Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4133
EURO34.8579
ALTIN2434.2

Umutlar son 4 maça kaldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Umutlar son 4 maça kaldı!
Abone ol
TFF 2. Ligde kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Afyonspor, Altınorduspor’dan sonra bugünde deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a 4-0 mağlup oldu. Afyonspor’un kümede kalıp kalmayacağı ligde oynayacağı son oynayacağı 4 maça ve rakibimiz olan Zonguldak Kömürspor'un alacağı sonuçlara kaldı.

TFF 2. Lig temsilcimiz Afyonspor bugün deplasmanda Yeni Çarşıspor A.Ş. ile karşılaştı. Vasatın üzerine çıkamayan temsilcimiz rakibine 4-0 mağlup olarak bir maçtan daha puansız ayrıldı.
GOLÜ YEDİK 1-0
22. dakika temsilcimiz Afyonspor atağa çıkarken topu  kaptırdı. Bilal’le başlayan atakta tek toplarla kalemizde tehlikeli ataklar geliştiren ev sahibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor’da sağ kanattan Batuhan Ekinci orta yaptı, arka direkte topu Mutlu çevirdi. Son dokunuş Ebmia’dan geldi ve Beyoğlu Yeni Çarşıspor temsilcimiz Afyonspor karşısında 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir 26. dakikada 2 oyuncu değişikliğine gitti. Oyundan Sefa ile Hüseyin çıkarken, yerlerine Osman Yavuz ile Umut Yaşar Keçeci dahil oldu.
GOLÜ YEDİK 2-0
Ev sahibi Beyoğlu Yeniçarşıspor 6 dakika 2 gol buldu. Embiya Ayyıldız’nın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 28. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Temsilcimiz Afyonspor, rakibin baskılı oyunu karşısında hata yaparken ev sahibi ekip bu dakikada korner kazandı. Kornerden gelen ortaya iyi yükselen Erdoğan Kaya kafayla takımını 2-0 öne geçirdi.
GOLÜ YEDİK 3-0
2-0’dan sonra maçtan iyice düşen Afyonspor karşısında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip korner kazandı. 33. dakikada kazanılan korner atışında topa iyi yükselen Embiya Ayyıldız kafayla topu kaleye gönderdi. Kaleci Boran Güngör topa dokundu ancak yeterli olmadı ve top filelerle buluştu. 3-0
3-0'dan sonra maçın tek hakimi olan Beyoğlu Yeni Çarşıspor Batuhan ve Embiya ile gol fırsatları yakaladı.
44. dakikada ev sahibi 4. Gole çok yaklaştı. 43. dakikada  Afyonspor çıkarken yine top kaptırdı. Topu kapan Mert Ali topu Bilal’e aktardı. Bilal’in pasında topla buluşan Tolunay ortasında ev sahibi ekip Embiya ile 4. gole yaklaştı. 10 kişiyle savunma yapan temsilcimiz yüzde yüzlük gol pozisyonunda topu son anda kornere çeldi.
İLK TEHLİKE ATAK 63. DAKİKADA GELDİ
Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 geride kapatan temsilcimiz Afyonspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da organize atak geliştirmekte çok zorlandı. Maçın başından itibaren tehlike atak geliştirmekte zorlanan temsilcimizde 63. Dakikada ev sahibi takım kalecisi Onur’un hatasında topla buluşan Kerem Kaya, net gol fırsatını değerlendirmedi ve topu auta gönderdi.
GOLÜ YEDİK 4-0
69. dakikada ev sahibi ekibin atağında temsilcimiz topu uzaklaştırmakta zorlandı. Topla buluşan Berk Ali topu oyuna yeni dahil olan Emirhan Kayas’a aktardı. Ceza sahası içinde topu önünde bulunan Emirhan Kayas, kalecimiz Boran Güngör’ün yanından filelerle buluşturarak takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti.
Maçın kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Beyoğlu Yeni Çarşıspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Temsilcimiz bu mağlubiyetle 35 puanda kalırken, Afyonspor gibi kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor ise Bucaspor’a mağlup oldu ve 29 puanda kaldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonspor’un canlı yayınlanacak maç linki belli olduÖnceki Haber

Afyonspor’un canlı yayınlanacak maç link...

Ligin bitmesini dört gözle bekliyorSonraki Haber

Ligin bitmesini dört gözle bekliyor

Yorum Yazın

Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar