Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3558
EURO34.7873
ALTIN2392.4

Zafer Partisi Sinan Ateş için lokma dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi Sinan Ateş için lokma dağıttı
Abone ol
Zafer Partisi İl başkanlığı Dinar ilçe Teşkilatı tarafından Dinar merkez Ulu camiinde hain bir saldırı sonucu öldürülen eski ülkü Ocakları Genel Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş için lokma dağıtımı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da hain bir saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in için Zafer Partisi Dinar ilçesinde lokma dağıtımı programı düzenledi. Anma etkinliğine katılan İl Başkanı Mevlüt Tekdemir şunları söyledi:
“Bugün burada kalbi bir vazifeyi ifa etmek için bulunmaktayız. Maalesef ülke siyasetini istemediğimiz bir noktaya götürecek siyasi bir cinayeti ve gelişmeleri endişe ile takip ediyoruz. Tarihte ilk defa öldürülen bir ülkü ocakları başkanına şahitlik ederken maalesef Türk milliyetçiliğini ve ülkü ocaklarını savunan malum siyasi partinin bir taziyede bile bulunamadığını, liderlerinden izin almadan kimsenin mesaj bile yayınlayamadığını ibretle gördük.
AK Parti’nin 20 yıllık iktidarı boyunca sistematik bir şekilde Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınıp, camilerden bile T.C. yazıları kaldırılırken, andımız yasaklanırken, 13 milyon sığınmacı ile Türk kimliği asimile edilirken, üzerine bir de Türk milliyetçisi bir ocak başkanının, bir akademisyenin öldürülmesi işin artık ciddi boyutlara geldiğini gösteriyor”
AFGAN PRATİSYEN DOKTOR BAŞHEKİMLİĞE ATANMIŞ
Afgan pratisyen doktorun Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandığını ifade eden Tekdemir sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Bugün ayrıca hayretle bakıyoruz ki; iktidar binlerce Türk doktorunu yurtdışına kaçırttıktan sonra bir Afgan pratisyen doktoru Sandıklı Devlet hastanesi başhekimliğine atayıvermiş.
Değerli hemşerilerimiz Türk milleti ve Türk milliyetçiliği sahipsiz değildir. Biz buradayız.
Zafer partisi olarak Atatürk çizgisinde düşünen Türk milliyetçisi bütün Afyonluları partimiz çatısı altına davet ediyoruz”
BABACAN’A NEDEN TEPKİ GÖSTERE MİYORSUNUZ?
CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarını da eleştiren Tekdemir, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın "Anayasadan TÜRK tanımını çıkartmak istiyoruz, vatandaşlık tanımını değiştirmek ve Kürtçeyi anayasaya koymak istiyoruz." Cümlesine neden tepki göstermediklerini sorarak şunları söyledi:
“Ayrıca Deva Partisi Afyon il başkanlığından genel başkanları eski AKP li Babacan’ın yaptığı "Anayasadan TÜRK tanımını çıkartmak istiyoruz, vatandaşlık tanımını değiştirmek ve Kürtçeyi anayasaya koymak istiyoruz." vahim cümlesini açıklamalarını talep ediyoruz. Köpeksiz köy buldunuz da, değneksiz mi dolaşıyorsunuz?
Ey CHP ve İYİ parti il başkanlıkları, bu sözleri söyleyenlerle aynı masada ittifak mı yapıyorsunuz, neden tepki göstere miyorsunuz?”
AK PARTİNİN BU TUZAĞINA LÜTFEN DÜŞMEYİN
“Son çağrımızda sayın Valiliğe” diyen Tekdemir sözlerini şöyle noktaladı:
“Ali Çetinkaya'nın Valilik önündeki büstü yıllardır bilerek bakımsız, kitabesi okunmayacak halde bırakılmış durumda. Yakın zamanda tekrar gördüm ve çok üzüldüm. 21 Şubatta ölümünün 73. yıl dönümünde İstiklal savaşının ilk kurşununu atan, efsane komutanın anılması ve büstünün de restore edilmesinin sağlanmasını talep ediyoruz.
Malum, Afyonda Atatürk'e doğrudan dil uzatamayanlar, adını törenlerde anamayanlar, Atatürk’ün bütün Silah arkadaşlarını itibarsızlaştırmaya, hatıralarını silmeye çalışıyorlar. Biz sayın valiliğin bu konuda hassasiyet göstereceğine inanıyoruz." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emirdağ’a ilçesine yeni yatırım yoldaÖnceki Haber

Emirdağ’a ilçesine yeni yatırım yolda

Afyon'da AK gençlerden 2 bin yeni üye kaydıSonraki Haber

Afyon'da AK gençlerden 2 bin yeni üye ka...

Yorum Yazın

Susuzspor’da yeni yönetim belli oldu
AKÜ’de öğrenciler tarafından hazırlanan karma sergi açıldı
Afyon’dan zeybek esintisi geçti
Uyum içerisinde hep birlikte çalışacağız
İGM yoğun gündemle toplanıyor
Afyon’lu güreşçiler Avrupa Şampiyonası için kampa giriyor
Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek
Afyon'da halk ekmek fiyatı belli oldu
Afyon Belediyesi’nin yeni Müdürleri belli oldu
Tüm üniversitelerimizi Saystop eylemlerimize ses vermeye davet ediyoruz
Türkiye faili meçhuller ülkesi olmaktan çıktı
Türkiye’de ilk defa Afyon’da yapılacak
Bu dondurmalar 6 saatte tükeniyor!
Dronlar denetim için havalandı
Akçay görevini Okuyucu’ya devretti
MHK’dan Süleyman Güneş’e bu haftada görev!
Son maç Tayfun Sarı’nın
Türk milliyetçisi baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmemiştir

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar