Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

CHP GELECEK, MUTLULUK GELECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP GELECEK, MUTLULUK GELECEK
Abone ol
“SİNANPAŞA İLÇESİ’NDE ÜLKEMİZİN GENEL BİR TABLOSUNU GÖRDÜK.” DİYEN MİLLETVEKİLİ BURCU KÖKSAL, “ÇARŞI PAZARDA TAT YOK. DÜKKANLAR ELE GÜNE AYIP OLMASIN DİYE AÇILIYOR. CHP İKTİDARA GELECEK, TÜRKİYE’YE MUTLULUK GELECEK” DEDİ.

“Sinanpaşa İlçesi’nde ülkemizin genel bir tablosunu gördük.” diyen Milletvekili Burcu Köksal, “Çarşı pazarda tat yok. Dükkanlar ele güne ayıp olmasın diye açılıyor. CHP iktidara gelecek, Türkiye’ye mutluluk gelecek” dedi.


CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki partililerle birlikte Sinanpaşa ilçesinde esnafı ve Pazar yerini ziyaret ederek sorunları ve istekleri yerinde dinledi.
 ÇİFTÇİ EKİM YAPMAK İSTEMİYOR
“Çarşı pazarda tat yok” diyen Köksal,  “Sinanpaşa İlçesi’nde ülkemizin genel bir tablosunu gördük. Çarşı pazarda tat yok. Dükkanlar ele güne ayıp olmasın diye açılıyor. Vatandaş, cebindeki parayla kendisine vaat edileni kıyaslıyor ve gerçeği görüyor. Tarımın önemli bir merkezi olan Sinanpaşa'da çiftçi ekim yapmak istemiyor. Üretirken zararına, satarken zararına, alırken zararına... Çiftçi zararda. Toptancı, ürünü geçen yıla göre iki-üç kat maliyetle satın alıyor; ama kâr edemiyor. Hayvancılıkta ise geçtiğimiz Kurban Bayramı dışında canlılık yok. 20 yılda iç piyasada üretmeye değil yurtdışından almaya alıştırılan ülkemiz, bereketli topraklarını heba ediyor.” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞ EKEMİYOR, BİÇEMİYOR, GÜDEMİYOR
Vatandaşların birçok sorunla mücadele ettiğinin önemle altını çizen Köksal, “Olan bitenden habersiz davranan Tek Adam ve hınk deyicileri, her fırsatta 'Şükredin' diyor. Ama biliyoruz ki nimet için yapılan en büyük şükür, nimeti işlemektir. Vatandaş ekemiyor, biçemiyor, güdemiyor. Vatandaş faturalar, kira, kredi borcu, okul giysisi, devletin 'yasak' dediği ama okulların zorunlu tuttuğu ek kaynak kitaplar, günlük geçim kaygısı ve birçok sorunla mücadele ediyor.” dedi.
VERGİ YÜKÜ ALTINDA EZİLİYORLAR
CHP iktidarının Türkiye’ye mutluluk getireceğini belirten Milletvekili Köksal, “Esnaf, tüccar, iş insanı ve sanayici vergi yükü altındalar. Rahatsızlık duyuyorlar; ama Türkiye hukuk devleti olmaktan uzaklaştığı için yarın şirketlerinin ve kendilerinin başına ne gelebileceğini kestiremiyorlar. Bir kararname ile atanan kayyumlar şirketlerinin içlerini boşaltmasın diye susuyorlar. Ama bu böyle gitmez. İlk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi, programıyla, kadrolarıyla, çözümleriyle, planlamalarıyla halkın iktidarını kuracak. CHP ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, halkın umudu, devletin ufkudur. CHP iktidarı, ülkemize mutluluk getirecek.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UMFED KURULDUÖnceki Haber

UMFED KURULDU

Ispartada 205 dönüm lavanta tarlası arıcılık için uygun hale getirilecekSonraki Haber

Ispartada 205 dönüm lavanta tarlası arıc...

Yorum Yazın

Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler
Afyon'da 60 motosiklet trafikten men edildi
Karı-koca hırsızlıktan aranan çift Çay ilçesinde yakalandı
Uyuşturucu kullanmaktan aranan şahıs salar beldesinde yakayı ele verdi
Afjet çalışanları anlattı Vali Yardımcısı dinledi
Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar