Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Yağcı: Bu şehre sevdamdan dolayı aday oldum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yağcı: Bu şehre sevdamdan dolayı aday oldum
Abone ol
“Hem alaylı, hem mektepliyim, hamdım piştim” diyerek İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Alper Yağcı, “Ben yıllarımı Belediyeciliği öğrenmeye verdim. Adaylık nasip olursa tüm halkımızın desteğine talip olup seçimi kazanıp 80 ile örnek olacak bir Belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız.” Dedi.

27 Ağustos’ta yayınladığı videoyla en erken Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Alper Yağcı, İYİ Parti’ye bugün resmi başvurusunu yaptı.
80 İl’e örnek olacak bir belediyecilik yapmak için Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Yağcı şunları söyledi:
“Uzun zamandır siyasetin içinde, hizmetin derdinde, vatandaşın emrindeyim. Gençlik yaşlarımdan itibaren yıllarımı bu şehre vakfettim. Cesur insanların yuvası İYİ Partimizde kurucu il disiplin kurul üyeliğinden bu yana çok görevler aldım. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in tensipleriyle 3. Dönem GİK üyeliği ve Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 4,5 yıldı da partimiz İGM üyesiyim. Bana böyle önemli sorumluluklar verilmesinin sebebi arkamda sapasağlam duran siz değerli vatandaşlarımız ve tertemiz öz geçmişimdir.”
HEM ALAYLI, HEM MEKTEPLİYİM, HAMDIM PİŞTİM...
“Ben bu şehre sevdalıyım” diyen Yağcı sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Yıllar boyunca siyasette ve halkımıza hizmette yol alırken, bir yandan da bu işin mektebini okudum. Yıllar boyunca belediyeciliği, yerel yöneticiliği öğrendim. Önce Mahalli İdareler bölümünü bitirdim daha sonra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisansımı tamamladım. Hamdım, piştim çok şükür. Bugün karşınızda gurur söylüyorum ki, ben hem alaylı, hem mektepliyim. Ben bu şehre sevdalıyım. Ben bu partinin öz evladıyım. Partimize ve ideallerimize yürekten bağlıyım.”
ESNAFIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
“Ortaya koyacağımız somut projeler ile şehrimize yüzbinlerce turist çekeceğiz ve şehrin ekonomisine büyük katkı sunacağız.” Diyen Yağcı  sözlerine şöyle devam etti:
“Türk tarihin dönüm noktası, kahramanların, şehitlerin yatağı, birçok imparatorlukların kadim kenti olan Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmekten onur duyacağım. Biz bu şehrin tanıtımını profesyonelce yaparak, şehrin gastronomi ve termal turizm potansiyelinin yanına tarih turizmini de ekleyeceğiz. Ortaya koyacağımız somut projeler ile şehrimize yüzbinlerce turist çekeceğiz ve şehrin ekonomisine büyük katkı sunacağız. Her zaman esnafımızın yanında olacağız.”
AFYON BASKETBOLUNU, VOLEYBOLUNU KAYBETTİ
“Basketbol takımımıza, voleybol takımımıza ne oldu?” diyen Yağcı sözlerinin devamında;
“Afyonkarahisarlılar hafta sonu nereye gidiyor? Boş vaktini nasıl değerlendiriyor? Belediyenin tiyatrosuna yeterince önem veriliyor mu? Bu şehrin insanları en son ne zaman gerçek bir halk konseri gördüler? Afyon basketbolu seviyor dedik, salonları tıklım tıklım doldurduk, şehre yakışır bir imaj gelmişti ki onu da kaybettik. Voleybol takımımıza ne oldu? Biz bu şehre yakışan bir imaj getireceğiz. Belediyeye borç yükünden başka getirisi olmayan, içi boş projeler yerine, şehrin insanına yakışır bir hayat sunacağız. Gençlerimize tiyatrosu ile, sanatı ile, sporu ile yaşamaktan keyif alacakları bir şehir inşa edeceğiz.”
SÖZ VERİP SÖZÜNÜ UNUTANLARDAN OLMAYACAĞIZ
“Birileri gibi trafik sorununu çözeceğim diyip verdikleri sözü unutanlardan olmayacağız.” Diyen Yağcı sözlerine şöyle devam etti:
“Halkımızın en çok şikayet ettiği konulardan birisi ulaşım. Birileri gibi trafik sorununu çözeceğim diyip verdikleri sözü unutanlardan olmayacağız. Bu meseleyi ehliyetimizle biz çözeceğiz. Her sabah öğrencilerimizin dondurucu soğukta beklediği görüntüler içimizi acıtıyor. Vatandaş işine geç kalıyor. Öğrenci dersine geç kalıyor. Bu işi siz beceremiyorsunuz ama biz çözeriz. Biz ulaşım esnafıyla da vatandaşa da kafa kafaya verip bu işi paydaşlarıyla çözeriz. Çünkü biliyoruz ki belediyenin en büyük sorunu halktan kopuk, iştiraden uzak ben yaptım oldu mantığı ile şehri yönetmeye çalışmasıdır.
Ben yıllarımı Belediyeciliği öğrenmeye verdim. Adaylık nasip olursa tüm halkımızın desteğine talip olup seçimi kazanıp 80 ile örnek olacak bir Belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte halkımızla birlikte elele vererek halkıyla barışık bir Belediye anlayışı ortaya koyacağız.
Cesurlar hareketinin İYİ Belediyecilik anlayışı ile tanışan Belediyelerden birisi de Afyonkarahisar Belediyesi olacak ve inanıyorum ki sizlerin desteği ile Zaferin başkentinde Zafer bizim olacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hocalar ilçesinde ardıç tohumları köylülere ek gelir kapısı olduÖnceki Haber

Hocalar ilçesinde ardıç tohumları köylül...

Sinanpaşa’ya 5 ünite müjdesiSonraki Haber

Sinanpaşa’ya 5 ünite müjdesi

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar