerde binasına kilit mi vurdu da bunca işçi kıyımına ve sürgüne sesi çıkmıyor?” eleştirilerine İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu cevap verdi. Mısırlıoğlu, “Bakın değerli kardeşim iktidar gücünü eline geçiren herkes ben ne oldum gibi bir hareketle milletten aldığı gücü bir anda kendi gücü sanarak hareket ediyor. Biz sizin iktidarınızda bunları yaşadık, şu an en iyi sizi biz anlıyoruz” dedi.

ULUÇAY’I ÇAY, KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUZ
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mısırlıoğlu, Partilerinin kapısının herkese açık olduğunu, vatandaşların ve partililerin her zaman ziyarette bulunabileceklerini dile getirdi. Mısırlıoğlu Uluçay'ı İYİ Partiye çay, kahve içmeye davet etti.
BURCU KÖKSAL KAZANDI
“Seçim sonuçları milletimizin iradesidir milletimizin tercihidir buna başımız üstüne diyoruz” diyen Başkan Mısırlıoğlu “Türkiye’de ve ilimizde de hiç kazanılamayacağı düşünülen ilçelerde bile muhalefet Partilerinin özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları kazandı. Merkez ilçemizde yine Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Burcu Köksal kazandı” dedi.
BU BİR AKIL TUTULMASIDIR
AK Parti eski il başkanı ve belediye başkan adayı olan Hüseyin Ceylan Uluçay’ın açıklamalarına cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu; “Sayın Uluçay İYİ Parti’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne son yerel seçimlerde seçmenleri ile beraber teşkilatının da mı geçtiği ile ilgili bir ithamda bulunmuşsunuz. Bu bir akıl tutulmasıdır.22 yıldır ülkeyi, 20 yıldır da Afyonkarahisar‘ı kesintisiz ve aralıksız yönettiniz, sizin partiniz tarafından yönetildi, sizin belediye başkanlarınız tarafından yönetildi. Görmezden geldiğiniz Emeklimiz, esnafımız, işçimiz, dar gelirlimiz sizin baskıcı zulmünüzden kurtulmak için değişim istemiştir.
Kör ve şaşı baktığınız için insanlarımızı anlayamadınız. Sizin umutsuzluğa ve çaresizliğe mahkûm ettiğiniz seçmenler bir değişim istedi. Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz artık değişim istedi. Bakın değerli kardeşim iktidar gücünü eline geçiren herkes ben ne oldum gibi bir hareketle milletten aldığı gücü bir anda kendi gücü sanarak hareket ediyor. Biz sizin iktidarınızda bunları yaşadık, şu an en iyi sizi biz anlıyoruz” dedi.
UZAKLAŞTIRILAN KİŞİLER SEÇİMLERE 3 AY KALA ALMIŞ OLDUĞUNUZ KİŞİLER
Başkan Mısırlıoğlu; “Bir diğer konu bizi belediyeden uzaklaştırılmış kişilerin ve emekçilerin durumuna sessiz kalmakla itham etmişsin Sayın Uluçay. Biz hiçbir zaman helal rızık peşinde çalışan hiçbir belediye personelinin veya kamu personelinin siyasi görüş ve düşüncesi yüzünden ekmeğiyle oynanmasından yana taraf değiliz. Bu kastettiğiniz kişiler basından takip ettiğimiz şekilde sizin siyasi rüşvet olarak seçimlere 3 ay kala almış olduğunuz kişiler. Şayet siz göreve gelseydiniz eminim ki sizde aynı şeyi yapacaktınız. Şişirilen kadroların maaşlarını ödeyemeyecektiniz ve personel çıkartacaktınız.”
LİYAKATLİ KİŞİLER ATAMAYA ÖZEN GÖSTERİN
Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, “Yapılan atamalar da atandıkları bölüme uygun işin ehli liyakatli kişiler atamaya özen gösterin.” Uyarısında bulunan Mısırlıoğlu, “Buradan da Sayın Burcu Köksal hanımefendiye sesleniyorum lütfen yapmış olduğunuz değişikliklerde ve atamalarda liyakate dikkat edelim” diyen Mısırlıoğlu “Elbette kendi kadronuzu oluşturmak zorundasınız. Kendinize göre bir ekip kurmak zorundasınız, bunların tamamında sizi destekliyorum. Ancak yapılan atamalar da atandıkları bölüme uygun işin ehli liyakatli kişiler atamaya özen gösterin. Başarı tesadüf değildir başarılı olmak istiyorsanız mutlaka çok sesli düşünün ve istişareyi elden bırakmayın. Kapınızı Afyonkarahisarlılara açın. İstişareler neticesinde şehrimize ve insanımıza yapılacak hizmetlerde daha doğruyu bulursunuz diye düşünüyor buradan başarılar diliyorum.” dedi.
BU ŞEHİR HEPİMİZİN
“Bu şehir hepimizin bu ülke hepimizin, bu devlet hepimizin.” Diyen Mısırlıoğlu sözlerini şöyle noktaladı:
“Yerel seçimler bundan beş yıl sonra yapılacak beş yıl çok uzun bir zaman değil bunun kıymetini bilin, zamanı iyi değerlendirin ve insanımıza hizmeti esas alan çalışmalarla ön plana çıkın. Siyasi kavgalarla siyasi çekişmelerle itişip kapışmalarla ve ilimiz adına ve ilçelerimiz adına kutuplaşmaya meydan verecek siyasi çatışmalardan lütfen uzak durun. Bu şehir hepimizin bu ülke hepimizin, bu devlet hepimizin. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşıyız, hepimizin sevdası Afyonkarahisar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi saygıyla hürmetle selamlıyor, herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haluk Levent konseri etkilenir mi?Önceki Haber

Haluk Levent konseri etkilenir mi?

Tarım Fuarı’ndan ekonomiye 750 Milyon TL’lik katkıSonraki Haber

Tarım Fuarı’ndan ekonomiye 750 Milyon TL...

Yorum Yazın

8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı
Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor
İşkur 757 işyerini ziyaret edecek
Ragbi Flag heyecanı Afyon’da başladı
Davul benim omzumda tokmak başkasının elinde bir yönetim anlayışını kabul etmiyorum
İYİ Partili Olgun’un görevi belli oldu
Polis ekiplerinden bir eve baskın!
Susuzspor’da yeni yönetim belli oldu
AKÜ’de öğrenciler tarafından hazırlanan karma sergi açıldı
Afyon’dan zeybek esintisi geçti
Uyum içerisinde hep birlikte çalışacağız
İGM yoğun gündemle toplanıyor
Afyon’lu güreşçiler Avrupa Şampiyonası için kampa giriyor
Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar