Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.565
EURO35.003
ALTIN2451.4

Susuz kalmamak için acilen Afyon’a yeraltı barajı yapılmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Susuz kalmamak için acilen Afyon’a yeraltı barajı yapılmalı
Abone ol
Afyon'un acilen içme suyu hususunda tedbir alması gerektiğini ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, “Şu anda ihale aşamasında 11 inşa aşamasında 40 yeraltı Barajı bulunuyor. Afyon’un susuz kalmaması için acilen Afyon’da yeraltı barajı yapılmalıdır” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyaz Ertaş, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Ertaş, “Afyon’un susuz kalmaması için acilen Afyon’da yeraltı barajı yapılmalıdır” dedi.
Ertaş basın toplantısında şunları söyledi: 
“Türkiye’yi terör saldırısı ile dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Zorlukları hep birlikte aşacağız. Konuşan tartışan güçlü Türkiye’yi Adalet- Liyakat ve istişare ile yeniden inşa edeceğiz” dedi.   
BİRİNİN BAŞINA BİRŞEY GELMEDEN BAŞIBOŞ KÖPEKLERE ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ
Toplantıda ilk olarak her mahallenin şikayeti olan başı boş sokak köpekleri konusuna değinen başkan Ertaş: “Afyon’da çocuklar okula gitmeye korkuyor. Başıboş sokak hayvanlarının Afyonda çoğalması ve bunların saldırgan hale gelmesi Afyon halkını ve özellikle de okula giden çocuklarımızı korkutuyor. Hayvan sevgisiyle büyümesini merhametli bireyler olarak yetişmesini arzu ettiğimiz çocuklarımız travma yaşıyor. İktidar ve özellikle Belediye ve Valilik bu işin tek sorumlusu. Sokaktaki hayvan sayısı bu kadar kontrolsüz bir noktaya gelene kadar sürüler halinde cadde ve sokaklarda dolaşana kadar geriden seyretti.  Bu umursamazlık nedeniyle insanlar sokakta tedirgin çocuklar ise okula gitmeye korkuyor. Ayrıca sokaklardaki poşetlerdeki çöpleri karıştıran hayvanlar çöpleri sağa sola atarak çok kötü koku ve görüntü kirliliğine sebep oluyor. Bahane bulmadan çözüm istiyoruz. Hayvanlar için beslenme noktaları oluşturulsun beslenme noktaları için hayvan severlerle birlikte hareket edilsin gerekirse Belediye ve Valilik iş birliği yaparak bu işi özel sektöre verebilir. Afyon Gelecek Partisi olarak uyarıyoruz. Birisinin başına bir iş gelmeden bunu halledin.” 
AFYON’UN SUSUZ KALMAMASI İÇİN ACİL ÖNLEM ALINMALI
Afyonkarahisar’ın susuz kalmaması için acil önem alınması gerektiğini tekrar hatırlatan başkan Ertaş: “Afyon’un içme suyunu temin için yapılan Akdeğirmen Barajında su yokluğundan ve barajda ki kaçaktan dolayı Afyona su vermemektedir. Afyon içme suyunu Sinanpaşa İlçesi Balmahmut köyünde bulunan kuyulardan temin etmektedir. Kuyulardan su temini  riskli olduğundan Afyon'un acilen içme suyu hususunda tedbir almalı bu işin alternatifi ( YER ALTI BARAJI)’dır. Türkiye’de Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yeraltı sularındaki kayıpları önlemek için başlattığı yeraltı Barajları ve yeraltı suyu suni beslenme Projeleri kapsamında 95 adet yeraltı Barajı yaptı. Proje kapsamında bu güne kadar 95 yeraltı Barajı tamamlanırken tamamlanan Barajlardan içme suyu ve sulamadan yapıldı. Şu anda ihale aşamasında 11 inşa aşamasında 40 yeraltı Barajı bulunuyor. Afyon’un susuz kalmaması için acilen Afyon’da yeraltı barajı yapılmalıdır.” 
DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HİÇE SAYAN YÖNETİM ANLAYIŞINA SON VERECEĞİZ
Başkan Ertaş: “Gelecek Partisi olarak İktidarın vaatlerinin kimseye ümit vermediğinin bilincindeyiz. Biz anayasayı temel hak ve özgürlükleri bir bütün olarak görüyoruz Gelecek Partisi olarak yarının Türkiye’sinde hiç kimse düşüncesinden – inancından kıyafetinden – giyim tarzından- dolayı ayrımcılığa maruz kalmayacaktır. Sansür yasasıyla Basını susturan Sivil toplumu ve sosyal medyayı tehdit olarak gören düşünce özgürlüğünü hiçe sayan yönetim anlayışına son vereceğiz.”  
ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Gelecek partisinin teröre karşı her zaman net bir duruşları olduğunu ifade eden Başkan Ertaş: “Türkiye’yi terör saldırısı ile dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Zorlukları hep birlikte aşacağız. Konuşan tartışan güçlü Türkiye’yi Adalet- Liyakat ve istişare ile yeniden inşa edeceğiz” dedi.   


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tek hedef üç puanÖnceki Haber

Tek hedef üç puan

İktidar ayrı, muhalefet ayrı çıkış yolu gösteriyor, bunun dünyada bir örneği yokSonraki Haber

İktidar ayrı, muhalefet ayrı çıkış yolu...

Yorum Yazın

Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı
Mobil trafik eğitim tırı Afyon’da
Sülün beldesinde otomobil elektrikli bisiklete çarptı
Afyon Adliyesi çıkışında 2 grup birbirine girdi
Afyon Valiliği inceleme başlattı
Hakaret suçundan aranıyordu litrelerce kaçak alkolla yakalandı
Afyon’da ilk kez Karakucak güreşleri düzenlendi
Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar