Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4121
EURO34.8624
ALTIN2442.5

Tarım sektöründe yıllar sonra kapılar yeniden açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım sektöründe yıllar sonra kapılar yeniden açılıyor
Abone ol
Tarım sektörünün önde gelen markaları, yenilikçi tarım makineleri, doğal gıdaların buluşma noktası, ihtiyaç duyulan yedek parçalar ve ekipmanların bulunduğu Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 17-21 Nisan 2024 tarihleri arasında kapılarını açacak.

Afyonkarahisar, Türkiye'nin tarım hayvancılık ve gıda alanındaki önemli şehirlerinden biri olarak, 17-21 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fuar, tarımın, hayvancılığın ve gıdanın geleceğini şekillendirecek yenilikçi teknolojileri, ürünleri ve hizmetleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.
17-21 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açacak olan Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı koordinatörü Mehmet Abdioğulları, beklenen fuar en sonunda gerçekleşecek diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayesinde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve yeni Başkan Burcu Köksal Hanımefendinin destekleriyle,  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar’ ın, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’nın katkıları ve sivil toplum örgütlerimizin destekleri ile çok güzel bir fuar yaşayacağız.
Bu anlamda başta Sayın Valimiz olmak üzere katkıda bulunan, valilik personelinden tutun belediye personeline ve en küçük birimdeki personelimize, başkan ve meclis başkanlarımıza hatta üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Afyonkarahisar birçok olayda bir araya gelmeyi başardığı gibi, bu fuarda da bir olmayı başarmış ve İstanbul, Aydın, Ankara, Antalya, Manisa,  Denizli ve Kütahya gibi illerden firmaları misafir etmeyi başaracaktır.
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı bakan yardımcımız Sayın Dr. Ahmet Bağcı’nın fuar açılışımıza katılmasını ümit etmekteyiz. Gerekli davet ve bilgilendirmeleri yaptık, şayet bakan yardımcımızın olağanüstü bir programı olmaz ise açılışı inşallah birlikte yapacağız.
Afyonkarahisar Tarım ve İl Müdürümüz Sayın Özkan Parlak ve personeli ile  17 ilçe müdürlüğünü ve bakanlığımıza bağlı tüm kurumları seferber etmiştir. Dolu dolu ve cıvıl cıvıl bir fuar için emek harcayan tüm kurum müdürlerimize ve personeline, ayrıca fuarımıza tanıtım sponsoru olan Afyonkarahisar gazeteciler cemiyetimize ve kıymetli meslektaşlarıma, siz basın mensuplarına şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.’ dedi.
Fuarda, hayvancılık ekipmanları, yemler, tarım aletleri, traktörler, zirai ilaçlar, gıda ürünleri, hasat makinaları, fidancılık ürünleri, zirai ilaçlama makineleri, bahçe ekipmanları, sulama aletleri, tohum, fide, fidan ve bahçecilik ürünleri, hayvancılık ile ilgili alet ve makineleri, süt ve et endüstrisi ve ekipmanları, yem hazırlama ve kırma makineleri, kümes hayvancılığı ürünleri gibi birçok ürün ve ekipmanı fuara özel indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz. 17-21 Nisan 2024 tarihlerinde tüm halkımızı Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na bekleriz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlayda Malkoç’un bileğini büken çıkmadı!Önceki Haber

İlayda Malkoç’un bileğini büken çıkmadı!

Başkan Köksal’ın mazbatası gecikti makama oturacağı saat belli olduSonraki Haber

Başkan Köksal’ın mazbatası gecikti maka...

Yorum Yazın

Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar