Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2011
EURO35.0223
ALTIN2502.6

PKK ile mücadele etmeyen haindir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PKK ile mücadele etmeyen haindir
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine yönelik PKK’lı söylemlerine dert bir dille karşılık vererek, “Afyon’da PKK’lıyım, Diyarbakır’da faili meçhulcüyüm. Ya arkadaşlar kafayı mı yediniz, her yerde adamlar farklı şeyleri söylüyorlar. Eğer ben PKK’lı isem, benim dokunulmazlığım yok, beni tutuklayın ne işe yarıyorsunuz? Bir PKK’lıya, bir haine nasıl tahammül ediyorsunuz? Derhal beni tutuklayın. PKK kanlı bir terör örgütüdür, onunla mücadele de etmek herkesin boynunun borcudur. Etmeyen haindir, PKK ile barışmaya çalışan hainoğlu haindir” dedi.

14 Mayıs seçimleri çerçevesinde Akşener, Afyonkarahisar’da miting gerçekleştirdi. Akşener mitinge Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile katıldı. Mitingde vatandaşlara seslenmek için kürsüye çıkan Akşener, önce güvenlik nedeniyle miting alanı yakınına kurulan bariyerlerin kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine emniyet güçleri ve partililer bariyerleri kaldırarak miting alanı dışında kalanların içeri alınması istedi. Birkaç dakika sonra bariyerlerin açılmasının ardından Akşener, emniyet mensuplarına “Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti.
Bariyerlerin kaldırılmasının ardından konuşmasına başlayan Akşener, yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine değindi. Seçime değil de, savaşa gidilir gibi bir atmosfer oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Akşener, “Seçim seçmen için bayramdır. Seçim siyasetçinin, milletin tartısında tartıldığı ve milletinin karşısında hazır ol da durup kedisini ve partini anlatıp, milletinin ve seçmenini dinlediği, bu dertlere çözüm ürettiği ve bu çözümler üzerinden nasıl hizmet yapacağını anlattığı ve gerçekten tartıldığı, milleti tartısına çıktığı bir demokrasi şölenidir. Yahu biz sanki seçime değil savaşa gidiyoruz. Allah Allah nidaları ile bize savaş açıldı. Biri çıkıp diyor ki 14 Mayıs ta seçimde bunlar kazanırlarsa bu bir darbedir. Bu çok ayıp bir şey ki millet iradesine darbe demek kadar ahlaksız bir söz olamaz. Tahur Demokrasi şudur, millet isterse birilerini seçer muhterem 21 yıl bu millet seçini seçti, bizde sana ‘amenna’ deyip milletin bu kararına uyduk. Çünkü millet bir karara verir, bu atla deve bir karar değil. Derki seni biz muhalefet olacaksın, seni de iktidar ettik. Ama yetkiye, güze, hırsızlığa ve haksızlığa doymadınız onun içinde milletin iradesinden kaçıyorsunuz” dedi.
"DERHAL BENİ TUTUKLAYIN NE İŞE YARIYORSUNUZ"
Kendisine yapılan ‘PKK’lı’ söylemlerine sert bir dille yanıt veren ve ağır sözlerle kendisini savunan Akşener, “Ben ne şanssız insanım, bu ülkenin en uzun sınır dışı harekatının altında imzası olan tek İçişleri Bakanıyım, PKK ile yapılan mücadelede o imzayı atan benim, Afyon’da PKK’lıyım, Diyarbakır’da faili meçhulcüyüm. Ya arkadaşlar kafayı mı yediniz, her yerde adamlar farklı şeyleri söylüyorlar. Eğer ben PKK’lı isem, benim dokunulmazlığım yok. Derhal beni tutuklayın ne işe yarıyorsunuz? Bir PKK’lıya, bir haine nasıl tahammül ediyorsunuz? Derhal beni tutuklayın. PKK kanlı bir terör örgütüdür, onunla mücadele de etmek herkesin boynunun borcudur. Etmeyen haindir, PKK ile barışmaya çalışan hainoğlu haindir.”
“BANA LAF EDEN SİZİN SAĞ ELİNİZDE HİZBULLAH VAR SİZİN, OKAN’IN KATİLLERİ İLE BERABERSİNİZ SİZ KİME LAF EDİYORSUNUZ?”
Konuşmasında Cumhur İttifakı’na Gaffar Okan ve Sinan Ateş cinayetleri üzerinden de yüklenen Akşener, ittifakn Hizbullah ile yan yana olduğunu iddia etti. Akşener, “Gaffar Okan, Hendekli bir hemşehrim aynı zamanda benim meslektaşım ve İçişleri Bakanlım dönemim de emniyet müdürü. Okan Hizbullah tarafından şehit ediliyor, nerede? Dityarbakır’da. Bana laf eden çakallar sizin bir eliniz de, sağ elinizde Hizbullah var sizin, Okan’ın katilleri ile berabersiniz siz kime laf ediyorsunuz?
Sinan Ateş, başkentin orta yerinde katledil. Azmettiriciler ve katiler belli. Ey Recep bey sen bu ülkeni tek adamısın, asıl oluyordu e katili ne de azmettiricisini buldun. Dayan oğlum dayan iki hafta kaldı. Azmettiricisini de, katilini de bulup ensesinden tutup hesap sorulacak.
“YA BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ? İNANMIŞ, İMANI OLAN BİR İNSAN BUNLARI AKIL EDEBİLİR Mİ”
Cumhur İttifakı’nın LGBT’liler üzerinden Millet İttifakı ve kendisine yönelik yaptığı eleştirilere de değinen Akşener, söylemlerin akıl almaz olduğunu ifade etti. Söylemlere inanamadığını kaydeden Akşener, “Biz bir seçime gidiyoruz, savaşa değil. Projelerimizi anlatıp sizin karşınıza geçip kalbinizi kazanıp seçime gidiyoruz. Bugün konuşulanlara bakıp kafayı yemiş bir grup tarafından yönetildiğimiz ortaya çıktı. Aman ha aman ne olur bu arkadaşları emekli edelim. Biri çıktı dedi ki, ya nasıl bir şey adam tuhaf evliliklere kafa takmış diyor ki ‘bunlar kazanırsa erkek erkeğe evlilik normal olacakmış.’ Ya onca problem arasında hangi akıl erkek ile erkeği evliliğin serbest kalacağını düşünür anlayabilmiş değilim. Daha da ileri gitti bu fantezi diyor ki ‘erkek ile hayvan evliliği de serbest kalacakmış.’ Ya böyle bir şey olabilir mi? İnanmış, imanı olan bir insan bunları akıl edebilir mi?” diye konuştu.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emeklilere yüzde 50 zamÖnceki Haber

Emeklilere yüzde 50 zam

123 bin proje arasından Türkiye ikincisi olduSonraki Haber

123 bin proje arasından Türkiye ikincisi...

Yorum Yazın

Kamyon şoförü alkollü çıktı
Kriz çözüldü!
Havaya ateş eden 4 maganda gözaltına alındı
Akdağ Kıraçtepe zirvesine tırmandılar
Afyon Belediyesi’nden sosyal tesislerle ilgili açıklama geldi
Otobüs kazasından acı haber geldi
Afyon’da pars başlı heykel ele geçirildi
Afyon’da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı 17 kişi yaralandı
Aranan şahıs Çobanlar ilçesinde yakalandı
Afyonkarahisar’da Fen ve Matematik dehaları belli oldu
Vali Yiğitbaşı’nın karakalem portresini çizip hediye etti
Yeni sanayi projesinde sona yaklaşıldı
AKÜ GSF öğrencileri izmir’de derece aldı!
3 ayrı suçtan aranıyordu polis ekipleri yakaladı
Afyon'da çocuk yaştaki oto faresi ve yardımcısı yakayı ele verdi
Hırsız, Ataköy semt pazarında yakalandı
Azerbaycan’da Afyon’un gururu oldular
Kayabelen’de Hamza Şeyh Dede’yi anıldı
Frig vadisinde futbol coşkusu yaşandı
Dünya ikincisi Afyon'lu Profesör başarısını şehitlere armağan etti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar