Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

VATANDAŞ İÇİN YAPMIYORSAN DA OY İÇİN BİR ŞEYLER YAP

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VATANDAŞ İÇİN YAPMIYORSAN DA OY İÇİN BİR ŞEYLER YAP
Abone ol
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu son haftalarda geleneksel hale getirdiği Afyonkarahisar Belediyesi ve Mehmet Zeybek’i eleştirilerine bu haftada devam etti. Mısırlıoğlu, “Ne temizlik var, ne çevre düzenlemesi, görünen o ki Sayın Zeybek, vatandaşın sesine kulağını tıkamış, gözünü kapatmış. Vatandaş için yapmıyorsan da oy için bir şeyler yap da görelim” diyerek eleştirilerine bu haftada devam etti.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında yine Afyonkarahisar Belediyesi ve Başkan Mehmet Zeybek’e yüklendi.  “Sokaklar çöplük gibi diye şikayet ederken belediyemiz bizi daha kötüleri ile karşılaştırıyor. Ben bugüne kadar bu kadar kör ve sağır bir belediye görmedim arkadaşlar” diyerek şunları söyledi:

“29 Ekim Cumartesi günü İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın delege seçimleri büyük bir başarı ve yoğun bir katılımla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta başında ilçe kongrelerimizi yapmaya başladık.  Evciler, Bayat, Sandıklı ve Bolvadin’de kongrelerimizi tamamladık. İnanıyorum ki; demokrasinin gereklerini yerine getirerek attığımız bu adımlar bizi iktidara ulaştıracak.

Gelelim Afyonkarahisar’ımızın bitmek bilmeyen dertlerine… Vatandaşımızın kaliteli hizmet alma hakkını gasp eden Afyonkarahisar Belediyesi, ‘şehrimizin vitrini’ diyebileceğimiz Yeşilyol Caddesi’ni unuttu galiba. Ne temizlik var, ne çevre düzenlemesi. Ayrıca sokak köpekleri de özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde insanlara saldırıyor, caddeden kimsenin geçmesine izin vermiyor.

Yeşilyol Caddesi, bir çok esnafın olduğu bir cadde. Kafeler, pastaneler, çiçekçiler, büfeler, marketler olan bir caddenin bu kadar bakımsız bırakılması hangi vicdana sığar sormak istiyorum size…  Sokaklar çöplük gibi diye şikayet ederken belediyemiz bizi daha kötüleri ile karşılaştırıyor. Ben bugüne kadar bu kadar kör ve sağır bir belediye görmedim arkadaşlar.  Görünen o ki Sayın Zeybek, vatandaşın sesine kulağını tıkamış, gözünü kapatmış… Ama vatandaşımıza layık gördüğünüz bu bakımsız cadde ve sokaklar hanenize eksileri yazıyor bunu da böyle bilin…

Sadece cadde ve sokaklar değil, üst geçitlerin asansörleri de bu şekilde. Çöplüğe dönmüş vaziyette çürümeye bırakılmış üst geçit asansörleri korkarım bu bakımsızlık ve boşvermişlikle başka amaçlar için kullanılmaya başlayacak yakında…  Bir kenti temiz ve tertipli tutmak bu kadar zor mu Sayın Zeybek? Belediyenin en temel görevi vatandaşlara yaşanabilir bir kent sunmak değil midir? Sokakları bile temizlemekten aciz bir belediyeye kim neden oy versin?

Vatandaş için yapmıyorsan da oy için bir şeyler yap da görelim. Yoksa siz Afyon halkını çantada keklik olarak mı görüyorsunuz?  Şehrimizin her yeri yarım kalan işlerinizle dolu. Güya vatandaşı ‘biz gidersek işler, yatırımlar yarım kalır’ diye korkutmaya kalkıyorsunuz.  Siz görevdeyken de yarım kalıyor Sayın Zeybek… Parklar, bahçeler, yollar, caddeler yarım kalan işlerinizle dolu…  Parklarda yürüyüş yollarına serilen elastik malzemeler kimi yerde var kimi yerde yok, kimi yerde de aniden bitiveriyor.

Yine parklar içindeki beton yollar ne hikmetse birbirine bağlanmıyor. Caddelerdeki bisiklet yollarından bahsetmiyorum bile…  Tam manasıyla vatandaşı yarı yolda bırakıyorsunuz. Yürürken, koşarken, bisikletle seyir halindeyken yollar hep yarım, birbiriyle bağlantısız… Bu işleri göstermelik yaptığınız o kadar belli ki… Çalışıyor gibi görünmek için yalap şalap yaptığınız bu işler, milletimize saygısızlıktır. Bunun hesabı da sandıkta sorulacaktır!”

VALLAHİ DE BİLLAHİ DE ESKİ TÜRKİYE’Yİ ÖZLER OLDUK

Mısırlıoğlu basın toplantısında ikinci eleştirisini de AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a yaptı. Uluçay’ın ‘Vatandaşın unutan ve zulmeden eski Türkiye yok’ sözleri üzerinden yüklenen Mısırlıoğlu şunları söyledi: “AKP’nin boş bir teneke misali çıkardığı sesler, ne yazık ki vatandaşlarımızın karnını doyurmuyor, yüzünü güldürmüyor…  İl Başkanı; ‘vatandaşını unutan ve zulmeden eski Türkiye yok” demiş…

Vallahi de billahi de eski Türkiye’yi özler olduk. Vatandaşını unutan sizsiniz. Görmezden gelen, yok sayan sizsiniz. Sokakları çöplüğe dönüştüren, yolları yürünmez hale getiren sizsiniz. Vatandaşı unutmak da zulmetmek de sizden sorulur Sayın Başkan. 20 yıldır iktidarda olan AKP;  ekonomiyi alt üst etmekten, Türk Lirasını ezdirmekten, hatta kendi vatandaşını yabancı uyruklu vatandaşlara ezdirmekten başka ne yaptı Allah aşkına? 

‘Milletin derdi ile dertleniyoruz’ diyorsunuz ya; sizin dert tanımınızı merak ediyorum doğrusu… Halk ekmek kuyruklarını görmüyor musunuz? Halkın geçinemiyoruz, esnafın para kazanamıyoruz deyişini duymuyor musunuz? Yoksa siz başka bir evrende mi yaşıyorsunuz?”

BİR İŞ YAPIYORSUNUZ MADEM DİŞE DOKUNUR BİR ŞEYLER YAPIN

Mısırlıoğlu, “Neden tüm eğitim sendikaları ve milli eğitim müdürünün olduğu bir toplantı yapılmıyor?” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Ekonomi, sağlık, eğitim… Hepsinde çuvalladınız beyler… Bu kaybolan 20 yılın hesabını vereceksiniz. Eski Bakan, şimdinin Milletvekili Veysel Eroğlu; Eğitim Birsen il temsilcisiyle Afyon’un eğitim sorununu konuşmuş… Yahu, bir iş yapıyorsunuz madem; dişe dokunur bir şeyler yapın. Amacınız topluma fayda sağlamaksa, sorun çözmekse; o platformu temsil eden herkesle görüşün. Neden tüm eğitim sendikaları ve milli eğitim müdürünün olduğu bir toplantı yapılmıyor? Ne zaman kafa kafaya verip de bu kötü gidişata dur diyeceksiniz? Ne zaman kendi çıkarlarınızı düşünmeyi bırakıp bu memleket için bir şeyler yapacaksınız? Çocuklarımızın geleceği kararıyor farkında değil misiniz? Bu ülkenin gençleri demek bu ülkenin geleceği, umudu demektir… Kendinize gelin, işinizin gereği neyse onu yapın! Memleketi 100 yıl geriye götürdünüz… Okul yok okul ! Çocuklarımız, gençlerimiz mağdur diyoruz, haftalardır vatandaşımızın mağduriyetini dile getiriyoruz, yüzünüz bile kızarmıyor… Harbiş semtinden çarşıya, uydukente, mecidiyeye gidiyor çocuklarımız. Çoğu zaman 2 araç değiştiriyor, çoğu zaman yoğunluktan minibüse binemiyor.  Bu ayıp size yeter… bu çocukların kışın çektikleri çileyi gelip görün de eserinizle övünün” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İLK DERSE GİRMEDİLERÖnceki Haber

İLK DERSE GİRMEDİLER

ÖZKAYA: SORUN HEMEN ÇÖZÜLECEKSonraki Haber

ÖZKAYA: SORUN HEMEN ÇÖZÜLECEK

Yorum Yazın

Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler
Afyon'da 60 motosiklet trafikten men edildi
Karı-koca hırsızlıktan aranan çift Çay ilçesinde yakalandı
Uyuşturucu kullanmaktan aranan şahıs salar beldesinde yakayı ele verdi
Afjet çalışanları anlattı Vali Yardımcısı dinledi
Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar