Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

EMİRDAĞSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EMİRDAĞSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
Abone ol
Süper Amatör Kümede 3. Hafta maçları Cumartesi günü ve Pazar günü oynanan 6 karşılaşmayla sona erdi. İscehisarspor ligdeki ilk puan kaybını yaşarken, son şampiyon Emirdağspor ‘nerde kalmıştık’ dercesine haftanın en farklı galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Amatör Ligde 3. Hafta karşılaşmaları Cumartesi günü 2, Pazar günü oynanan 4 karşılaşmayla sona erdi. Futbolseverlerin 16 gol izleme şansı elde ettiği haftada Cumartesi günü Susuz Belediyespor, Salar Belediyespor’da rakibini 2-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekerken, son şampiyon Emirdağspor ise Demirspor deplasmanında rakibini 5-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Medya03.com takipçileri için Süper Amatör Kümede hafta sonu oynanan karşılaşmaları ve atılan golleri sizler için derledik.

PAZAR GÜNÜ OYNANAN MAÇLAR…

İSCEHİSAR İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

Bölgesel Amatör Lige tutunamayarak ilk yılında veda eden ve Süper Amatör Lige fırtına gibi bir dönüş yaparak ilk 2 haftada farklı galibiyetlere imza atan İscehisarspor, ligdeki ilk puanı kaybını Çağlayan Belediyespor deplasmanında yaşadı.

Çağlayan Belediyespor’un sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan takım ev sahibi ekip oldu. 19. Dakikada Selahattin Özcanlı’nın kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Çağlayan Belediyespor’a konuk ekip İscehisarspor, 71. Dakikada barış Özsarı ile cevap verdi. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve taraflar birer puanı paylaştı. İscehisarspor ligdeki ilk puan kaybını yaşarken, geçtiğimiz hafta Susuz Belediyespor’a mağlup olan Çağlayan Belediyespor puanını 4’e yükseltti.

ÇOBANLARSPOR PUANLA TANIŞTI

Geride kalan 2 haftalık dilimde ligde henüz puanla tanışamayan Çobanlar Belediyespor, dün sahasında Erkmenspor’u konuk etti. İki takım arasında kıran kırana geçen mücadele, başladığı gibi golsüz sona erdi. Çobanlar Belediyespor ligdeki ilk puanıyla tanışırken, konuk Erkmenspor ise puanını 2’ye yükseltti.

AYVALISPOR DEPLASMANDA DÖRTLEDİ

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Ayvalıspor, Hocalar Belediyespor deplasmanında üç puana 4 golle ulaştı. Ligde henüz puanı olmayan Hocalar Belediyespor’a konuk olan süper ligin yeni ekibi Ayvalıspor, rakibi karşısında deplasmanda oynamasına rağmen baştan sona üstün oynadı ve üç puana rahat uzandı. Ayvalıspor’a üç puanı getiren goller 37 ve 84. Dakikada Ahmet Ulu, 48 ve 79. Dakikalarda Ahmet Yenginol’dan geldi. Ayvalıspor bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, Hocalar Belediyespor ise henüz puanla tanışamadı.

Şuhut Hisar Belediyespor sahasında konuk ettiği Karşıyakaspor’a 2 golle geçerek haftayı üç puanla kapattı.36. dakikada Musa İrdem’in kafa golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 80. Dakikada Hasan Keskin’in kaydettiği golle sahadan 2-0 galip ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini elde etti ve puanını 6’ya yükseltti. Konuk Karşıyakaspor ise 1 puanda kaldı.

CUMARTESİ GÜNÜ OYNANAN MAÇLAR…

HAFTANIN DERBİSİ SUSUZ BELEDİYESPOR’UN

Süper Amatör Ligde, Salar Belediyespor ile Susuz Belediyespor arasında oynanan ve gergin geçen karşılaşmada konuk ekip Susuz Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak hem üç puana ulaştı, hem de namağlup ünvanını korudu. Susuz Belediyespor’a üç puanı getiren golleri Dk 28 Lütfi, Dk 34 Saadettin kaydetti. Ev sahibi Susuz Belediyespor’un tek sayısı Abdülsamed Yılmaz’dan geldi.

EMİRDAĞSPOR RAHAT KAZANDI

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Emirdağspor, bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. İlk iki haftayı galibiyetle kapatan Emirdağspor, ligde henüz galibiyeti olmayan Demirspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Emirdağspor sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Emirdağspor’a üç puanı getine goller 5. dakikada Yunus Emre, 40. dakikada İ.Ersin, 45+2 Alperen, 77. Erdem ve 79. dakikada Abdullah kaydetti.

TOPLU SONUÇLAR

 

ŞUHUT BELEDİYE HİSAR SPOR20KARŞIYAKA SPOR 
AFYORKARAHİSAR DEMİR SPOR05EMİRDAĞ SPOR 
HOCALAR BELEDİYE SPOR04AYVALI SPOR 
ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR11İSCEHİSAR SPOR 
SALAR BELEDİYE SPOR12SUSUZ BELEDİYE SPOR 
ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR00ERKMEN SPOR

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1. AMATÖR KÜMEDE HEYECAN DORUKTAÖnceki Haber

1. AMATÖR KÜMEDE HEYECAN DORUKTA

EYLÜL AYI İHRACATIMIZ BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE GERİLEDİSonraki Haber

EYLÜL AYI İHRACATIMIZ BİR ÖNCEKİ YILA GÖ...

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar