Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3948
EURO34.7734
ALTIN2403.6

HADDİNİ BİL, AYAĞINI DENK AL SAYIN ZEYBEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HADDİNİ BİL, AYAĞINI DENK AL SAYIN ZEYBEK
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde “Başkan Zeybek Afyon’u değil Yunan’ı temsil eder gibi konuşmuştur” diyerek eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, bugün Hava Şehitliğini ziyaret ederek buradan daha sert bir açıklama yaptı. Mısırlıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e “Haddi bil, ayağını denk al Sayın Zeybek” diyerek eleştirinin dozunu biraz daha artırdı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyon’un düşman işgalinden kurtuluşunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Kadir Mısıroğlu’nun kitabından söz etmesine Hava Şehitliği’nde düzenlediği basın toplantısında tepki gösterdi. Mısırlıoğlu “Haddinizi bilin, ayağınızı denk alın” dedi.
Beraberinde, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hava şehitliğini ziyaret ederek şehit mezarlarına gül bırakarak Başkan Mısırlıoğlu düzenlediği basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “3 gün önce icra ettiğimiz Afyonkarahisar Şehrinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını coşkuyla kutladık. Teşkilatım adına Afyonlu hemşerilerimin Zafer Bayramını kutlamak istiyoruz. Zafer Bayramı Türk milletini içerden ve dışardan bozgunu uğratmak, devletimizi ele geçirmek için yaptığı bir organizasyondu. Afyonkarahisar bu süreçte en acı şekilde bu savaşın izlerini hala daha taşımaktadır”
ESEFLE KINIYORUM
“Afyon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Afyon Belediye Başkanlığı’nda oturan Sayın Zeybek’in inatla ve bilinçli olarak Türk Milleti’nin ve Atatürk düşmanı olan tarih bilmez bir şarlatan yazarın yazdığı kitabı adres göstererek, Afyonlu Şükrü Hoca’yı, Bayatlı Yarbay Arif Bey’i onu adres göstererek anmasını esefle kınıyorum” diyen Mısırlıoğlu şöyle devam etti:
“Afyonlular içinden çıkan kahramanları tarih bilmez Türk düşmanından Türk düşmanından öğrenecek değil. Özellikle Yunan’a karşı verdiğimiz mücadelenin yıl dönümde ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyen böylesine bir Türk düşmanının adını anmasının abesle iştigal buluyorum. “HADDİNİ BİL, AYAĞINI DENK AL Sayın Zeybek, Karayolları Altgeçiti açılışında yine aynı hatayı yaptın. O zaman dedik ki sehven yapmıştır. Ama şimdi anlıyoruz ki Yunan’a karşı verdiğimiz mücadelenin yıldönümünde, “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen şarlatanın adını anıyorsunuz. Nasıl böyle bir şey yaparsınız? Afyonlulara hakaret edercesine böyle bir şarlatanın adını anmasını kınıyorum. Haddinizi bilin. O programda kalkıp sadece Afyonkarahisarlıların Zafer Bayramı’na sükunetini bozmamak için sabırla ve sükûnetle izledim sizi. Ancak bundan sonra ayağınızı denk alın. Türk Milleti’ne düşman olanları sevenler bizim düşmanımızdır. Asla geçit vermeyiz. Buradan bunun bilinmesini istiyorum”
BUNUN ARKASINDA ATATÜRK DÜŞMANLIĞI YATIYOR
TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'ın ''Şehirlerin kurtuluş günlerinin kutlanmasına karşıyım, fetihler kutlanır'' sözlerini de şiddetle kınadıklarını ifade eden Muhammet Mısıroğlu, “Daha önce de dillendirmişlerdi. Yolsuzluklarını, haksızlıklarını,  düşmanlıklarını toplumun bugün hafızasına düşen birtakım yanlışları ötelemek, örtmek için yapılan bir perdelemedir ve  abeste iştigaldir. Yapılan açıklamayı kurtuluş düşmanlığı, Cumhuriyet  düşmanlığı olarak nitelendiriyorum. Çok vahim bir şey. Bunun arkasında Atatürk düşmanlığı yatıyor. Atatürk’ün koltuğuna oturarak böyle konuşan biri içindeki duyguların tezahürünü ortaya koydu.şiddetle kınıyoruz ve ayıplıyoruz. TBMM’de Meclis Başkanlığı yapmış bir insan bir an önce geçmişte yaptığı görevin de farkına varmalı ve özür dilemeli” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFYON’A GİRMEDEN YAKAYI ELE VERDİLERÖnceki Haber

AFYON’A GİRMEDEN YAKAYI ELE VERDİLER

TAŞIT SAHİPLERİNİN GÖZÜ BU HABERDE!Sonraki Haber

TAŞIT SAHİPLERİNİN GÖZÜ BU HABERDE!

Yorum Yazın

Marketler denetlendi
Yağmur sonrası oluşan sel tarım arazilerine zarar verdi
Emirdağ’da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı
İlk aydan şovmenlikleri ve fikirleri ortaya çıktı
Yeğenim 16 yıldır Belediye’de çalışıyor
Belediye Başkanı Köksal’dan son dakika paylaşımı!
Bu ilçede 220 Gr. ekmek 5 TL
Afyon Valiliği uyardı!
Dolandırıcılıktan aranıyordu Pınarlı köyünde yakayı ele verdi
Ağabeyini öldüren şahıs tutuklandı
1 Mayıs kutlamalarının adresi Zafer meydanı oldu
Vali Yiğitbaşı, Frig Vadisi için öğrencileri dinledi
Serim ailesinin acı günü!
İzinsiz haşhaş eken 3 kişi gözaltına alındı
Sel suları Akyuva köyünü vurdu
Yerel yönetimlerde hibe ve destek
Başkan Köksal yalan söyleyip iftira atmadı ise konuyu açıklamak zorundadır
Suç duyurusu yok, şikayetçi olunmamış!
Afyonspor’un rakipleri belli oldu
Başkan Köksal nepotizme erken başladı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar