Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2772
EURO34.9982
ALTIN2458.6

Sultandağı yeniden inşa ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultandağı yeniden inşa ediyoruz
Abone ol
Sultandağı’nı çok hızlı bir şekilde baştan inşa ettiklerini ifade eden AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Sultandağı’nda vizyon dolu projeler birer birer hızla yükseliyor. Bu projelerin en kısa sürede tamamlanması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağı” dedi.

Çay, Sultandağı ile Çobanlar’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Hizmet” kavramının bir zamanlar bu ülkede hayal olduğunu söyledi. Geçmişte millete hizmetin zorunlu durumlarda günü kurtarmak için  yapılan faaliyetlerden ibaret olduğunu söyleyen Yurdunuseven yaptığı gezilerle ilgili şunları söyledi:
“AK Parti denildiğinde akla ilk gelen “Hizmet” kavramı bu ülkede bir zamanlar bir hayaldi. Millete hizmet; en fazla zorunlu durumlarda günü kurtarmak için yapılan faaliyetlerden ibaretti. AK Parti ile bu düzen yerle bir oldu. Bugünün Türkiye’sini inşa ederken milletimize duyduğumuz sevda ve yıllarca bize yaşatılan bu mağduriyetler bizlere yol gösterici oldu. Bugün geldiğimiz noktada yalnızca bugünün yarının değil yıllar sonrasını düşünüyor hizmeti bu minvalde inşa ediyoruz. Çay ilçemizde ilgili kurumlarımızında desteğiyle hizmete açtığımız bölgenin en iyi çim sahası ve yapımı devam eden 16 derslikli teknik lise, 200 öğrenci kapasiteli yurt alanı, Çay İlköğretim ve Anaokulu ile 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunu yerinde inceledik. Çay Belediyemiz tarafından yenilenerek hizmete açılan otobüs terminalinde esnaflarımızı yeni dükkanlarında ziyaret ettik. Çay Biyokütle Enerji Santrali’nin durumu ve çalışmaları hakkında yetkililer ile toplantı gerçekleştirdik.  Gençlik Merkezimizde gençlerimizin aldığı hizmeti hem gençlerimizden hem yetkililerden dinledik. Gençlik Merkezi bu ülkenin bu şehrin evlatları için son derece faydalı kurumlar. Gençlerimizi burada görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor.”
VİZYON PROJELER BİRER BİRER YÜKSELİYOR
Sultandağı’nın ardı arkasına AK Hizmetlere kavuştuğuna vurgu yapan Yurdunuseven; “Sultandağı’nı çok hızlı bir şekilde baştan inşa ediyoruz. Vizyon dolu projeler birer birer hızla yükseliyor. En önemli projelerimizden olan ve yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi ve Otogar ile iş yerleri projelerini yerinde inceleyerek durumları hakkında bilgi aldık. En kısa zamanda tamamlanması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.”dedi.
AFYONKARAHİSAR SEÇİME HAZIR
Vatandaş ve esnaflarla olan iletişime son derece önem verdiklerinin altını çizen Yurdunuseven; “Çay, Sultandağı ve Çobanlar ilçelerimizde AK Parti teşkilatlarımızla bir araya gelerek kelimenin tam manasıyla ilçelerimizin nabzını dinledik. Teşkilat çalışmalarımız herşeyden ziyade hem hemşehrilerimizle devletimiz arasında hem de hemşehrilerimizin kendi arasında muhabbeti artırmaya devam ediyor. Bu kardeşlik ve birlik, beraberlik ile ilçelerimizi, şehirlerimizi ve ülkemizi hep birlikte inşa ediyoruz. Çay, Sultandağı, Çobanlar ilçelerimiz ve Yeşilçiftlik Beldemizde vatandaşlarımızı dinledik. Yerinde tespit yerinde çözüm anlayışıyla aldığımız talepleri anında muhataplarına ileterek gerekli adımları attık. 2023 Dönemecine Afyonkarahisar; teşkilatlarımızla, genciyle, yaşlısıyla ve esnafıyla hazır. Türkiye Yüzyılı için bugüne kadar verdiğimiz çabaların meyvesini toplama vaktidir”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kritik maçta kazanan çıkmadıÖnceki Haber

Kritik maçta kazanan çıkmadı

Vatandaşlar kayıtsız şartsız MHP’ye destek veriyorSonraki Haber

Vatandaşlar kayıtsız şartsız MHP’ye dest...

Yorum Yazın

20 yaşındaki genç başından vuruldu
Dedikodu üretmek yerine işinizi yapın!
Gençlik haftası başladı
Festival heyecanı Zafer Meydanı’nda yaşanacak!
Mehmet Çakmak’dan eğitime bir destek daha!
Bizler öğrencilerimizin hedefleri ve hayallerinin gerçekleşmesi için çalışıyoruz
CHP’de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!
Birinci transfer dönemi başlama tarihi belli oldu
Cavit Gönbe istifa etti
Taşoluk beldesinin milli gururları yola çıktı
TFF 2. ligde yeni sezon ne zaman başlayacak tarih belli oldu
Yeni Başkan Adnan Öztaş oldu
Ümit Özdağ taziyeye geliyor!
AK Partililer kan bağışında bulundu
Afyon halkı 44 yıldır Bölge Müdürlüğünü bekliyor!
Gençlik Haftası dolu dolu kutlanacak
2. lig rüyası yarım kaldı
Afyon’da motokros heyecanı başlıyor
Birlik Başkanı MHP’li Mustafa Özdemir oldu
Böcek iddiasında karar çıktı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar