Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3517
EURO34.7477
ALTIN2395.4

Bayramlaşma töreni Taş Medrese’de yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramlaşma töreni Taş Medrese’de yapıldı
Abone ol
Afyonkarahisar Valiliği ve Belediyenin iş birliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Taş Medresede gerçekleşen bayramlaşma programına il protokolü ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal; tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek huzur, sağlık, barış ve bereket temennisinde bulundu. Törende Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de konuşma yaptı. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
BAŞKAN BURCU KÖKSAL’DAN BİRLİK MESAJI
Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, hemşehrilerinin ve tüm İslam Âleminin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından ilk kez bir araya gelmiş bulunuyoruz. Memleketim, doğduğum ve doyduğum şehrim Afyonkarahisar’a Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten duyduğum heyecan ve mutluluğu sizin ile paylaşmak isterim. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu inancıyla Belediye Başkan Adayı olduğum ilk günden itibaren bütün vatandaşlarımız ile temas kurduk; dertleri dinledik; çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlattık. Sokakta gördüğümüz ve bize baharı müjdeleyen halkın iradesi, sandığa yansıdı ve bugün Belediye Başkanı olarak sizlerin karşısındayım. Çok iyi biliyorum ki bu görevler vatandaşın yaşam kalitesini artırmak, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler çıtasının üzerine çıkmak ve özetle halka hizmet için büyük bir şanstır. Vatandaşın bize tanıdığı yatırım ve hizmet şansını en iyi şekilde kullanarak bize oy verenleri mahcup etmeyeceğiz; oy vermeyenlerin de gönüllerini kazanmak için çalışacağız. Bayramlar, sevgi, saygı, hoşgörünün yaygınlaştığı; dayanışma ruhunun pekiştiği güzel günlerdir. Bugün güzel bir günde, tarihi bir mekânda sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Afyonkarahisar için çalışacak, şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınması; yaşanabilir bir kent olması için gece-gündüz demeden çalışacağız. Bugün aynı zamanda Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü. Devletin bekası, vatanın birliği, milletin dirliği, birlik ve beraberliğimiz adına bu topraklar için şehit düşen kahraman polislerimiz ve askerlerimizi rahmetle, gazi polislerimiz ve askerlerimizi saygıyla anıyor; Türk Polis Teşkilatı’na görevinde üstün başarılar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı tekrar gönülden kutluyor; bayramın huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görev yapan teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı. Heyet ardından Hava Şehitliğini ziyaret etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sandıklı’da mezarlık ziyaretinde kan aktı!Önceki Haber

Sandıklı’da mezarlık ziyaretinde kan akt...

Halk bizi uyardı!Sonraki Haber

Halk bizi uyardı!

Yorum Yazın

Akçay görevini Okuyucu’ya devretti
MHK’dan Süleyman Güneş’e bu haftada görev!
Son maç Tayfun Sarı’nın
Türk milliyetçisi baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmemiştir
Santrancın en iyileri belli oldu
Türkiye şampiyon Akyüz’ü alkışlıyor!
Güneş, aday hakemlere eğitim veriyor
Marketler denetlendi
Yağmur sonrası oluşan sel tarım arazilerine zarar verdi
Emirdağ’da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı
İlk aydan şovmenlikleri ve fikirleri ortaya çıktı
Yeğenim 16 yıldır Belediye’de çalışıyor
Belediye Başkanı Köksal’dan son dakika paylaşımı!
Bu ilçede 220 Gr. ekmek 5 TL
Afyon Valiliği uyardı!
Dolandırıcılıktan aranıyordu Pınarlı köyünde yakayı ele verdi
Ağabeyini öldüren şahıs tutuklandı
1 Mayıs kutlamalarının adresi Zafer meydanı oldu
Vali Yiğitbaşı, Frig Vadisi için öğrencileri dinledi
Serim ailesinin acı günü!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar