Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Taytak’tan tahsis müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taytak’tan tahsis müjdesi
Abone ol
Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi termal bölgede yeni bir okul yeri kazandı. Erkmen-Hürriyet Mahallesi 311 ada 69 parselin tahsisini isteyen okul yönetimine müjdeli haberi Milletvekili Mehmet Taytak verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tahsisinin yapıldığını müjdeledi.

OKUL YÖNETİMİ TALEP ETMİŞTİ
Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar ziyaretinde Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyarette bulunan Milletvekili Mehmet Taytak lise için 270 bin TL’lik ödenek müjdesini vermiş ve ziyareti sırasında okul yönetimi ile toplantı gerçekleştirmişti. Toplantıda okul yönetimi lisenin fiziki şartlarından dolayı Milletvekili Taytak’tan Merkez Erkmen-Hürriyet Mahallesi 311 ada 69 parselin tahsisinin kendilerine yapılmasını talep etmişti.
TAYTAK, MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜNDEN TALEP ETTİ
Ziyaret sonrası konuyu yakından takip eden Milletvekili Taytak Milli Emlak Genel Müdürü’nü ziyaret ederek, belirtilen bölgedeki taşınmazın liseye tahsisi konusunda destek istedi. Termalin başkenti Afyonkarahisar’da böyle okulların termal bölgede yer almasının önemine değinen Milletvekili Taytak; “Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek bizlerin görevidir. Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, hayallerini hedeflere, hedeflerini de gerçeğe dönüştüren, kültürüne meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizdendir. Ziyaretim sırasında Okul Müdürümüz Sami Solmaz ve öğretmenlerimiz, yeni bir bina yapımı için belirtilen yerin tahsisinin talebinde bulundular. Ben de talebi alır almaz gerekli makamlarla görüşerek bu konuda desteklerimi kendilerine sağladım. Bugün Milli Emlak Genel Müdürümüzden tahsisin onaylandığına dair yazıyı bizzat kendi elinden alarak, müjdeyi paylaşmak istedim. Okuldaki öğrencilerimiz hem eğitim hem de hayata hazırlanmaları noktasında her zaman elimden geleni yapacağım. Ben Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun Bey’e  ve Afyonkarahisar İl Milli Emlak Müdürü Mustafa Serhat Baş Bey’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Okul yönetimine ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi.
OKUL MÜDÜRÜ SOLMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Solmaz tahsis sonrası Milletvekili Mehmet Taytak’a hem yönetimi hem de öğrenciler adına teşekkürlerini ileterek; “Sayın Vekilimiz Mehmet Taytak’a okulumuz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine termal bölgede yeni bir okul yeri kazandırdığı için çok teşekkür ederiz. Bu çalışma ve gayretlerinizi takdir ediyoruz. Allah vekilimizden razı olsun. Eğitim konusunda bütün başarılarını takip ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun vekilimiz var olsun.” dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon'da Zabıta ekipleri marketlere acımadıÖnceki Haber

Afyon'da Zabıta ekipleri marketlere acım...

Afyon'da yüzmede birinciler belli olduSonraki Haber

Afyon'da yüzmede birinciler belli oldu

Yorum Yazın

Şuhut’ta 19 Mayıs coşkusu yaşandı
Afyon’da 19 Mayıs coşkusu yaşandı
Afyon’da kontrolden çıkan hafriyat kamyonu devrildi
Yürüdüğünüz yolda ayağınıza taş değmesin!
Adliye’de rakip, sahada ekip oldular!
19 Mayıs coşkusu çelenk sunma töreniyle başladı
Belediyelerin isteklerini Genel Müdür Türk’e iletti
Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar