Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4277
EURO34.841
ALTIN2431.5

ÜÇÜNCÜ BÖLGEYE TAKVİYE ŞART

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜÇÜNCÜ BÖLGEYE TAKVİYE ŞART
Abone ol
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, dün taraftarı önünde ilk kez sahaya çıktı. Türk futbolunun 5. Büyük kulübü unvanını elinde bulunduran Bursaspor’u konuk eden temsilcimiz, genç ve hızlı bir ekip olan Bursaspor karşısında tecrübeli oyuncularıyla zorlansa da İsmail Hakkı’nın golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak 2022-2023 futbol sezonunun ilk üç puanına ulaştı.HES İlaç Afyonspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmayı izleyen maç spikeri, yorumcu ve Horan Gençlikspor Antrenörü İbrahim AKBAL, MEDYA03 takipçileri için karşılaşmanın analizi yaptı.

Akbal’ın analizi şu şekilde: “Hes İlaç Afyonspor maça baskılı başladı, özellikle Olcay ve Kaan’ın merkezdeki etkili oyunu kanatlardan ilk yarı Alper’in etkili bindirmeleri, gerek uzun, gerekse setle çıkan ve üçüncü bölgeye rahat gelen takım. Üçüncü bölgede İlke ve Yavuz üretken olamayınca skora yansıtamadı.
Anıl yine her zamanki çizgisindeydi. İsmail, Şiyar ve Mete’de etkiliydi arka tarafta. İkinci yarı tempo düştü. Tam o aralarda Atakan, Berat  ve Uygar’ın oyuna girmesi tempoyu artırmakla kalmadı İlke ve Yavuz’un aksine ön  bölgedeki üretkenliği de direk etki etti. Alper ve İsmail’in kanat bindirmeleri de eklenince gecikmeli de olsa gol geldi. İsmail çok şık bir gol attı.
İsmail BAL liginden Bolvadin’den  geldi ve seviye atlayacağının sinyallerini verdi . Rakip genç oyunculardan kurulu ve organize olamayan bir takımdı bunu es geçmemek lazım. Galibiyet güzel ama gelecek için ikinci yarıdaki kadro daha makul hatta bir kaç takviye şart gibi. Eren çok aksadı savunmada . Atakan ciddi katkı verecek ayrıca. Berat ve Uygar’da takımın önemli parçaları olacak. İlk iki hafta görece hafif rakiplerle oynadı takım ilerleyen haftalarda net foto ortaya çıkar.
Olcay ciddi manada takıma katkı vermek istiyor, iyi niyetli kalitesi ve tecrübesiyle fark yaratıyor. Yine de üçüncü bölgeye takviye şart, defansa ve orta alana da takviye yapılabilirse zamanla iyi bir takım ortaya çıkar gibi. Ali’de etkili oldu yine temkinli olmak galibiyetin tadını çıkarmakla beraber daha net görüntü için biraz daha beklemek lazım …”


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFYONKARAHİSAR’IN AĞUSTOS AYI İHRACAT RAKAMLARI AÇIKLANDIÖnceki Haber

AFYONKARAHİSAR’IN AĞUSTOS AYI İHRACAT RA...

MİLLET BAHÇESİ GÜN SAYIYORSonraki Haber

MİLLET BAHÇESİ GÜN SAYIYOR

Yorum Yazın

600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar