Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.6071
EURO35.0435
ALTIN2442.5

Bir gün Karahisar Kalesine üç hilalli bayrağımızı asacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir gün Karahisar Kalesine üç hilalli bayrağımızı asacağız
Abone ol
MHP’nin bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, “İnşallah bir gün Allah nasip edecek Afyon’un Karahisar Kalesine üç hilalli bayrağımızı asacağız. Bu belediyeyi de inşallah MHP’li bir yurttaşımız orada Belediye Başkanlığı yapacak.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, partililer ve ülkücüler katıldı.
TAYTAK, “ADAYLARIMIZ ŞANLI, ŞEREFLİ, HAYSİYETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTILAR”
Bayramlaşma programında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Afyonkarahisar’da MHP olarak her siyasi partiden önce ve öncü olarak seçim yarışına başladık. Bu çalışmalar sırasında emeğini esirgemeyen il başkanımıza, il üyesi arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza, adaylarımıza, gönül dostlarımıza, ülküdaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Samimiyetle ifade etmek istiyorum ki çok yoğun çalıştık. Allah’a şükür ki hem Afyonkarahisarımız da hem ilçelerimizde hem de beldelerimizde çok ciddi ve çok önemli çalışmaları yerine getirdik. Hepinizden Allah razı olsun. Afyonkarahisarımız da Sezer Bey’le çıktığımız başlangıcımızda gerçekten net ifade ediyorum, Afyonkarahisar çok mutlu oldu. Çok önemli, çok kıymetli bir ismi aday olarak çıkardınız dediler. Ve herkes bizimle beraber olmaya çalıştı. Adaylarımız şanlı, şerefli, haysiyetli bir şekilde çalıştılar ve gönülleri kazandık. Ama inşallah bir gün Allah nasip edecek Afyon’un Karahisar Kalesine üç hilalli bayrağımızı asacağız. Bu belediyeyi de inşallah MHP’li bir yurttaşımız orada Belediye Başkanlığı yapacak.”
TAYTAK, “31 MART’TAN ZAFERLE AYRILDIK”
31 Mart seçim sonuçlarını da değerlendiren Milletvekili Taytak, “Bu çalışmanın sonunda yine 17 belediye ile elhamdülillah artan oylarımızla, artan İl Genel Meclisi Üye sayımızla ve 5 ile 250 oylar arasında kaybettiğimiz beldelerimizi hesaba kattığımızda hakikaten zafer bizim arkadaşlar. Yeni dönemde yeni belediye başkan arkadaşlarımız ve devam eden belediye başkanı arkadaşlarımıza inşallah elimizden gelen her türlü desteği yerine getireceğiz. Biz bu dönem Şuhut, Sinanpaşa, Bolvadin ve Kızılören gibi ilçelerimizi kazandık. Bu bir zaferdir. Yine MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak genel merkezimizde birinci olmaya devam ediyoruz. Biz MHP olarak Türkiye’nin şu anda üçüncü partisiyiz. Çok önemli bir noktadayız. Biz siyasetten ziyade doğru olanı yapıyoruz. Bu hayırlı yolu, bu doğru yolu birlikte yürüyeceğiz. Ben bu duygular içerisinde bu anlayış içerisinde ülkücü olmanın, MHP’li olmanın, bu bölgenin çalışan bir milletvekili olmanın gururunu ve şerefini yaşıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Yanımızda durdunuz, bir oldunuz, birlikte oldunuz. Allah bu yolumuzu, bahtımızı açık eylesin. Yine bizleri bugünkü olduğu gibi zaferle başlanırsın diyorum.”


KAHVECİ, “MHP OLARAK BELEDİYE SAYIMIZI KORUDUK”
Bayramlaşma programında konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Ben yerel seçimlerden başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Uzun zaman sonra MHP’nin kadroları çok ciddi bir çalışma sarf ettiler. Bizler 45 günlük süreçte sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmadık elhamdülillah. Fakat Türkiye’de sosyolojik ve psikolojik bir patlamanın sonucu olacak ki ülkemizin tamamında vatandaş değişimden yana oy kullandı. Ama MHP Afyonkarahisar olarak bizler kendi evimizin önünü süpürmekle yükümlüyüz. Bizler belediye sayımızı koruduk. 5 ile 250 oy arasında 11 tane belediye kaybettik. Şu anda 17 belediyemiz var. Yine 100 oyla 250 oy arasında en az 6 tane de İl Genel Meclisi Üyesi kaybettik ki bunları almış olsaydık, hem İl Genel Meclisi’nde hem de Belediye’de il genelinde çoğunluğu yakalayacaktık. Şu anda 11 tane İl Genel Meclisi Üyemiz var. 17 tane de MHP’nin belediyesi var. İtirazda bulunduğumuz dört adet belediye var ki bu belediyeleri de biz kazanmış sayıyoruz. Çünkü bu belediyelerin oy kullanımında ciddi yolsuzluklar ve ciddi seçimlere uymayan hareketler gözlemlendi” dedi.
KAHVECİ, “ÜLKÜCÜ MHP’DEN BAŞKA BİR YERE OY VERMEZ”
Bayramlar kardeşliğinin, birliğinin, beraberliğinin simgesi olduğunu belirten Başkan Kahveci, “Ülkücüyüm diyen, milliyetçiyim diyen hiçbir kimse MHP’den başka hiçbir yere oy veremez. Verirse ülkücü değildir. Bu seçimlerde üzülerek gördük, baktık. Ben uzun yıllar MHP’nin yönetim kadrolarında bulundum. Ülkü Ocakları Başkanlığı’ndan, il başkanlığına kadar bütün kademelerinde hizmet ettim. Yaklaşık 36 yıla yakın bu partinin içerisindeyim. Tabiri caizse hepinizi birebir tanıyor kimin ne yaptığını bilecek yaşta ve bununda idrakındayım. Seçim sırasında gördük ki bazı arkadaşlarımızın farklı mecralarda, farklı insanlarla hareket ettiklerini gördüm. İnsan kendine yakışanı yapar. İnsan, bozkurt işaretini yapmayla, ülkücüyüm demeyle ülkücü olmuyor. Demek ki yüreğinde hissetmeli, yüreğinde. Ben özellikle buraya uzaktan, yakından gelen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. Seçim süreci boyunca, gece gündüz demeden Ülkücü Milliyetçi Hareketi bir adım daha öne çıkması için çalışan herkesten Allah razı olsun diyorum. Ben Ramazan ayında tutmuş olduğunuz oruçlarınızı, ibadetlerinizi yüce Mevla kabul etsin diyorum. Bayramınızı kutluyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Nice bayramlarda buluşmak üzere, Allah’a emanet olunuz diyorum.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Köksal sözünü tuttu!Önceki Haber

Başkan Köksal sözünü tuttu!

Finalin adı belli oldu!Sonraki Haber

Finalin adı belli oldu!

Yorum Yazın

Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar