Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5195
EURO34.8783
ALTIN2436.2

Uluçay: Afyonlular depreme dayanıksız evlerde yaşarken biz buna razı olmayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uluçay: Afyonlular depreme dayanıksız evlerde yaşarken biz buna razı olmayacağız
Abone ol
Cuma namazı sonrası partililerle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Göreve gelir gelmez Kentsel dönüşüm bulunan hak sahiplerinin fikri ve hak sahiplerinin de bulunduğu komisyonu oluşturarak ve hak sahiplerinin rızasını alarak bu projeye istişare ile karar vermek ve başlamaktır.” dedi.

Dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hüseyin Ceylan Uluçay bugün seçim startını sabah namazını Türbe Camiinde kılarak vermişti. Cuma namazı sonrası partililerle buluşan Uluçay sevgi gösterileriyle karşılandı. Partililere hitap eden Uluçay, “Her karış toprağı Şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklara hizmet etmek herkese nasip olmaz. Ak partide her makam hizmet ve dava için yapılır ve bir bayrak yarışıdır. Bizdeki bayrak yarışı, bayrağı diğerine yetiştirmek adına süratle koşup bir önde bekleyen arkadaşına bırakmasıdır.” Dedi.
2004 YILINDA GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ OLARAK ÇIKTIM BU YOLA…
“2004 yılında gençlik kolları üyesi olarak çıktığım bu yolda, 2015 yılında il yönetim kurulu üyesi, il başkan yardımcısı ve 2020 yılında yapılan kongre ile il başkanı olarak göreve devam ettim.” Diyen Uluçay sözlerine şöyle başladı:
“Dört yıldır aziz hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden yaptığım il başkanlığı vazifesini de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile bırakıyor ve Afyonkarahisar belediye başkan adayı olarak vazifemize devam edeceğimizi kamuoyuna duyuruyorum. Görev yaptığım süre içerisinde benimle beraber gece gündüz çalışan değerli millet vekillerimize, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm ilçe başkanları ve yönetimlerine, İGM başkanı ve üyelerine hasılı  tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Ak Parti tarihinin en zorlu seçimlerinden  birisi olan 2023 genel seçimlerinde göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yine teşekkür etmeyi unuttuğum kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İl başkanlığı döneminde nereye davet etsek bizim haberlerimizi yapmak için gece gündüz gelen siz değerli basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum.”
BİZDEKİ BAYRAK YARIŞI, BAYRAĞI DİĞERİNE YETİŞTİRMEK ADINA SÜRATLE KOŞUP BİR ÖNDE BEKLEYEN ARKADAŞINA BIRAKMASIDIR
“Ak partide her makam hizmet ve dava için yapılır ve bir bayrak yarışıdır.” Diyen Uluçay sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Değerli hemşehrilerim; Ak Parti çatısı altında 2004 yılından 2009 yılına kadar Afyonkarahisar belediye başkanı olarak görev yapan ABDULLAH KAPTAN başkanımıza, 2009-2019 yılları arasında görev yapan Burhanettin Çoban Başkanımıza ve birlikte görev yaptığımız mevcut Belediye Başkanımız, ağabeyimiz, yol ve dava arkadaşımız Sayın Mehmet Zeybek başkanımıza Afyonkarahisar’ı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için durmadan çalıştıkları ve Afyonkarahisar halkımızın hizmetine birçok eseri sundukları için teşekkür ederim. Bu dava için gönlünü yüreğini ortaya koyan her biri birbirinden değerli aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Her karış toprağı Şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklara hizmet etmek herkese nasip olmaz. Değerli başkanlarıma nasip oldu Rabbim onlardan razı olsun. Ak partide her makam hizmet ve dava için yapılır ve bir bayrak yarışıdır. Bizdeki bayrak yarışı, bayrağı diğerine yetiştirmek adına süratle koşup bir önde bekleyen arkadaşına bırakmasıdır. Bizler de inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı görevindeyken gösterdiği ‘eser ve hizmet belediyeciliği’ çalışma anlayışı ile Afyonkarahisar’a çok büyük ve her kesimin memnuniyetle karşılayacağı, kullanacağı eserler kazandırmayı hedefliyor ve bu hedefler üzerinde çalışacağımızı vaat ediyorum.”
SEN-BEN AYRIMI YAPMADAN HİZMETKAR OLACAĞIZ
“Hizmetlerimizi istişare ile yapacak, burada elde edilen ortak akıl zenginliği ile de gerçekleştireceğiz.” Diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti:
“Değerli hemşehrilerim; Bizim Afyonkarahisar’da hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bundan önce olduğu gibi, bundan sonra bayrağı devraldığım noktadan itibaren Afyonkarahisar’da yaşayan bütün büyüklerimize ve kardeşlerimize sen-ben ayrımı yapmadan hizmetkâr olacağız. Hizmetlerimizi de inancımız gereği sünnetimiz olan istişare ile yapacak, burada elde edilen ortak akıl zenginliği ile de gerçekleştireceğiz.
 Cumhuriyetimizin kurulduğu bu şehre Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmet etmek için AK Parti’nin adayı olarak gösterilmek benim için büyük bir onurdur. Ülkemizde eşi benzeri olmayan Afyonkarahisar Mevlevihane’si ile Mevlevilik kültürünü, Ulu camisi ile Selçuklu kültürünü, Taş Medresesi ile Osmanlı kültürünü, Zafer müzesi ve benzer yapılarla da Cumhuriyet döneminin eserlerini içinde barından şehrimiz, gastronomi ile de dünyanın 49 şehrinden biri olmakla kalmıyor, tarihi termal kentler şehri arasında da bölgemizde ticarette de önemli bir seviyededir. Bizler bu değerlerimizi yapacağımız yatırımlarla daha iyi bir seviyeye çekme gayreti içerisinde olacağımızın vaadini veriyor ve kısa sürede de gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum. Afyonkarahisar’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın hanesinde olmayı hedeflediğimiz belediyecilik anlayışımızı “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” ifadesi ile pekiştirecek ve her bir vatandaşımız için ayrı bir özen, hassasiyet ve dikkatle çalışacağız.”
HEMŞEHRİLERİMİZ DEPREME DAYANAKSIZ EVLERDE KALIRKEN BİZLERİN BUNA RAZI OLMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR
“Afyonkarahisar’ın belediye başkan adayı olarak tabiî ki öncelikli yapılması gereken projelerimiz var. Bunlardan bazılarını şimdi söylemek istiyorum.” Uluçay sözlerine şöyle devam etti:
“Bunların en önemlisi son dönemlerde yaşanan depremlerden dolayı biran evvel başlaması ve tamamlanması gereken KENTSEL DÖNÜŞÜM projesidir. Afyonkarahisarlı Hemşehrilerimiz depreme dayanaksız evlerde kalırken bizlerin buna razı olması mümkün değildir.
Kentsel dönüşümde esas olan Dönüşüm alanında bulunan  hak sahiplerinin fikri ve hak sahiplerinin de bulunduğu  komisyonu oluşturarak ve hak sahiplerinin rızasını alarak bu projeye istişare ile karar vermek ve başlamaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dünde aday tanıtımda söylediği gibi her zaman Afyonkarahisar’ın talepleri için bizlere destek olacağı sözü bizlere en büyük motivasyon ve güç kaynağıdır.
Afyonkarahisarda kendi evi olmayan  hemşehrilerimizi ev sahibi yapmak için  Toki vesilesiyle yeni Toki binaları inşaa etmeyi hedefliyoruz.
Özellikle şehir merkezimizde ihtiyaç olan otopark noktaları belirlenerek yapacağımız yeni otoparklarla trafiği rahatlatacak çözümleri getireceğiz
Diğer projemiz ise şehrimizin tanıtımı ve ticaretini geliştirmek için bölgede en modern fuar merkezini inşa ederek fuar, ticaret ve turizm merkezi olmayı hedeflemektir.
Diğer projelerimizden bir tanesi ise Gelecek nesillerin inşaası hedefi doğrultusunda gençlerimize kültürümüze uygun mahalle bazlı sosyal alanlar oluşturmak ve boş zamanlarını arkadaşlarıyla beraber buralarda geçirmesini sağlamak olacaktır.
Aynı zamanda kadınlarımız için mahallelerinde veya bölgelerinde gidebilecekleri spor alanları ve hanımlar lokali projelerini yaygınlaştırmaktır. Ayrıca yaşlılarımız ve engellilerimiz için sosyal alanları her mahallede artırarak onlara daha mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.
 Bazı mahallelerimizde tanzim satış noktaları oluşturacağız. böylelikle halkımızın daha ekonomik gıdaya erişim imkanı sağlayacağız.
Yine akarçay projesini daha etkin hale getirerek hem temizlik anlamında  hemde ticari alanların artırılması anlamında ilave projelerimiz olacaktır.
Türkiye’de eşsiz bir proje olan daha önceden planlanan ve şuan resmi işlemleri tamamlanan Sağlık endüstri bölgesinin yapılaması için de Sayın valimiz, milletvekillerimiz, ticaret odamız ve üniversitelerimiz ile hızlıca projeyi hayata geçirmek için tüm çalışmaları başlatacağız.
Kanlıca bölgesinde yapmayı planladığımız 200 yataklı Semt hastanesinin inşaatına biran evvel başlayarak bölgedeki hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz.
Organize sanayi bölgesi kavşağı ve otogar kavşağında meydana gelen kazaları önlemek için Milletvekillerimizle bakanlığımıza giderek üst geçit yapılması için çalışmaları hızlandırarak en kısa sürede yapmayı planlıyoruz.
Bu projelerin detaylarını ve daha birçok projeleri inşallah önümüzdeki günlerde Afyonkarahisarlı Hemşehrilerimize sunacağız.
Biz tek başımıza hiçbirşey yapamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Mutlu personel, mutlu hizmet, mutlu belediyecilik, Mutlu Afyonkarahisar inancıyla personelimizin desteğini her zaman olduğu gibi arkamıza alarak sizlere hizmet edeceğiz.
Mehmet Zeybek başkanımız döneminde dünyayı kasıp kavuran pandemi ve 11 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle tamamlanamayan AFRAY, Teleferik, Millet bahçeleri ve diğer yarım kalan projeleri de inşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız.
 Sayın Cumhurbaşkanımızın, Mahinur Özdemir bakanımızın, Veysel Eroğlu bakanımızın ve milletvekillerimizin desteğiyle inşallah Afyonkarahisar şahlanacak ve yapılamaz denilen tüm projeler tek tek yapılacaktır.
 Afyonkarahisar hiçbir zaman bizleri mahçup etmedi inşallah bizde Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize mahçup olmadan hizmetkar olacağız.
 Ak parti olarak Hazırız, kararlıyız, inançlıyız ve AFYONKARAHİSAR’a sevdalıyız.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Play-off grubunda eşleşmeler belli oldu!Önceki Haber

Play-off grubunda eşleşmeler belli oldu!

148 bin öğrenci ara tatile çıktıSonraki Haber

148 bin öğrenci ara tatile çıktı

Yorum Yazın

Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar