Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3873
EURO34.565
ALTIN2381.7

Afyon'un ilk kadın Belediye Başkanı Burcu Köksal

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon'un ilk kadın Belediye Başkanı Burcu Köksal
Abone ol
Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçim yarışını kazanan CHP’nin adayı Av.Burcu Köksal, seçim zaferi sonrası Zafer Meydanı’ndan Afyonkarahisarlılara seslendi. “74 yıl sonra bana bu gururu, bu onurunu yaşattığınız hepinize çok teşekkür ediyorum.” Diyen Köksal, “Cumhuriyetin kurulduğu bu topraklarda tamda kurtuluşun kuruluşun güzel memleketinde bana bu memleketin ilk kadın belediye başkanı olma onurunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyonkarahisar tarihinin ilk kadın Belediye Başkanı unvanını alan CHP’nin adayı Av.Burcu Köksal, seçim zaferi sonrası Zafer Meydanı’nda Afyonkarahisarlılara seslendi.
Binlerce kişinin coşkulu tezarühatlarıyla karşılanan Köksal şunları söyledi: “Sen ne güzel bir Afyonkarahisar'sın. Yarabbim sana şükürler olsun. 74 yıl sonra bana bu gururu, bu onuru yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisarımın havası sert, insanı mert hemşehrilerimin, bu akşam bir demokrasi şöleni yaşadık. Cumhuriyetin kurulduğu bu topraklarda tamda kurtuluşun kuruluşun güzel memleketinde bana bu memleketin ilk kadın belediye başkanı olma onurunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”
DÖNÜPTE TEK BİR KELİME ETMEDİM
“Çıktığımız bu yolda hiçbir zaman kirli siyasetten yana olmadık. 2,5 aydır her türül iftiraya, yalana, montaj videolara, saldıralara maruz kaldık. Aileme, evladıma kadar dil uzatıldı. Dönüpte tek bir kelime etmedim.” diyen Köksal sözlerine şöyle devam etti:
“2.5 aydır yedi düvele karşı tek başıma bu memleketin yürekli insanlarıyla birlikte mücadele ettim. Benim arkamda devletin olanakları yoktu, her gün bir bakan, bir milletvekili getirtip karşı tarafa ateş ettirmedim. Onların söylediklerine karşı cevap bile vermedim, ben yapacaklarımı anlattım. Şimdi söylüyorum geçmişte söylenen her şeyi kapattım. Beyaz bir sayfa açtım. Onlar bana dikenle geldi, herkülle karşılayacağım. Herkes kendine yakışanı yapar. Bugüne kadar 2,5 aydır sahada birlikte mücadele ettiğim yol arkadaşlarıma, Belediye Meclis üyesi adaylarıma, iGM üyesi adaylarıma, İl Başkanıma, Merkez İlçe Başkanıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma, yüreği benimle atan Afyonkarahisarlı kardeşlerime, dualarında beni eksik etmeyen tüm kardeşlerime, mahallelerinde benim kazanmam için çalışanlara, yüreğine ortaya koyanlara, bu yolda, bu mücadelede eden herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Atam artık rahat uyu, Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda, senin kurduğun parti Belediye Başkanlığını aldı. Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda  ranta, talana, soyguna, teröre asla ve asla geçit vermeyeceğim. Yürekli fedakar hemşehrilerim hepinize çok teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP’den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama geldiÖnceki Haber

MHP’den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk aç...

Kaybeden kirli ve kibirli siyaset dili olduSonraki Haber

Kaybeden kirli ve kibirli siyaset dili o...

Yorum Yazın

Yerel yönetimlerde hibe ve destek
Başkan Köksal yalan söyleyip iftira atmadı ise konuyu açıklamak zorundadır
Suç duyurusu yok, şikayetçi olunmamış!
Afyonspor’un rakipleri belli oldu
Başkan Köksal nepotizme erken başladı!
Başkan Köksal’dan çalışanlara müjdeli haber!
Afyon’lu iki sporcu Aydın’da şampiyon oldu
Taekwondo şampiyonlar listesi yayınlandı
Böcek olayında olduğu gibi buda algıdan ibaret
Kupa, Spor Lisesine gitti
Kütahya’da, Afyon’u gururlandırdılar
Afyon’da 22 göl ve gölet denetlendi
Başkan Köksal devir aldıkları borcu açıkladı
İhsaniye ilçesinde 200 saman balyası kül oldu
Şehit polis memuru Yonuz Turan toprağa verildi
Ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar