Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4542
EURO34.9144
ALTIN2428.0

Türkiye’nin kalbi hep birlikte atıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’nin kalbi hep birlikte atıyor
Abone ol
Hatay ve Adana’daki saha çalışmalarının ardından Afyonkarahisar’a dönen AK Parti Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, “Bugün yaşadığımız bu acı felaketin ardından yine gördük ki milletimiz et ile tırnak gibi bir birine bağlı” dedi.

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven “Asrın Felaketi”nin yaşandığı Adana ve Hatay’daki saha çalışmalarının ardından Afyonkarahisar’da depremzede aileleri ziyaret etti. 
ACIMIZ VE KAYBIMIZ ÇOK BÜYÜK
Asrın felaketi sonrası büyük bir kenetlenmenin, büyük bir beraberlik örneğinin dünyaya gösterildiğini ifade eden Yurdunuseven;  “Ülke olarak büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık. Acımız ve kaybımız çok büyük. Ancak biz millet olarak tarih boyunca yaşadığımız büyük acılardan emsali görülmemiş birlik ve beraberlikle güzellikler içerisinde çıktık. Bugün yaşadığımız bu acı felaketin ardından yine gördük ki milletimiz et ile tırnak gibi bir birine bağlı. Depremin ilk gününden bu yana başta devletimiz ve bir yaraya merhem olmak isteyen vatandaşlarımız bütün imkanlarını seferber etti. Buradan yine büyük bir kenetlenme büyük bir beraberlik örneği dünyaya gösterilmiş oldu.” 
DEVLETİMİZ OLAYA İLK ANDAN İTİBAREN MÜDAHALE ETTİ
Dağları birleştiren, ovaları ikiye bölen bir deprem yaşandığını söyleyen Yurdunuseven, “Felaketin vurduğu alanlara indiğimizde gördük ki yaşanan felaketin boyutu çok büyük. 11 İlimizde aynı anda yaşanan büyük bir felaketten bahsediyoruz. Dağları birleştiren, ovaları ikiye bölen bir deprem. Devletimiz ilk andan itibaren başta en yakın birimleriyle anında olaya müdahele etti. Tabi ki öncelikli çalışmalarımız 1 can fazla kurtarabilmek oldu. Tüm bakanlarımız depremin ardından anında depremi derinden yaşayan illerimize koştu ve hala da şuan afetin yaşandığı bölgelerde aralıksız olarak koordinasyon çalışmalarını yürütüyorlar.”
BİRİZ, BERABERİZ
Afyonkarahisar olarak başlatılan bu seferberlik çalışmalarında bende varım dediklerine vurgu yapan Yurdunuseven; “Bu asrın felaketinin ardından ülkemizde yine benzeri görülmemiş bir nevi gönüllü seferberlik çalışması hızla sürüyor. Gerek Afyonkarahisar Belediyemiz gerek sivil toplum kuruluşlarımız gerekse hemşehrilerimiz elinde neyi varsa ortaya koyarak biriz, beraberiz dedi. Depremin ardından şehrimize gelen depremzede misafirlerimizi rahat edebilecekleri en güzel ortamları ayarlayarak yerleştirdik. Hamdolsun bu birlik ve beraberlikle yine hiç zorlanmadan bütün ihtiyaçların üstesinden geliyoruz.”
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Çay ve Bolvadin’de depremzede ailelerini ziyaret eden Yurdunuseven; “Çay ve Bolvadin ilçelerimizde görevli olmaları hasebiyle deprem bölgesinde bulunan ve depremde canlarını ve mallarını kaybeden hemşehrilerimizle, misafir olarak bulunan depremzede ailelerimizle bir araya geldik. Hayatını kaybeden canlarımız için dualar ettik. Depremin olduğu ilk andan itibaren tüm Türkiye’nin kalbi hep birlikte atıyor. Dualarımız afeti yakından yaşayan kardeşlerimiz için. Birkez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Bizler afetin içinde olmasakta tüm Türk Milleti olarak bizlerde bu acıyı en az depremzede kardeşlerimiz kadar yüreğimiz yana yana yaşadık. Cenab-ı Allah’ın izniyle yaralarımızı birlikte saracağız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar'da Kazak Tıp öğrencileri sertifika aldıÖnceki Haber

Afyonkarahisar'da Kazak Tıp öğrencileri...

Başkan Çöl ve Sandıklı eğitim camiasının acı günüSonraki Haber

Başkan Çöl ve Sandıklı eğitim camiasının...

Yorum Yazın

Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar