Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

AKŞENER: İL TEŞKİLATINDAN ÇOK MEMNUNUM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKŞENER: İL TEŞKİLATINDAN ÇOK MEMNUNUM
Abone ol
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki ilçe başkanları, Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar İl Teşkilatından çok memnun olduğunu söyleyen Akşener, Mısırlıoğlu’nun Türkiye il başkanları sıralamasında takdire şayan bir yerde olduğunu ifade etti.

İYİ Parti İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ilçe başkanları ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Yakında yapılacak genel kurul öncesinde Genel Başkan Akşener’den tam not alan Mısırlıoğlu; “İktidara emin adımlarla yürüyen partimiz bu ülkeye gerçek demokrasiyi yeniden kazandıracaktır” dedi. Genel Başkan Akşener ise Mısırlıoğlu’nun Türkiye’de performans ve başarı sıralamasında üst sıralarda yer aldığını söyleyerek; “Önümüzdeki seçimlerde Allah’ın izniyle Afyon’dan birinci parti olarak çıkacağız” dedi.

BİZİM DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL, MEMLEKET

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu kötü gidişatın İYİ Parti’nin liyakatli ve ehliyetli kadroları sayesinde son bulacağını söyleyerek şöyle konuştu: “İYİ Parti iktidara yürürken bizler demokrasi çizgisinden ayrılmadan, güçlü kadrolarımızı oluşturacağız. Çünkü bizim derdimiz menfaat değil, bizim derdimiz koltuk sevdası değil, bizim derdimiz memleket sevdası. Yapılacak olan genel kurullar gücümüze güç katacaktır.”

MISIRLIOĞLU PERFORMANS OLARAK ÜST SIRALARDA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il ve ilçelerinde yapılacak olan genel kurullar neticesinde güçlü kadrolarla iktidar yolunda emin adımla ilerleyeceklerini kaydetti. Akşener, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı düşünen partililere kongrelerde aday olmamaları yönünde tavsiye kararı aldıklarını söyledi. Akşener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti kurulduğu günden bu yana millet iradesine, demokrasiye, manevi değerlerine sahip çıkmaktadır. İnanıyorum ki il ve ilçe kongrelerimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesinde gerçekleşecektir. Afyonkarahisar, tüm Türkiye için olduğu gibi partimiz için de önemli bir kent. Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız vatandaşlarımızla iç içe, el ele çalışıyor. İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu nezdinde Afyon il ve ilçe teşkilatlarımızı, üyelerimizi gece gündüz demeden çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sayın Mısırlıoğlu, Türkiye’de performans ve başarı sıralamasında üst Sıralarda yer alıyor. Kendisi kısa sürede halkın gönlünü kazanmış, toplumun her kesimine ulaşmayı başarmıştır. Kendisine özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.  İl Başkanımız Sayın Mısırlıoğlu aracılığı ile tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” Dedi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve ilçe başkanları Genel Başkan Akşener’i ziyaretin akabinde Genel merkez Divan kurulu üyelerini ziyaret ederek Afyonkarahisar İl ve ilçelerinde yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29 ADET MAKET, 70 ADET ESKİ AFYON RESMİNİN BULUNDUĞU KARMA SERGİ AÇILDIÖnceki Haber

29 ADET MAKET, 70 ADET ESKİ AFYON RESMİN...

DÜĞÜN MAGANDALARINA YÖNELİK OPERASYONSonraki Haber

DÜĞÜN MAGANDALARINA YÖNELİK OPERASYON

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar