Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Özhaseki’den kentsel yenileme sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özhaseki’den kentsel yenileme sözü
Abone ol
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Mısri Mahalle sakinleriyle ‘Kentsel Yenileme’ buluşması gerçekleştirerek talep ve önerilerini dinledi.

Kentsel yenileme projesinin detaylarını mahalle sakinleriyle paylaşan Uluçay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Özhaseki telefon görüşmesinde, “Ben Afyonkarahisarlı kardeşlerime bir kez daha söylüyorum Afyonkarahisar’da kentsel yenileme yapacak tek kişi Hüseyin Ceylan Uluçay’dır tek parti de AK Parti’dir” dedi.
Telefon görüşmesinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Geçtiğimiz dönemde sizlere daha iyi konutlarda oturma ve barınma sağlamak amacıyla bir adım atıldı. Lakin bazı kesimlerin yanlış yönlendirmeleri ve adeta bu projenin gerçekleştirilmemesi için veryansın etmeleri dolayısıyla projemize başlanılamadı. Kıymetli Afyonkarahisarlılar devletimiz vatandaşına karşı elbette fedakârlık yapmak durumundadır. Bu durumda vatandaşımız da mutlu olacaktır. Önceki dönem bakanımız Murat Kurum tüm Türkiye’de kentsel yenileme yapılmasını destekleyen bir arkadaşımız. Bu noktada acaba ne yaparız da vatandaşımıza daha sağlıklı daha konforlu ve güvenilir bir konut imkânı sunarızın gayretinde oldu. Kendisi her zaman depreme dayanıklı evleri en iyi şekilde nasıl inşa ederizin derdinde oldu. Bizlerde 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Hüseyin Ceylan Uluçay Başkanımızla birlikte bu işin başına tekrardan geçerek en doğru şekilde kentsel yenileme çalışmalarını gerçekleştiririz. Maddi olarak vatandaşımıza yük yüklemeden tertemiz konforlu ve depreme dayanıklı evlerin anahtarlarını sizlere teslim ederiz. Afyonkarahisar’da bu projeyi sizlere layıkıyla sunarak anahtarlarınızı teslim edecekte Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımızdır. Hiç şüpheniz olmasın. Bakanlığımızla gerçekleştireceği iş birliğiyle de sizleri memnun edecek şekilde bu konutları yapar. Şunu da belirtmek isterim ne önceki bakanlık dönemimde ne de şimdi bir tek Cumhuriyet Halk Partili çıkıp da kentsel dönüşüm yapalım mı demedi. Kentsel yenileme ile ilgili destek isteyen tek bir CHP’li görmedim. Onlar sadece konuşarak yaygara yaparak kentsel yenilemeyi istismar ederler. Sonra da bırakır giderler. Ben Afyonkarahisarlı kardeşlerime bir kez daha söylüyorum Afyonkarahisar’da kentsel yenileme yapacak tek kişi Hüseyin Ceylan Uluçay’dır tek parti de AK Parti’dir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye personeline pozitif ayrımcılık yapacağızÖnceki Haber

Belediye personeline pozitif ayrımcılık...

CHP adayına ve zihniyetine sert cevapSonraki Haber

CHP adayına ve zihniyetine sert cevap

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar