Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5848
EURO35.0608
ALTIN2458.5

Muhtarlarla aramızda gönülden gönüle kurulu bir köprü var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlarla aramızda gönülden gönüle kurulu bir köprü var
Abone ol
AK Parti Milletvekili aday adayı Rasime Fedakar Afyonkarahisar merkez muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Fedakar, “Bugüne kadar kapılarınızı açarak bizleri gönül dünyanızda misafir eden tüm muhtarlarıma müteşekkirim. Biz de dava şuuruyla, azimle çalışarak, bayrağı birlikte daha ileri taşıma gayretinde olacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Mali Müşavir Rasime Fedakar, Afyonkarahisar merkezde görev yapan mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda biraraya geldi. Fedakar, kahvaltıda muhtarlara AK Parti’nin ülkemize kattıkları ve muhtarlara verdiği önemi anlattı. Fedakar, muhtarlara neden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
SİZLER MUHTAR BİLE OLAMAZ DENİLEN REİSİMİZİ CUMHURBAŞKANI YAPTINIZ
Fedakar muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. "Gece gündüz demeden köylerinize, mahallelerinize sahip çıktığınız, milletimize aşkla sevdayla hizmet ettiğiniz için her birinize müteşekkirim."
Her muhtar buluşmasını, demokrasi bayramına dönüştüren bir cumhurbaşkanımız var. “Muhtar bile olamaz.” Demişlerdi, Ne oldu? Bunu diyenlere millet sandıkta cevabını verdi. Sizler, muhtar bile olamaz denilen Reisimizi Cumhurbaşkanı yaptınız.
Bizim de sizinle aramızda gönülden gönüle kurulu bir köprü var. Biz muhtarlarımızla gönül diliyle kalp diliyle konuşuyor, birbirimizi sadece Allah için seviyoruz”
CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNU SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURARAK KUTLAYACAĞIZ
14 Mayıs’ta umhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılının sevincini, seçimlere damgamızı vurarak kutlayacaklarını ifade eden Fedakar sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Malumunuz, Türkiye’miz seçim atmosferine girdi. Sadece devlet başkanımızı değil, 28. Dönem milletvekili seçimlerinin de yapılacağı bu seçimler öncesinde tüm partilerde çalışmalarını hızlandı. Bizim partimizde de bu süreç, en büyük teveccühle sürüyor. Biz de millete hizmet yolunda, ilk gençliğimizden beri gönül verdiğimiz, ömür verdiğimiz partimize bir açıklama ile müracatımızı gerçekleştirdik.  Şahsımız, partimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.
2023, milletimize 22 yıl önce verdiğimiz bir sözün de miladıdır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılının sevincini, seçimlere damgamızı vurarak kutlayacağız.
Dört bir yandan sayısız saldırıya maruz kaldığımız bu kritik dönemde, 2023 hedeflerimizden de asla geri adım atmayan, çalışan bir hükümetimiz var. Son yirmi yılda hayal dahi edilemeyen projeler hayata geçirilmiştir.
Milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirirken, hem terörle, hem darbecilerle, hem ekonomik tetikçilerin başını ezerek yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz.
Türkiye Yüzyılı'nın yaşanacağı 2023'e girilirken, uluslararası diplomasi başarılarıyla dolu bir yılı da geride bıraktık. Rusya-Ukrayna savaşına Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde yürütülen diplomasi trafiği damgasını vurdu. Tahıl sevkiyatı, gaz krizi ve esir takaslarında Türkiye’miz arabulucu oldu.
İHA ve SİHA'lardan sonra Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma ilk uçuşunu yaptı, beklenen köprüler tamamlandı, tüneller açıldı”
HEP GÖRDÜĞÜNÜZ, BİLDİĞİNİZ GİBİ OLACAĞIM
Muhtarlara neden milletvekili aday adayı olduğunu da anlatan Fedakar şunları söyledi: “Aslında buraya kadar genel bir çerçeve çizdik. Buradan sonra, şahsıma ve neden aday adayı olduğuma dair değinmem yerinde olacaktır.
1976 Afyonkarahisar doğumluyum. Annem Çobanlar ilçemize bağlı Akkoyunlu köyünden, babam da Merkezden. İlkokulu Dumlupınar İlkokulunda, Ortaokulu Merkez Atatürk Ortaokulunda ve liseyi Cumhuriyet Lisesinden mezun olarak bitirdim.
1998’de Pazarlama, 2001’de Maliye bölümlerinden mezun olduktan sonra mali müşavirlik stajımı yaptım. 7 yıl özel sektörde muhasebe ve finans alanlarında çalıştım. 2008’den beri serbest mali müşavir olarak çalışmaya devam ediyorum.
Yine Anadolu Üniversitesinden Adalet ve Sosyoloji bölümlerinden mezun oldum. Halen Maliye Bölümü alanında Karbon ayak izi ve karbon vergisi konularına dair yüksek lisans çalışmam tez aşamasında devam etmektedir.
2001’de Ak Parti kurulduğunda kurucu kadın kollarında teşkilat başkanı olarak başlayan siyasi hayatım; 2003-2009 arası mali idari işler başkanlığı olarak ana kademede devam etti. 2009-2018 arasında belediye meclis üyesi olarak seçilerek aynı dönemde plan ve bütçe komisyon başkanlığı görevlerini yerine getirdim. 2012-2014’te kadın kollarında teşkilatı kurma görevi verildi.2014-2018’de il yönetiminde il sekreteri olarak görev yaptım. 27. Dönem milletvekili seçimlerinde de aday olarak gösterildim. Zamanın ittifak yasasından dolayı seçilemedim. Bu dönem de yine aday adayı olarak karşınızdayım.
Elbette seçilmiş her milletvekilinin kanunla, tüzükle, yönetmelikte çizilmiş görevleri olacaktır. Bu standart görevlerin dışında, diğer aday adaylarının içerisinde “Neden sen?” sorularına da muhatap olacağız. Buna evvela Mevlana’nın şu öğütleri ile cevap vermek isterim:
“Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.”
Biz bu mümbit toprakların evladı olarak cömert olacağız, bir kadın ve bir ana şefkatiyle  saracağız. İyiyi yüceltme derdinde olacağız. Tevazu insanlığın gereği, dinimizin de emridir. Hasılı hep gördüğünüz, bildiğiniz gibi olacağız.
Bu fakir memleket, bizleri yetiştirdi, okuttu, topluma kazandırdı, meslek sahibi olmamızı sağlayarak, kolumuza altın bileziği taktı. Tüm çalışma hayatım ve 27. Dönem adaylığımdan sonra da her mahallemizde, her köyümüzde, her beldemizde, her ilçemizde kapılar çaldık, gönüllere girdik. Burada bulunan sizlerin pek çoğunu birden fazla çaldık. Mahallelerinizde imkanlarımıza göre gelip kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük.
Aslında milletimizin istediği, insanların içinden bir insan olmamız. Neticede vekilliği kutsal kılan, millete hizmet etmenin en üst makamlarından biri olmasıdır. Şahsımın farkı ise, analarımızın, babalarımızın evinin kızı, sizlerin kız kardeşi ve evlatlarımızın da ablası olduğum ve olmaya devam edeceğimdir.
Ben bu kentin sokaklarında büyüdüm, bu kentin evladıyım. Bu kentin siyasetine de ticaretine de hepimizin ihtiyacı var. Mesleki ve teknik bilginin gücüne, öğrenmenin hayat boyu olduğuna inanan bir kız kardeşiniz olarak, bu teknik bilgiyi, teşkilat öğretileriyle birlikte, millet ve devlet arasında köprü olarak kurabilmenin gayretinde olacağım. İşte o zaman hoş bir seda bırakacağız. Biz de buna talibiz.
İlimizin ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasındaki bu kutlu dava yolunda üzerimize ne düşüyorsa birlikte yapacağız.
Ak parti, politika üretmede daima çözüm odaklı bir çalışma içerisindedir. Bugüne kadar partimiz her dönem aday adaylığı noktasında teveccühe mazhar olmuştur. Bugün de görüyoruz ki, iktidarımızın 22. Yılında en teveccüh gösterilen partidir. Bizim partimiz, sadece beyaz yakalıların partisi değildir. Bizim partimiz, milletin partisidir.
Bugüne kadar kapılarınızı açarak bizleri gönül dünyanızda misafir eden tüm muhtarlarıma müteşekkirim. Biz de dava şuuruyla, azimle çalışarak, bayrağı birlikte daha ileri taşıma gayretinde olacağız.
Merkezi yönetim ve yerel yönetim arasındaki hizmet, görev, yetki ve kaynak paylaşımında, insanımızın, ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin kamu yararının takibinde olacağız.
Gerek ihracat rakamlarının artırılmasında, gerekse bu konudaki kanuni düzenlemelerde emekçimiz, üreticilerimiz, sermaye piyasamız, ticaret odalarımız, borsamız, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurumlarımız ile insicam içinde olacağız.
Bir milletvekili aday adayının dokümantasyon şeklinde şahsi projeleri genel itibariyle olmaz. Ancak biz, ilimizi tanıyoruz, insanımızı tanıyoruz, gelişen ve dönüşen dünyada da elbette yeni projeleri birlikte hayata geçireceğiz.
Şahsımın cesareti, milletimizin feraseti, Allah’ın inayeti ile çıktığımız bu kutlu davanın, 14 Mayıs Demokrasi Şöleni ile inşallah taçlanmasını niyaz ederim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Patpatla minibüs çarpıştı 1 yaralıÖnceki Haber

Patpatla minibüs çarpıştı 1 yaralı

Şuhut’ta nevruz kutlandıSonraki Haber

Şuhut’ta nevruz kutlandı

Yorum Yazın

Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı
Mobil trafik eğitim tırı Afyon’da
Sülün beldesinde otomobil elektrikli bisiklete çarptı
Afyon Adliyesi çıkışında 2 grup birbirine girdi
Afyon Valiliği inceleme başlattı
Hakaret suçundan aranıyordu litrelerce kaçak alkolla yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar