Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Afyon’un gözlerindeki ışıltı ve heyecanı görüyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon’un gözlerindeki ışıltı ve heyecanı görüyorum
Abone ol
Afyonkarahisarların iktidar olma yolundaki gözlerindeki ışıltı ve heyecanı gördüğünü söyleyen Mısırlıoğlu, “Bugün itibariyle 34 aday adayımız var. Afyon’un gözlerindeki ışıltı ve heyecanı görüyorum. 14 Mayısta bir şey değişecek herşey değişecek inşallah” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Av.Hakan Şeref Olgun’un aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında konuştu. Konuşmasına dün vefat eden Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ile bugün hayatını kaybeden CHP Milletvekili Av.Burcu Köksal’ın babasına başsağlığı dileğinde bulunarak başlayan Mısırlıoğlu şunları söyledi:
“Siyaset ortamı ısındı, seçime sayılı günler kaldı. Bildiğiniz gibi ortam hızlı. İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatlarında da bir aday aday enflasyonu yaşanmaktadır. Dolayısıyla bu durum bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir.  11 Ocak 2018 Afyonkarahisar İl Başkanlığının açılışını yaptık. O günden bugüne 5 yıl geçti. 5 yıldır Afyonkarahisar’da siyasi varlığını sürdüren İYİ Partimiz 20 Ağustos 2020 tarihinde şahsımın il başkanı olduğu dönemden itibaren bugün 32 aydır Afyonkarahisar’da siyasi varlığımızı, siyasi çalışmalarımızı hedefe kilitlenmiş vaziyette iktidar olmak kararlılığıyla sürdürmekteyiz. Bizlerin görevi memleketimize hizmet aşkıyla yanan, memleketimizin hizmet eksiklerini bilip, gören değerlendiren ve Afyonkarahisar’ı Türkiye’nin marka şehri yapmak için birbirinden kıymetli aday adaylarının teveccühü ile taçlandırmak istiyoruz”
AFYONKARAHİSAR’I TÜRKİYE’NİN MARKA ŞEHRİ YAPACAĞIZ
Afyonkarahisar’ı sadece kavşak noktasındaki bir şehir olarak anılmasını istemeyen biz İYİ partiler olarak inşallah bu şehri Türkiye’nin marka şehri yapacak diyen Mısırlıoğlu sözlerinin devamında şunları söyledi: “Bu kadar büyük bir aile, bu kadar çok aday adayı ve Afyonkarahisarların iktidar olma yolundaki gözlerindeki ışıltı ve heyecanı görünce burada heyecanlanmamak mümkün değil. Afyonkarahisar kavşak noktasında Türkiye’nin önemli illerinden birisidir. Afyonkarahisar Türk tarihiyle özdeşleşmiş Türkiye’nin en önemli şehirlerden birisidir. Dolayısıyla Afyonkarahisar’a dünden bugüne hizmet etmiş herkesten Allah’tan razı olsun. Ancak, tabi ki gelişen ve değişen çağdaş yaşamın geliştirdiği her türlü teknolojinin hızlı değiştiği bir ortamda Afyonkarahisar sadece kavşak noktasındaki bir şehir olarak anılmasını istemeyen biz İYİ partiler olarak inşallah bu şehri Türkiye’nin marka şehri yapacağız”
14 MAYIS’TA BİR ŞEY DEĞİŞECEK HER ŞEY DEĞİŞECEK
Cumhurbaşkanlığını bizim adayımız kazanacak diyen Mısırloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Dolayısıyla Afyonkarahisar’da 14 Mayısta bir şey değişecek herşey değişecek inşallah. Türkiye’de iktidar olamama gibi bir sıkıntımız yok, iktidarız. Bugünden ilan ediyoruz, Cumhurbaşkanlığında bizim adayımız kazanacak. Parlementodaki en güçlü milletvekilliğini bizim partimiz çıkaracak. Elimizde veriler ona var ona göre konuşuyoruz. Boşa konuşmuyoruz. Milletimiz bıktı, usandı, yoruldu, yenilik istiyor, değişim istiyor. Değişimin merkezi İYİ Partidir”
34 ADAY ADAYIMIZ VAR
Şimdiye kadar kendilerine 33 aday adayının başvurduğunu, bugün bir aday adayının da başvuru yapacağını sözlerine ekleyen Mısırlıoğlu, “Ben aday adaylarımızın çokluğunu, partimizin iktidar oluşuna bağlayarak bu bizim zenginliğimizi olarak görüyorum. 34 aday adayımız var. Hepsinden birbirinden kıymetli, hepsi de Afyonkarahisar’a her şeyiyle sevdalılar. Afyonkarahisar sevdalıları İYİ Parti kadrolarında. Bu doğrultuda benim il başkanı olarak süreci çok iyi götürmem gerekiyor. İnşallah zifiri karanlık aydınlığa yakın olduğumuz en yakın olduğumuz zamandır. Güneş doğacak, 14 Mayıs ta Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Afyonumuzda güneş en yükseklerden, en güzel en görkemli şekilde doğacak. Türkiye’miz huzur ve refaha kavuşacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakan Şeref Olgun: Afyon’a vefa borcumu ödemek için aday oldumÖnceki Haber

Hakan Şeref Olgun: Afyon’a vefa borcumu...

Kurgu masadan bu millete hiçbir hizmet çıkmazSonraki Haber

Kurgu masadan bu millete hiçbir hizmet ç...

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar