Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4062
EURO34.6165
ALTIN2376.6

HARBİŞ’E YAPILACAK LİSE 2023 PROGRAMINA ALINDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HARBİŞ’E YAPILACAK LİSE 2023 PROGRAMINA ALINDI
Abone ol
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısında “Yıl olmuş 2022, koskoca ilde lise sıkıntısı çekmek nedir yahu?” eleştirilerde bulunmuştu. Mısırlıoğlu’nun eleştirilerine isim vermeden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan cevap verdi. Kocacan, Gazi Mahallesi, Nazmi Saatçi Mahallesi, Ali İhsan Paşa Mahallesi, Kocatepe Mahallesi’ni kapsayan ve Harbiş bölgesine yapılacak olan lisenin 2023 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Basın toplantısında İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün’de hazır bulundu. Konya ilinde düzenlenen mitingi değerlendiren Başkan Kocacan, “Geçtiğimiz haftasonu Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı Konya ilinde düzenlenen mitinge Afyonkarahisar’dan yüzlerce hem partililerimiz hemde vatandaşlarımız yoğun bir katılım sağlamıştır. 45 otobüs ve bir o kadarda özel araçlarla Çay ilçesinde toplanıp konvoy halinde Konya ilinde düzenlenen mitingimize katıldık. Coşkulu bir şekilde gerçekleşen mitingde Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değinmiştir. Yine buradan vurgulamak istiyorum. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz ise Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun tezahür etmesidir”

“Afyonkarahisar ve Cumhur İttifakı konuşuldu”

'2023'e doğru şehir buluşmaları' programı kapsamında ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i misafir ettiklerini söyleyen Başkan Kocacan, “Cumhur İttifakı ruhu içinde Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin hem partimizi hemde Ülkü Ocaklarımızı ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Afyonkarahisar ve Cumhur İttifakının önemi konuşuldu. Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz ”

Harbiş’e yapılacak olan lise 2023 yılı programına alındı

Başkan Kocacan, Gazi Mahallesi, Nazmi Saatçi Mahallesi, Ali İhsan Paşa Mahallesi, Kocatepe Mahallesi’ni kapsayan ve Harbiş bölgesine yapılacak olan lisenin 2023 yılı yatırım programına alındığını söyledi. Kocacan, “Harbiş bölgesinde bulunan muhtarların lise talebi üzerine il başkanlığımız bir çalışma başlatmıştır. Lise yapılması konusu ile ilgili bizde konuyu Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik. Vekilimizde Ankara’da lise konusu ile ilgili yoğun mesai harcayarak gerekli tahsis işlemlerin yapılmasına vesile olmuştur. Yapılan görüşmeler sonucunda vekilimiz müjdeli haber vermiş ve 2023 yılı yatırım programına alındığını dile getirmiştir. 2023 yılı içerisinde Harbiş bölgesine lise yapımı ile ilgili çalışmalar yapılacaktır. Konuyla ilgili muhtarlarımızda bilgilendirilmiştir” Toplantı basın mensuplarının soruları ile devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GASPÇI 4 ZANLI YAKALANDIÖnceki Haber

GASPÇI 4 ZANLI YAKALANDI

HER TÜR ÖNERİ VE TALEPDE KAPIMIZ AÇIKSonraki Haber

HER TÜR ÖNERİ VE TALEPDE KAPIMIZ AÇIK

Yorum Yazın

Yerel yönetimlerde hibe ve destek
Başkan Köksal yalan söyleyip iftira atmadı ise konuyu açıklamak zorundadır
Suç duyurusu yok, şikayetçi olunmamış!
Afyonspor’un rakipleri belli oldu
Başkan Köksal nepotizme erken başladı!
Başkan Köksal’dan çalışanlara müjdeli haber!
Afyon’lu iki sporcu Aydın’da şampiyon oldu
Taekwondo şampiyonlar listesi yayınlandı
Böcek olayında olduğu gibi buda algıdan ibaret
Kupa, Spor Lisesine gitti
Kütahya’da, Afyon’u gururlandırdılar
Afyon’da 22 göl ve gölet denetlendi
Başkan Köksal devir aldıkları borcu açıkladı
İhsaniye ilçesinde 200 saman balyası kül oldu
Şehit polis memuru Yonuz Turan toprağa verildi
Ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar