Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5767
EURO35.0187
ALTIN2423.2

BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER
Abone ol
Covid-19 nedeniyle son iki yıldır yapılamayan tören bu yıl gerçekleşti. AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri 2022-2023 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreninde mesleğe ilk adım niteliği taşıyan beyaz önlüklerini giydi.

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar ile Prof. Dr. Adem Aslan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil, fakülte dekanları, okul müdürleri, daire başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldığı programda HaşHaş Müzik Grubu’nun müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

SÖZ VERİYORUM, HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

İlk olarak kürsüye Dekan Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil çıktı. Prof. Dr. Evcil, diş hekimliği mesleğinin gerekliliklerinden ve özelliklerinden bahsetti. Fakültede modern bilgisayar donanımlı preklinik ve fantom laboratuvarlarıyla eğitim vermekte olduklarını söyleyen Prof. Dr. Evcil, diş hekimi olmak için teorik bilginin yanı sıra pratik eğitimin de büyük önem taşıdığını ifade etti.

Öğrencilere eğitim hayatları boyunca desteklerini esirgemeyeceklerinin sözünü veren Prof. Dr. Evcil, dürüstlüğün ve saflığın simgesi olan beyaz önlüklerin aynı zamanda meslekteki özveriyi, fedakârlığı, sabrı, empatiyi ve çalışkanlığı temsil ettiğini ifade etti. Beyaz önlük giyerek büyük bir sorumluluk aldıklarını hatırlatan Prof. Dr. Evcil, öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim hayatı diledi.

HASTALARINIZLA BİR YAKININIZ GİBİ İLGİLENMELİSİNİZ

Pandemi nedeniyle beyaz önlüklerini giyemeyen ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri de hatırlatarak törende bulunan herkesle beraber olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Okumuş: “Beyaz önlük temizliğin dürüstlüğün, merhametin, vicdanın ve meslek ahlakının timsalidir. Hangi meslek olursa olsun bir mesleğe mensubiyet hele ki o meslek sağlıkla ilgili bir meslekse aidiyet duygusunu gerektirir.” dedi.

Mesleği sevmenin öneminin altını çizen Prof. Dr. Okumuş, “Hem mesleği hem hastalarınızı sevmelisiniz. Hastaya yaklaşımınız ve onlarla iletişiminiz en üst düzeyde olmalıdır. Hastalarınızla bir yakınınız gibi ilgilenmelisiniz.” şeklinde konuştu.

AFSÜ’yü tercih eden öğrencilerin beklentilerini karşılamak için üniversite olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu dile getiren Prof. Dr. Okumuş öğrencilere hep daha ileriye gitmeleri için gayret göstermelerini öğütledi. Eğitim hayatının gerekliliklerinin yanında çeşitli spor, sanat, tiyatro ve sinema faaliyetlerine de katılma tavsiyesi veren Prof. Dr. Okumuş, diş hekimliği adaylarına hayırlı bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
75 ARAÇ, 164 ŞAHIS SORGULANDIÖnceki Haber

75 ARAÇ, 164 ŞAHIS SORGULANDI

KÜFÜRBAZ İL TEMSİLCİSİ, İSTİFADA BİR HİZMETTİRSonraki Haber

KÜFÜRBAZ İL TEMSİLCİSİ, İSTİFADA BİR HİZ...

Yorum Yazın

Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti
Bu sezon lige renk kattılar
AGC Başkanı Akar'ın eş’i kazada yaralandı
Muhasebe Yetkilisinin Sayıştay’a karşı mali sorumluluğu
Ortapınar Köyü'ne su müjdesi!
Atatürk’e hakaret edenlere bir şey söyleyemiyorsunuz!
Uyuşturucu taciri 2 kişi yakalandı
Her zorluk yeni bir başlangıçtır
Afyon’da MHP’li Belediye Başkanları buluştu
Frig vadisi muhteşem güzelliğiyle hayran bırakıyor
Yeni Huzurevi’nin ihale tarihi belli oldu
Şampiyon Şuhut’un rakipleri belli oldu
Şampiyon Ali Karaman
Afyon’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı
Afyon’da yol verme kavgasında kan aktı
Haluk Levent Afyon’u salladı
Vali Erva’dan çikolata ve şeker dağıtılsın talimatı geldi!
Zafer meydanında 23 Nisan şenliği coşkusu yaşandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar