Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4573
EURO34.792
ALTIN2439.5

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu: Kapı kapı gezenlerle bizim işimiz olmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu: Kapı kapı gezenlerle bizim işimiz olmaz
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye katılan eski Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ile ilgili konuşan Mısırlıoğlu, “Bu kişi 4 ay önce zaten partimizle ilişkisi kesilmiş, görevden alınmıştı. Hatta 15 gün önce partimize yeniden üye olmak için başvurdu. Bizim kapı kapı gezenlerle zaten işimiz olmaz” dedi.


İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, AK Parti’ye katılan eski Gençlik Kolları Başkanından, MHP İl Başkanının açıklamalarına kadar birçok konuda açıklama yaptı.
Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında şunları söyledi: “Pazar günü yapılan merkez ilçe kongresi ile birlikte ilçe kongrelerimiz tamamlanmış oldu. Görevine devam edecek olan ve göreve yeni seçilmiş olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Delegelerimizin oylarıyla Merkez İlçe Başkanı seçilen İzzet Köken kardeşime de görevinde başarılar diliyorum. Genç kardeşimiz partimize taze kan olacak inşallah”
KAPI KAPI GEZİP PARTİ ARAYANLARLA ZATEN BİZİM İŞİMİZ OLAMAZ
“Biz bu yola inanarak çıktı, inananlarla beraber çıktık” diyen Mısırlıoğlu, AK Parti’ye katılan eski Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ile ilgili de şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi daha önce Genel Merkezimiz tarafından görevden alınan Gençlik Kolları Başkanı, AKP’ye katılmıştır. Ne yazık ki basında bu yanlış telaffuz edildi ve bu kişinin partimizin mevcut Gençlik Kolları Başkanı olduğu yönünde bir algı oluştu. Ben bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Bu kişinin 4 ay önce zaten partimizle ilişkisi kesilmiş, kendisi görevden alınmıştı. Hatta bu kişi 15 gün önce partimize yeniden üye olmak istedi. 
Yani kapı kapı gezip kendini yamayacak bir parti arayanlarla zaten bizim işimiz olmaz. Biz bir davaya gönül verenlerle beraberiz. Bir vizyonu, misyonu, ideolojisi olanlarla beraberiz.  Biz bu yola inanarak çıktık, inananlarla beraber çıktık. Çürük elmaları ayıkladıkça daha da güçleniyoruz.  Ne yazık ki artık AKP de kendine parti bulamayıp kapı kapı dolaşanların partisi oldu. ‘yoklukta gider’ düşüncesiyle üye olunan bir parti konumuna geldi. Biz emin adımlarla, bize inananlarla, gerçek dava adamlarıyla yolumuza devam edeceğiz”
İKTİDARA YÜRÜYEN AYAK SESLERİMİZDEN Mİ RAHATSIZ OLDUNUZ
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın üstü kapalı kendilerine gönderme yaptığını ifade eden Mısırlıoğlu sözlerinin devamında şunları söyledi: “Davasını satan, ülküdaşlarını yarı yolda bırakan MHP liderine yönelik sözlerimiz İl Başkanının zoruna gitmiş belli ki. Geçen haftaki basın açıklamamızdan sonra üstü kapalı bize gönderme yapmış kendisi. ‘3 günlük siyasi ömürlerine bakmadan MHP’ye laf söylüyorlar’ demiş. 
5 yılda partimizin Afyonkarahisar’da geldiği nokta mı rahatsız etti sizi Sayın Başkan?  İktidara yürüyen ayak seslerimizden mi rahatsız oldunuz?  Yoksa yavru iktidar olma hayalleriniz suya düşecek diye mi korktunuz? Siz önce kendinize bir bakın… 
Bu dava yolunda şehit olanların kemiklerini sızlattınız. Davanızı sattınız. Başka bir siyasi partinin gölgesinde siyaset yapmaya kalktınız ülkücülüğü ayaklar altına aldınız.  Hani diyorsun ya ‘bizim 53 yılda geldiğimiz mevkie birkaç yılda gelenler’ diye. 
Sizin 53 yılda geldiğiniz nokta, başka bir siyasi partinin himayesinde varlığınızı sürdürmeye çalışmaktır. 
Allah bize sizin gibi olmayı nasip etmesin zaten. Biz davamızı satacağımıza ölürüz daha iyi !
Neymiş efendim? Kendileri çınar ağacıymış da biz kabak filiziymişiz. Bırakın artık kendinizi dev aynasında görmeyi, biraz da boy aynasına bakın. Siz yapraklarınızı dökeli, kupkuru bir dal gibi kalalı çok oldu…Evet biz filizleniyoruz. Meyve vererek filizleniyoruz. Milletimizin verdiği can suyuyla büyüyoruz. Ve evet farkındayız, sizi korkutuyoruz. Siyaset sahnesinden siliniyor, tarihe gömülüyorsunuz.”
EKONOMİK KRİZİN ORTASINDA VATANDAŞ MAĞDUR EDİLİYOR
Yılan hikayesine dönen Küçükçobanlar’a yapılacak olan TOKİ’lerle ilgili de konuşan Mısırlıoğlu; “Küçükçobanlar’a TOKİ yapılacağı için başvuru alıp o işi de yılan hikayesine çeviren AKP zihniyeti, ekonomik krizin tam ortasında vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. 
TOKİ başvuruları yapıldığında bu insanların ödeyeceği aylık tutar 249 TL iken bugün o tutar 1.400 TL’ye çıktı. El insaf diyorum başka bir şey demiyorum… 2+1 ev sahibi olmak için 110.000 TL ödeyecekken şimdi 680.000 TL ödemek zorundalar. Hak, hukuk, adalet diyeceğim ama onlar bu kelimeleri çoktan unuttu. Adı üstünde dar gelirli vatandaş… 
Emekli adam… Asgari ücretle çalışan baba… Aylık 1.400 TL’yi oraya verecek de ne yiyip ne içecek soruyorum sizlere…  Umut satıyorsunuz, hayal tüccarlığı yapıyorsunuz. Yazıklar olsun… Herkes biliyor ki AKP bu ülkeyi sömürdü hem maddi hem manevi anlamda sömürdü”
AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ DURUMDA
Şemşettin Karahisari Ortaokulu’nun sosyal medya hesaplarından siyasi paylaşımlar yapıldığını iddia eden Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını şu sözlerle noktaladı: “Sapla samanı ayırt edemeyen, devletin her kademesinde liyakatsiz atamalarla kadrolaşma yoluna giden, haklıya hakkını vermeyen bu zihniyet, ne yazık ki eğitim yuvalarını da siyasi arenaya çevirmiş durumda. Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nun sosyal medya hesapları, siyasi tutumları ile dikkat çeken Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir şahsın gönderilerini paylaşıyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz kurumlar neye hizmet ediyor? Kimin ekmeğine yağ sürüyor? Kime güveniyorlar da tek işleri eğitim olması gerekirken siyasi söylemlere alet oluyorlar? Bu kadar da olmaz be kardeşim, bu kadar da olmaz. Yaptığınız işe, zapt ettiğiniz makama, öğrencilerinize saygınız yok diyelim. Kendinize de mi saygı duymuyorsunuz? AKP’nin yarattığı zemin bu işte. At izi it izine karışmış durumda. Ama az kaldı diyoruz. Hep söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Biz cesur İYİ’ler olarak bu ülkenin, bu Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, vazgeçmeyeceğiz.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
45 seramik sanatçısının yapıtları bu sergideÖnceki Haber

45 seramik sanatçısının yapıtları bu ser...

Köylü kadınlar istedi, Vali Yiğitbaşı kabul ettiSonraki Haber

Köylü kadınlar istedi, Vali Yiğitbaşı ka...

Yorum Yazın

Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar