Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

KÜFÜRBAZ İL TEMSİLCİSİ, İSTİFADA BİR HİZMETTİR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÜFÜRBAZ İL TEMSİLCİSİ, İSTİFADA BİR HİZMETTİR
Abone ol
Karşıyaka Spor Kulübü, Süper Amatör Ligin 3. Haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 mağlup olduğu maçta Şuhut Hisar Belediyespor forması giyen Erdem Başpınar’ın cezalı olmasına rağmen oynatıldığını, buna itiraz etmelerine rağmen yetkisi olmadığı halde konuya müdahil olan Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen’e ateş püskürdü. Karşıyaka Kulübü, “Küfürbaz Futbol İl Temsilcisi, istifada bir hizmettir” diyerek ateş püskürdü.

Süper Amatör Ligin 3. Haftasında Şuhut ilçe stadında Şuhut Hisar Belediyespor ile Karşıyakaspor arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, Karşıyakaspor Kulübü yöneticisi Özgür Yassıkaya, Şuhut takımında forma giyen Erdem Başpınar’ın cezalı olduğunu iddia ederek itiraz etmişti.

Karşıyakaspor Kulüp Başkanı Musa Akkaya, ASKF İl Temsilcisi Mustafa Türkmen’in kulüplerin haklı itirazına yetkisi olmadığı halde dosya ve kulüp aleyhinde konuşarak olaya müdahil olduğunu iddia ederek ateş püskürdü.

Akkaya’nın Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve medya kuruluşlarına gönderdiği açıklama şu şekilde: “Kulüp olarak aşağıda ismi geçen futbol müsabakasına cezalı futbolcu oynatıldığı için ASKF nezdinde itirazda bulunulmuş kulübümüz hakları savunulması adına gerekli itiraz yasal çerçevede yapılmıştır. Fakat maalesef ki Afyon futbol il temsilcisi görevi ve yetkisi olmadığı halde dosya ve kulübümüz aleyhinde konuşarak olaya müdahil olma gereğini duymuştur.

Aşağıda geçen itiraz konusu cezalı futbolcu 2021/2022 sezonunda İscehisar spor /Kınık Spor Bal müsabakasında yaşanmış oyuncu 4 maç ceza almıştır(02/03/2022 AFDK kararı)İtirazımız neticesinde Afyon il disiplin kurulu aşağıdaki kararı alarak olaya resmen taraf olmuştur oyuncunun iki maç cezasını çektiği ibaresi resmen görüş ve tarafın belgesidir söz konusu maçtan sonra İscehisar kulübü ve futbolcu hiçbir maça çıkmayarak sezon bitirilmiştir.

ŞİMDİ SORUYORUZ

1-İL DİSİPLİN KURULUNUN GÖREV VE YETKİSİ BELLİYKEN İL TEMSİLCİSİ KİŞİ GÖRÜŞ BİLDİRİP BÖYLE BİR KARARA İMZA ATABİLİRMİ?

2-FUTBOL İL TEMSİLCİSİ ZAT KULÜP YETKİLİMİZ BU İKİ MAÇ NERDE OYNANDI DİYE SORULDUĞUNDA BELGESİ İSTENDİĞİNDE HİÇ BİR BELGE DELİL SUNMADAN AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLERİ ASKF BİNASINDA KULÜPLERİN SAHİBİ OLDUĞU BİNADA BİR ÇOK KULÜP TEMSİLCİSİNİN OLDUĞU ORTAMDA SAVURMUŞTUR. BU KAYIRMA ÇABASI BU ÖFKE NEYİN NESİDİR SEBEBİ NEDİR?

3-FUTBOL İL TEMSİLCİSİ TFF VE KULÜPLERİN ASKF NİN TEMSİLCİSİ KONUMUNDA GÖREV YAPAN KİŞİ KURUMUN BİNASI ÇATISI ALTINDA KÜFÜR ETME YETKİSİNE SAHİPMİDİR.

4-İTİRAZ KONUSU FUTBOLCUNUN 2 MAÇLIK CEZASINI BAL LİGİNDE ÇEKTİĞİNE DAİR KARARA İBARE EKLERKEN BELGE VE BİLGİLERİ NEDEN SUNAMAMAKTADIR

5-FUTBOL İL TERTİP KOMİTESİ BAŞKANI MADEM KARARI BURADA ALINAMIYOR DOSYA ÜZERİNE NEDEN GÖRÜŞ BİLDİRME GEREĞİ DUYUP ADETA KARARI TASTİKLETMEK İSTER GİBİ AFDK YA BİRDE SEVK EDİYORSUN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.

6-SÖZ KONUSU CEZALI FUTBOLCUYLA İLGİLİ CEZASINI İNFAZ EDİLDİĞİNE DAİR BELGELERİ ESAME LİSTESİ VB.TARAFIMIZA SUNMASINI BEKLİYORUZ NEZAMAN SUNACAKTIR.

7-ASAĞIDAKİ KARAR METNİYLE ÜST KURUL OLAN AFDK YANILTILMAYA ÇALIŞILMAKTAMIDIR ?

8-FUTBOL İL TEMSİLCİSİ KULÜPLERE EŞİT MESAFEDE OLMAK ZORUNDA DEĞİLMİDİR.BU MİNVALDE GÖREV YAPMAK MECBURİYETİ YOKMUDUR.

9-FUTBOL İL TEMSİLCİSİ FEDERASYON BİNASINDA MAKAMINDA KÜFÜRLERİ İÇİN AÇIKLAMASI VARMIDIR (olaya ve küfürlere şahit en az 4 kulüp temsilcileri gerekirse isim isim verilebilir.)

10-KULÜP OLARAK OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI YAPILAN HAKSIZLIK VE VARSA GÖREVİN KÖTÜYE KULLANILMASI KONULARINDA İHMALİ OLANLARI GEREK TFF NEZDİNDE GİRİŞİMLERİMİZLE GEREKSE YASAL MERCİLERDE HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIMIZIN BİLİNMESİNİ KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.

11-KARŞIYAKA SPOR MERKEZİN SEMT TAKIMIDIR ŞEREFİYLE NAMUSUYLA TEMİZ KALMAYA ADALETTEN YANA DOGRU YOLDAN ŞAŞMAMAYI SÜRDÜRECEKTİR.

12-BÖYLE BİR ORTAMDA ASKF BAŞKANI SAYIN ORHAN KÜÇÜKSAĞRICI VE YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLERÖnceki Haber

BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER

CHP VE İP NEDEN BİR KELİME AÇIKLAMA YAPMADI?Sonraki Haber

CHP VE İP NEDEN BİR KELİME AÇIKLAMA YAPM...

Yorum Yazın

Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor
Sibergöz-36 operasyonunda 19 kişi tutuklandı
8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı
Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor
İşkur 757 işyerini ziyaret edecek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar