Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4932
EURO34.8504
ALTIN2420.4

MÜSİAD’IN SEÇİMLERDE SÖZ SAHİBİ OLMASI, TARAF OLMASI KURULUŞ AMACINA YÖNELİK BİR ADIMDIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜSİAD’IN SEÇİMLERDE SÖZ SAHİBİ OLMASI, TARAF OLMASI KURULUŞ AMACINA YÖNELİK BİR ADIMDIR
Abone ol
Hafta sonu yapılacak olan ATSO seçimleri öncesinde Başkan adayı Önder Artuk’a destek açıklamasında bulunan ve bazı kesimlerin eleştirilere maruz kalan MÜSİAD sessizliğini bozdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercan İşlek, “Türkiye’nin en büyük sermaye platformu MÜSİAD, şubelerinde İş Dünyası ile ilgili gelişmelerde, seçimlerde söz sahibi olması, taraf olması kuruluş amacına yönelik bir adımdır” dedi.

Afyonkarahisar Ticaret Odası seçimlerinde değişimden yana olduklarını ifade eden MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, iddia edildiği değil derneklerinde istifa değil üyelik talebi aldıklarını ifade etti. İşlek konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “1990 yılında kurulan MÜSİAD, 13 bini aşan üye sayısı, 60 bine yakın işletme, 2 milyonu aşan istihdam gücü, yurt içi 84, yurt dışı 81 ülkede toplam 165 irtibat noktası ile Türkiye'nin en büyük sermaye platformudur.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi olarak, üyelerimizle yapmış olduğumuz istişare sonucunda bir iş dünyası Sivil Toplum Kuruluşu olarak üretimin, ihracatın ve istihdamın arttırılması için çok önemli nokta olarak gördüğümüz Afyonkarahisar Ticaret Odasının seçimlerinde değişimden yana olduğumuzu kamuoyu ile paylaştık.

Afyonkarahisar Ticaret Odası seçim sürecini sadece hizmet yarışı olarak gördük, kimseyi ötekileştirmeden birlik ruhu içerisinde, Şehrimize katkı sağlama bilinciyle süreci götürdük. Bu çerçevede MÜSİAD Afyonkarahisar üyelerinden bazı arkadaşlarımızın demokratik haklarını kullanarak farklı listelerde seçimlere girme kararı alabilmeleri bu sürecin sonucudur”

SEÇİME 1 HAFTA KALA ORTAYA ADILAN İDDİALAR MANİDAR

Gerek seçim çalışmaları öncesi gerekse bu süreçte derneklerinden istifa olmadığını söyleyen İşlek, “Yaşanan gelişmeler üzerine bazı basın yayın organlarında yer alan asılsız haberler, mesnetsiz ve dayanaksız iddialar hem kurumumuz hem de üyelerimize yönelik iyi niyetli olarak nitelendirilemeyecek bir tablo ortaya çıkarmaktadır. Seçime 1 hafta kala böyle iddiaların ortaya atılmış olması manidardır.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi olarak, gerek seçim çalışmaları öncesi gerekse bu süreçte, derneğimizden herhangi bir istifa olmamış, aksine üye olmak isteyen iş insanı sayısı daha da artmıştır.

Türkiye’nin en büyük sermaye platformu MÜSİAD, şubelerinde İş Dünyası ile ilgili gelişmelerde, seçimlerde söz sahibi olması, taraf olması kuruluş amacına yönelik bir adımdır.

Bu vesileyle, basın yayın organlarında yer alan içeriklerin asılsız olduğunu, konuyla ilgili gerekli yasal süreçlerin işletileceğini paylaşmak isteriz” diye konuştu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VATANDAŞLA ALAY EDER GİBİ KALDIRIM TAŞLARINI SÖKÜP YENİDEN YAPIYORLARÖnceki Haber

VATANDAŞLA ALAY EDER GİBİ KALDIRIM TAŞLA...

16 GÜNDE TAM 11 BİSİKLET ÇALDISonraki Haber

16 GÜNDE TAM 11 BİSİKLET ÇALDI

Yorum Yazın

İlk aydan şovmenlikleri ve fikirleri ortaya çıktı
Yeğenim 16 yıldır Belediye’de çalışıyor
Belediye Başkanı Köksal’dan son dakika paylaşımı!
Bu ilçede 220 Gr. ekmek 5 TL
Afyon Valiliği uyardı!
Dolandırıcılıktan aranıyordu Pınarlı köyünde yakayı ele verdi
Ağabeyini öldüren şahıs tutuklandı
1 Mayıs kutlamalarının adresi Zafer meydanı oldu
Vali Yiğitbaşı, Frig Vadisi için öğrencileri dinledi
Serim ailesinin acı günü!
İzinsiz haşhaş eken 3 kişi gözaltına alındı
Sel suları Akyuva köyünü vurdu
Yerel yönetimlerde hibe ve destek
Başkan Köksal yalan söyleyip iftira atmadı ise konuyu açıklamak zorundadır
Suç duyurusu yok, şikayetçi olunmamış!
Afyonspor’un rakipleri belli oldu
Başkan Köksal nepotizme erken başladı!
Başkan Köksal’dan çalışanlara müjdeli haber!
Afyon’lu iki sporcu Aydın’da şampiyon oldu
Taekwondo şampiyonlar listesi yayınlandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar