Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

14 Mayıs yeniden demokrasiye dönüşün günü olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mayıs yeniden demokrasiye dönüşün günü olacak
Abone ol
DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak işaret etmesinin çok doğru bir karar olduğunu söyledi. Bülbül, “Eğer seçimler 14 Mayıs tarihinde olursa bu tarih yeniden demokrasiye dönüşün günü olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihi olarak ifade edilmeye başlanmasından dolayı ayrıca memnun olduklarını ifade eden Demokrat Parti İl Başkanı Gültekin Uysal yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“Büyük Türk Milletinin hayat ve tarihinde ebedileşen zafer günleri vardır. O büyük zafer günlerinden, o ebedileşen günlerden birisi de 1950 senesi 14 Mayısıdır. O gün Türk Milletine hayat, saadet, huzur ve emniyet temin edecek demokrasi inkılâbının zafere ulaşması günüdür. 
Böyle bir günün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihi olarak ifade edilmeye başlanmasından dolayı ayrıca memnunuz. 14 Mayıs demokrasi inkilabından bu yana emeklerle oluşturulan demokrasi kazanımları mevcut idareciler tarafından yirmi yıl içerisinde heba ve heder edilmiştir. Demokrasiden vazgeçilerek tek adam düzenine dönülmüştür. Miletin iradesinin yansıdığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin etkisi azaltılmış ve önemli yetkileri elinden alınmıştır. Adalet ve hukuk sistemi siyasallaşmış ve siyasi yapıdan emir alır hale gelmiştir. Sırf bir kişi istedi diye ekonomide bilinmez ve anlaşılmaz modeller uygulanmaya başlanmıştır. Eğer seçimler 14 Mayıs tarihinde olursa bu tarih yeniden demokrasiye dönüşün günü olacaktır. Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecektir. İstibdata karşı yine demokrasi kazanacaktır. Genel Başkanımızın Gültekin Uysal’ın söylediği gibi 14 Mayısta yeniden yerli ve milli şefe karşı milletin galibiyeti olacaktır.Büyük Türk Milletinin hayat ve tarihinde ebedileşen zafer günleri vardır. O büyük zafer günlerinden, o ebedileşen günlerden birisi de 1950 senesi 14 Mayısıdır. O gün Türk Milletine hayat, saadet, huzur ve emniyet temin edecek demokrasi inkılâbının zafere ulaşması günüdür. Böyle bir günün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihi olarak ifade edilmeye başlanmasından dolayı ayrıca memnunuz. 14 Mayıs demokrasi inkilabından bu yana emeklerle oluşturulan demokrasi kazanımları mevcut idareciler tarafından yirmi yıl içerisinde heba ve heder edilmiştir. Demokrasiden vazgeçilerek tek adam düzenine dönülmüştür. Miletin iradesinin yansıdığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin etksi azaltılmış ve önemli yetkileri elinden alınmıştır. Adalet ve hukuk sistemi siyasallaşmış ve siyasi yapıdan emir alır hale gelmiştir. Sırf bir kişi istedi diye ekonomide bilinmez ve anlaşılmaz modeller uygulanmaya başlanmıştır. Eğer seçimler 14 Mayıs tarihinde olursa bu tarih yeniden demokrasiye dönüşün günü olacaktır. Türkiye rotasını tekrar demokrasiye çevirecektir. İstibdata karşı yine demokrasi kazanacaktır. Genel Başkanımızın Gültekin Uysal’ın söylediği gibi 14 Mayısta yeniden yerli ve milli şefe karşı milletin galibiyeti olacaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Zeybek: Malum parti yüzünden üniversiteli gençlere burs veremiyoruzÖnceki Haber

Başkan Zeybek: Malum parti yüzünden üniv...

TFF 2. Ligde play-off oynayacak takım sayısı arttıSonraki Haber

TFF 2. Ligde play-off oynayacak takım sa...

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar