Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2646
EURO34.7142
ALTIN2401.3

Uluçay, çölyak hastaları ve Rahvan at yarışlarıyla ilgili projelerini paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uluçay, çölyak hastaları ve Rahvan at yarışlarıyla ilgili projelerini paylaştı
Abone ol
Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay çölyak hastaları ve aileleriyle sabah kahvaltısı programında bir araya geldi. Uluçay, “Çölyak hastaları için fırın ve satış noktaları açacağız, ayrıca belediyede de çölyak hastalarımızın istihdamı için kontenjan ayıracağım. Ata sporumuz olan Rahvan yarışlarını da tüm dünyaya Afyonkarahisar’dan tanıtacağız” dedi.


AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay çölyak hastaları ve aileleriyle sabah kahvaltısı programında bir araya geldi. Uluçay’a programda il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ederken, çölyak hastası vatandaşlarda yoğun katılım sağladılar.
“35 ÇEŞİT GLUTENSİZ GIDA AYLIK OLARAK ÇÖLYAK HASTALARINA ULAŞTIRILACAK”
Çölyak hastaları ile ilgili projelerini hemşehrileri ile paylaşan Uluçay, “Öncelikle belirtmek isterim ki tüm hemşehrilerimin dertlerine deva olacak, sizlerin yaşam kalitesini yükseltecek projelerimizi hazırlamak ve hayata geçirmek bizim en temel görevimiz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde, Afyonkarahisar’ımızda toplamda 237 hemşehrimin çölyak hastası olduğunu tespit ettik. Sizlerin yeme içme noktasındaki tüketim hassasiyetinizin farkındayız. Bu kapsamda sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alan çölyak hastalarımıza aylık gıda desteklerimizle bir nebze olsun destek olacağız. Çölyak hastalarımıza 35 çeşitten oluşan ve glutensiz gıda içeren paketleri aylık olarak ulaştıracağız. Çölyak hastalarımız için verilen gıdaların çeşitliliğinin artırılması yönünde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ayrıca glutensiz gıdaların süresinin uzatılacağı yönündeki çalışmamızı da hizmetinize sunacağız. Düzenli bir şekilde aylık paketlerimizi size ulaştırarak, sağlıklı yaşamı desteklemek noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.
“ÇÖLYAK HASTALARINA SATIŞ NOKTASI VE FIRIN AÇILACAK, BELEDİYEDE İSTİHDAM SAĞLANACAK”
Konuşmasına şöyle devam Uluçay, “Burada belirtmek istediğim en önemli husus ise sizlerle istişarelerimiz sonucunda çölyak hastalarımız için glutensiz gıdaların satışının yapılacağı noktalar açacağız. Bunun yanında yine sizler için glutensiz gıdaların üretiminin yapılacağı bir fırın yapacağız. Tüm bunların yanında çölyak hastalarımızın istihdamını artırmak için belediyemizde ayrıca bir kontenjan ayıracağımın sözünü de şimdiden sizlere veriyorum. Rabbim sizlere mahçup olmadan hizmet etmeyi nasip etsin, programımıza bu denli yoğun katılım sağladığınız içinde her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
RAHVAN VE ATLI SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Rahvan ve Atlı Spor Kulübü Başkanı Caner Varol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’ı Rahvan ve Atlı Spor Kulübü Başkanı Caner Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zeki Genellioğlu karşılarken,  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Başkan Vekili Ömer Dayı, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“BİZ SİZE HİZMETKAR OLMANIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

Burada konuşan Uluçay, “Çok kıymetli başkanım ve değerli yönetim kurulu üyeleri öncelikle böyle bir coşku ve heyecanla bizleri karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler Rahvan ve Atlı Spor Kulübü olarak Afyonkarahisar’ımızın gururusunuz. Ata sporumuz olan rahvan atçılığında Afyonkarahisar’ı Türkiye’ye tanıtarak duyurdunuz. Emeklerinizden dolayı hepinize şehrimiz adına çok teşekkür ederim. İnşallah yeni dönemde göreve geldiğimizde de birlikte güzel organizasyonlara şehrimizde ev sahipliği yapacağız. Ben rahvan atçılığını gençlerimiz adına bir şans olarak görüyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak, kültürümüze ve tarihimize yakışan bir spor dalı. Genç bir kardeşiniz olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Burada bu vesile ile Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek abimize de teşekkür ediyorum. Sizlerin gayretleri ile Türkiye’nin en güzel en değerli pistini şehrimize kazandırdılar. Mehmet Başkanımızın sizlere vermiş olduğu tüm sözleri vazife olarak üstlendiğimi bir kez daha belirtiyorum. Rahvan atçılığını, ata sporumuzu Afyonkarahisar’dan dünyaya birlikte tanıtacağız. Yeter ki sizler genç kardeşlerimizi ata sporumuzla tanıştırmaya devam edin, biz size her zaman hizmetkar olmanın sözünü veriyoruz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATB’den Dinar’a büyük yatırımÖnceki Haber

ATB’den Dinar’a büyük yatırım

Küçükkurt: Mahalle düğün salonları yapacağız!Sonraki Haber

Küçükkurt: Mahalle düğün salonları yapac...

Yorum Yazın

Afyonlu kuaförden büyük başarı
Cem Kasapoğlu’na üst düzey görev!
Özgür Özel’in Afyon programı belli oldu
17 ilçede 421 köyde hizmete devam edeceğiz
Sanat ve diyalog bu sergide
Erken tanı ve erken eğitim otizm için önemli
Başkanlarımızın arkasında ve destekçiyiz
Yurdunuseven Köksal'ın böcek iddiasının peşini bırakmıyor
Başarı tesadüf değildir
Sünnetci: Geçen yıla göre başarımız yüzde 20 arttı
CHP üye kaydı için meydanlarda
10 milyon takipçisi olan THY Afyon’u tanıttı
Türkiye Şampiyonası U-16 finali Afyon’da
Afyonspor şimdi ne olacak?
Zafer Milli Eğitim’in
Sandıklı Hüdai MTAL’dan İstanbul’da büyük başarı
Taşoluklu güreşçiler Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor
Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu ve silah çıktı
Vergi kaçırmaktan aranıyordu Sinanpaşa ilçesinde yakalandı
Bu çiçeği koparmanın cezası 387 Bin TL

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar