Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4546
EURO34.6737
ALTIN2392.0

İşimizi hizmetten, gücümüzü milletten aldık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşimizi hizmetten, gücümüzü milletten aldık
Abone ol
27. dönem AK Parti Milletvekili adayı olan Mali Müşavir Rasime Fedakar 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekilliği için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

Mali Müşavir Rasime Fedakar, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekilliği için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya’nın hazır bulunduğu toplantıda başvuru dosyasını teslim eden Fedekar şunları söyledi:
“Sizleri Allah’ın selamı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs takvimini işaret ederek başlattığı ve YSK’nın kararıyla devam eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim sürecinin memleketimize, seksen beş milyon vatan evladımızın her birine ve Türkiye’mize bel bağlamış mazlum coğrafyalara hayırlı olmasını temenni ediyorum.
14 Mayıs’a, Üstat Necip Fazıl’ın o veciz ifadesiyle “pekleşerek”, yani safları sıklaştırarak, birbirimize kenetlenerek, kalbimizde her bir insanımıza yer açarak hazırlanacağız.
Önümüzdeki Ramazan-ı Şerif’i inşallah, 85 milyon insanımızın her biriyle gönül köprülerimizi güçlendireceğimiz manevi bir iklime dönüştüreceğiz. Milli ve manevi değerlerimizi kutsal bilen herkesle ortak bir zeminde buluşmanın gayretinde olacağız.
Bir olmak, iri olmak, diri olmak; kendimize, çocuklarımıza, gençlerimize karşı ülkemiz adına hayali olanlara karşı hepimizin sorumluluğudur.  Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında hayallerine kavuşmayı bekleyen herkese karşı borçluyuz. Bu borcu da ancak 14 Mayıs seçiminden inşallah zaferle çıkarak ödeyeceğiz. Biz samimiyetle çalışacak, vatandaşımıza layıkıyla hizmet edeceğiz. Allah’ın izniyle istikametimiz de istikbalimiz de aydınlıktır”
SİZLERİN ELİ, KOLU OLMAYA ADAY OLDUK
Afyonkarahisar’ın halkının eli, kolu olmak için aday olduğunu sözlerine ekleyen Fedakar şunları söyledi: “İnsan doğar, can kazanır, büyür güç kazanır. Gücünü kararından alır. Eğer kararında adaletli ise erdemli olur, adaletinde kemali bulursa kâmil olur. İşte o zaman Yunus Emre’nin dediği gibi canlar canını bulur, ölse bile bedeni ölür, ama o sonsuza dek yaşar.
Biz de bir yola çıktık. İşimizi hizmetten, gücümüzü de milletten aldık. 2018 seçimlerinde 27. Dönem milletvekili adayı olduğum sürede halkımızın teveccühüne mazhar olduk. Milletimiz oyları ile bu evlatlarını seçtiler, lakin dönemin mevcut ittifak yasası bizi parlamentoya gönderemedi.
Biz bir kız kardeşiniz olarak kendimize,” insanlar içinde insanlardan bir insan ol” şiarını edindik. Aranan, ulaşılan biri. Sizin büyüdüğünüz gibi büyüdük, yetiştik. Sizin büyüttükleriniz gibi büyütüldük. Hasılı  sizlerin eli, kolu olmaya aday olduk.
Kardeşlerim, bizim kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımıza bir sorumluluğumuz var. İstikrarın ve kalkınmanın devamı için aday olduk.
Şahsımla ilgili de birkaç kelam edecek olursam; Başçeşme mahallemizde doğup büyüdüm. Babam merkezden, Annem de Çobanlar ilçemizin Akkoyunlu köyünden. Mali müşavir olarak serbest çalışıyorum. Evliyim ve bir evladımız var.
Ak dava erdemliler hareketi olarak Afyonkarahisar’ımızdan yola çıktığı zamandan beri, 25 yaşımdan beri davamızın neferi, sizlerin hizmetkarıyım. Teşkilatlarımızda kuruluştan itibaren teşkilat başkanlığı, mali ve idari işler başkanlığı, il sekreterliği gibi görevlerin yanı sıra, iki dönem Afyonkarahisar merkez belediyesinde belediye meclis üyeliği ve plan bütçe komisyon başkanlığı görevlerinde bulundum. Geçen dönem de milletvekili adayı gösterilerek onurlandırıldım.
Kaderi ancak dua değiştirir. Duanıza, desteğinize talibim” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Patates üreticilerine önemli uyarıÖnceki Haber

Patates üreticilerine önemli uyarı

Köksal’dan TOKİ kuralarında şaibe iddiası!Sonraki Haber

Köksal’dan TOKİ kuralarında şaibe iddias...

Yorum Yazın

Dolandırıcılıktan aranıyordu Pınarlı köyünde yakayı ele verdi
Ağabeyini öldüren şahıs tutuklandı
1 Mayıs kutlamalarının adresi Zafer meydanı oldu
Vali Yiğitbaşı, Frig Vadisi için öğrencileri dinledi
Serim ailesinin acı günü!
İzinsiz haşhaş eken 3 kişi gözaltına alındı
Sel suları Akyuva köyünü vurdu
Yerel yönetimlerde hibe ve destek
Başkan Köksal yalan söyleyip iftira atmadı ise konuyu açıklamak zorundadır
Suç duyurusu yok, şikayetçi olunmamış!
Afyonspor’un rakipleri belli oldu
Başkan Köksal nepotizme erken başladı!
Başkan Köksal’dan çalışanlara müjdeli haber!
Afyon’lu iki sporcu Aydın’da şampiyon oldu
Taekwondo şampiyonlar listesi yayınlandı
Böcek olayında olduğu gibi buda algıdan ibaret
Kupa, Spor Lisesine gitti
Kütahya’da, Afyon’u gururlandırdılar
Afyon’da 22 göl ve gölet denetlendi
Başkan Köksal devir aldıkları borcu açıkladı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar