Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3926
EURO34.801
ALTIN2431.1

Rifkin, CHP’ye Wifiye bağlanmayı da öğretirse CHP’lilerin sırtı yere gelmez

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rifkin, CHP’ye Wifiye bağlanmayı da öğretirse CHP’lilerin sırtı yere gelmez
Abone ol
“Birileri çıkıyor ve bizi ekonomi üzerinden eleştiriyor” diyen Karadeniz “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyanı ilk insansız savaş uçağı olan Kızılelma'nın müjdesini verirken, CHP ve ortakları da ilk kez 2023 yılında görüntülü görüşme yapıyor. Dünya için küçük CHP için ise büyük bir adım olarak nitelendirdiğimiz bu durumda bunların, ABD'li patronları olan Rifkin, wifiye bağlanmayı da öğretirse artık CHP’lilerin sırtları yere gelmez” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı kapı kapı üye ziyareti yapıyor. Afyonkarahisar’da on binlerce insanımıza ulaşan AK Partililer çaldıkları her kapıda teveccühle karşılanıyor. 
BUGÜNE KADAR NE SÖYLEMİŞSEK ARKASINDA DURDUK
Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, “Her mahallede hamdolsun teveccühle karşılanıyor, teveccühle uğurlanıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız AK Parti’nin her bir neferinin samimiyetinden öylesine emin ki her kurduğumuz cümleyi bizim yapacağımız bir iş olarak görüyor. Çünkü bugüne kadar nerede ne söylemişsek arkasında durduk ve yaptık. Bizler öyle popülist, onlar gibi şovmenist toplumdan uzak konuşmalarla değil, yapıcı, karşılığı olan, yapılabilecek işlerin vaadini vererek toplumda karşılık buluyoruz. 20 yıldır bu vaatleri gerçekleştirmenin gururu ile mahallelerimizi gönül rahatlığı ile ziyaret ediyor ve bire bir temas ediyoruz. Burada kendi yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kollarımız, İGM üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte sahaya iniyoruz” dedi.  
BİZİ SAMAN İTHALİ İLE ELEŞTİRENLER, İTHAL DANIŞMAN GETİRİYORLAR
“Birileri çıkıyor ve bizi ekonomi üzerinden eleştiriyor” diyen Karadeniz sözlerine şöyle devam etti; Samanların ithal olduğundan yakınıyor, bizi hedef gösteriyorlar. Milli Ekonomi Modeline diş bileyip, ta ki Amerikalardan, İngilterelerden ekonomist devşirirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyanı ilk insansız savaş uçağı olan Kızılelma'nın müjdesini verirken, CHP ve ortakları da ilk kez 2023 yılında görüntülü görüşme yapıyor. Dünya için küçük CHP için ise büyük bir adım olarak nitelendirdiğimiz bu durumda bunların, ABD'li patronları olan Rifkin, wifiye bağlanmayı da öğretirse artık CHP’lilerin sırtları yere gelmez! İşte karşımızdaki CHP’nin vizyonu, görüntülü görüşmeyi “millet teknoloji görsün” ifadesi ile özetlemesidir. Bu ifadeyle aziz milletimizi yıllardır kullandığı teknolojiyi görmezden gelerek yok saymasıdır.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar’da araç sayısı 246 bine yükseldiÖnceki Haber

Afyonkarahisar’da araç sayısı 246 bine y...

PLAY-OFF’A YÜKSELEN SON TAKIM BELLİ OLDUSonraki Haber

PLAY-OFF’A YÜKSELEN SON TAKIM BELLİ OLDU

Yorum Yazın

Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar