Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2342
EURO34.8142
ALTIN2412.1

AĞUSTOS AYI MİLLETİMİZ İÇİN ZAFER AYIDIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AĞUSTOS AYI MİLLETİMİZ İÇİN ZAFER AYIDIR
Abone ol
Büyük Taarruzun 100. Yıl kutlamaları Dinar ilçesinde Zafer Yürüyüşü ile başladı. Coşkulu bir kalabalık ile gerçekleşen yürüşüye AK Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Geniş katılımla Belediye binası önünde başlayan Zafer Yürüşüyü etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı; “Bugün burada sizlerle birlikte bu anlamlı ve önemli günü kutlamanın mutluluk ve gururu içindeyim. Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Dumlupınar savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. 26 Ağustos günü Malazgirt Savaşı’yla Anadolu’nun Türklere kapılarını açan kahraman ordumuz; 30 Ağustos Zafer Bayramı olarak kutladığımız başkomutanlık meydan Muharebesi’yle de Anadolu topraklarının “Türk vatanı” olduğunu, önünde durulmaz bir iradeyle düşmana ispatlamıştır. Ağustos ayı milletimiz için zaferler ayıdır. Anadolu’yu yurt tutmamızı sağlayan Malazgirt zaferi bu aydadır. Anadolu Türk İslam birliğini temin ettiğimiz çaldıran zaferi bu aydadır. Bütün dünyaya huzur, güvenlik ve barış getiren Mercidabık zaferi yine bu aydadır. Bu milletin ve devletin bekası için verilen milli mücadelenin büyük zaferi yine bu aydadır. Bu zafer, var olma ve yok olma arasında kendisine yolunu çizmesi gereken bir milletin topyekûn şahlanışının; varlık ve birliğini, özgürlük ve bağımsızlığını, vatanını ve devletini her hal ve şartta en önde tutacağının en büyük kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha zaferler ayı Ağustos’un eşsiz kahramanları Sultan Alparslan’ı, Yavuz Sultan Selim’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.

 

Akabinde ise Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ile AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’da günün anlamına binaen konuşmalar yaptı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Belediye tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.si düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlara gecede ödülleri verildi. Şampiyon Dinar Milli Eğitim Müdürlüğü kupa ve madalyasını AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın elinden aldı.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADILAR

Ödül törenin ardından ise birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı.Sahneye çıkan ünlü sanatçı Ramazan Çelik başta olmak üzere, Osman Öztekin, Hasret Çolakoğlu ve Deniz Er etkinliğe katılan vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Vatandaşlarımız sanatçılarımızın şarkılarına eşlik ederek sahne önünde oyunlar oynadılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AVRUPA BİZE 100 YIL ÖNCE NASIL BAKIYORSA BUGÜNDE ÖYLE BAKIYORÖnceki Haber

AVRUPA BİZE 100 YIL ÖNCE NASIL BAKIYORSA...

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİSonraki Haber

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

Yorum Yazın

Vali Yiğitbaşı 17 yıldır ücretsiz iftar veren esnaf lokantasını ziyaret etti
Telefonumuz çaldığı zaman ürperiyoruz
Hat severler bu sergiyi kaçırmayın!
Akademisyenler ve öğrenciler Filistin için buluşuyor
Çalışlar köyünde bir eve jandarmadan baskın!
İlçe müftüleri Şuhut’ta toplandı
TÜRSAB heyeti Frigya ve Ayazini köyünü keşfetti
Amatör Kulüpler Mustafa Türkmen’e ateş püskürdü!
Uyuşturucu taciri yol uygulamasında yakalandı
9 araç birbirine girdi
Muhtardan topluma kötü örnek!
Suç makinesi hırsız baz istasyonunda yakalandı
Başkan Köksal'ın mülteci kararı yargıya taşındı
Şampiyonluk hayali son haftaya kaldı
İkinci kez bir maça çıkmadı!
Başkan Köksal’dan yeni bir tartışma çıkaracak açıklama daha!
Manavgat’ta Afyon rüzgarı esti
Bolvadin’e 2 yeni fabrika geliyor!
Eser’den Başkan Köksal’a bir eleştiri daha geldi
Afyon’un gururu İmam Hatip Lisesi oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar