Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2814
EURO35.0555
ALTIN2472.9

Türkiye 6’lı masaya bırakılamaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye 6’lı masaya bırakılamaz
Abone ol
Türkiye’nin 6’lı masaya bırakılmayacağını ifade eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “HDP’nin oylarına mahkum olan 6’lı masa hala daha imzalanacak protokolleri tartışa dursun. Milletimiz 6’lı masanın gerçek yüzünü görmektedir. 6’lı masa bir alternatif değildir, hazır değildir, yerli ve milli hiç değildir. Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa edecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Afyonkarahisar MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptığı basın açıklamasında 6’lı masanın neyi hesap ettiğini açıkladı. “O zaman 6’lı masanın gerçek yüzünü anlatalım” diyen Kocacan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, 10’uncu toplantılarını gerçekleştiren ve hala adayını bile açıklayamayan 6’lı masanın neyi hesap ettiğini açıkladı. Başkan Kocacan, “12 Şubat 2022 tarihinden bu tarafa toplanıp toplanıp dağılan 6’lı masa son toplantısında Cumhurbaşkanı adayını hala tespit edememiştir. İnsan merak etmeden duramıyor, peki bugüne kadar ne görüştünüz, neleri konuştunuz, neyin hesabını yaptınız? O zaman 6’lı masanın gerçek yüzünü anlatalım. DEVA ve Gelecek Partisi, kendilerini garantiye almak için umudunu HDP oylarına bağlamış durumdadır. HDP kapanırsa oyları kendilerinde toplama yarışına girmişlerdir. Kendine DEVA arayan parti ise ikili görüşmelerde olduğunu ve bu oylardan kendine zemin hazırlamaya çalışıyor”
DP LİDERİ CUMHURBAŞKANI OLABİLECEĞİ DÜŞÜNCESİ İÇERİSİNDEDİR
Başkan Kocacan, “Demokrat düşünce içinde olan Demokrat Parti Lideri ise, masada oturanlardan biri olarak Cumhurbaşkanı olabileceği düşüncesi içerisindedir. Adaylık için diğer parti liderlerinin çaresiz kalarak, beklenti içinde olmamış görüntüsü içinde aday olabileceği izlenimi vermektedir. Saadete kavuşabilmek arzusuyla bazı çıkışlar yapan Saadet Partisi Lideri ise, okları bir sağa bir sola göndererek kendini öne çıkarmadan masada kalma hesapları içindedir. Masada bir oy hakkı olması düşüncesiyle çizgisinden farklı bir yol izlemektedir. Aynı zamanda Demokrat ve Saadet Partisi Liderleri diğer partilerin listesinden milletvekili listesine girmek ve garanti olarak seçilebilmek için masaya esaretini bağlamış durumdalar”
İP KİMİ ZAMAN MANSURCU KİMİ ZAMAN İMAMOĞLU ÜZERİNDE KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINI İSTEMİYOR
Başkan Kocacan, “Gelelim diğer iki partiye. Kimi zaman Mansurcu kimi zaman İmamoğlu üzerinden şirinleri oynayan İP’in Lideri ise, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemiyor ve CHP’nin üzerine oynayarak iç düzenini dizayn etmeye çaba harcıyor. Atatürk’ün partisi olmaktan uzaklaşan CHP Lideri ise tamamen bitmişlik sendromu ile sonunda parti genel başkanlığının da elinden alınması korkusu ve kaygısıyla masayı dağıtmama adına her türlü çapayı sarf ederken kendisini ise Cumhurbaşkanlığı adaylığının merkezine oturtmaya çalışıyor. İP ve CHP Liderleri, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hesabını yapıyor” 
TÜRKİYE 6’LI MASAYA BIRAKILAMAZ
Türkiye’nin 6’lı masaya bırakılmayacağını sözlerine ekleyen Başkan Kocacan, “Birbirine benzemez 6 partinin şimdiye kadar Cumhurbaşkanı adayını bile belirleyemezken hatta geçmişte tezkere konusunda ise 6’lı masada içindeki bazı partiler ‘evet’ derken, bazı partilerin ‘hayır’ demesi ile anlaşamamışken, kendi menfaatleri konusunda çok iyi anlaştıklarını görmekteyiz. Devletin ekonomisi, siyaseti, sanayisi, dış ilişkileri, içişleri, hukuk alanı gibi konularda projeleri veya benzeri çalışmaları olmadığı anlaşılmaktadır. HDP’nin oylarına mahkum olan 6’lı masa hala daha imzalanacak protokolleri tartışa dursun. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde aday gösterecekleri kişinin tam bir itaat meleği olması düşüncesindeler. Milletimiz 6’lı masanın gerçek yüzünü görmektedir. 6’lı masa bir alternatif değildir, hazır değildir, yerli ve milli hiç değildir. Milletimiz bunların asıl maksatlarının, asıl yüzlerinin tamamıyla farkındadır. Türkiye 6’lı masaya bırakılmayacaktır. Cumhur İttifakı, Türkiye’ye sahip çıkacaktır. Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa edecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahya’daki fay hatlarını AKÜ’lü bilim adamları tespit edecekÖnceki Haber

Kütahya’daki fay hatlarını AKÜ’lü bilim...

Afyon’da beklenen yağış geldiSonraki Haber

Afyon’da beklenen yağış geldi

Yorum Yazın

Kasten öldürme suçundan aranıyordu Sülümenli’de yakayı ele verdi
Eskişehir’den getirdikleri uyuşturucuyu satamadan yakalandılar
Bolvadin’de jandarmadan bir eve baskın!
Dinar’da bonzai ile yakalanan 2 kişi tutuklandı
Emirdağ’ın öncü kadınları bu sergide tanıtılıyor
Mardin’de Sandıklı rüzgarı esti
Krizin faturası miniklere çıktı!
Afyonkarahisar Ege’nin en kritik illerinden biri
İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en avantajlı şehri Afyonkarahisar
İki günde iki ayrı karma sergi açıldı
Afet eğitimleri devam ediyor!
Akarçay’da temizlik çalışması başladı
Şuhut ilçesinde ilk defa ekildi
Fiyat listelerini asmadılar cezayı yediler!
Emirdağ’da fırıncıların isimleri yaşatılacak
17 yıl sonra ilk kez personel alımı yapacak
Afyon’un lezzetleri Hindistan’da tanıtıldı
Gönüllerince eğlendiler
Motosiklet sürücülerine güvenli trafik eğitimi
Oğuz Çetin ondan vazgeçmiyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar