Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.404
EURO34.8215
ALTIN2439.8

Soybalı görevi Pelit’e devretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soybalı görevi Pelit’e devretti
Abone ol
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığında düzenlenen devir teslim törenle Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, dekanlık görevini Prof. Dr. Elbeyi Pelit’e devretti.

Devir teslim törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özcan Zorlu ve Doç. Dr. Ali Avan ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm Fakültesinin belli bir kurumsallığa geldiğini belirterek, “Turizm Fakültemiz tüm birimleriyle akredite olmuş, eğitim ve öğretim programlarını aktif bir şekilde yürüten, aynı zamanda hem sosyal faaliyetlerin hem de akademik faaliyetlerin içerisinde iyi bir şekilde bulunan bir fakülte. Biz de yönetim olarak fakültenin bu çıtasını daha da yükselterek devam edeceğiz. Durumdan memnunuz fakat bu memnuniyeti daha da üst düzeye çıkaracak bir potansiyel var” dedi. Dekanlık görevinin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Karakaş, bayrak yarışının kurumsal olmasını arzu ettiğini söyledi. Karakaş, “Kurum hepimizin kurumu ve herkes bir şeyin ucundan tutmak durumundadır. Zamanı geldiğinde değişimler oluyor. Önemli olan uygun bir şekilde bu değişimleri gerçekleştirmektir. Bize düşen ise bu öncülüğü yapmak oluyor. Nasıl ki üniversitede sadece rektörün çabasıyla başarı elde edilemezse sadece dekanın çabası ile de başarı olmaz; bunun altında bulunan tüm birimlerin el birliği ile başarı elde edilir” diye konuştu.
“TÜRKİYE’NİN TÜM BÖLÜMLERİYLE AKREDİTE OLAN İLK FAKÜLTESİ”
AKÜ Turizm Fakültesi Dekanlığı görevini devreden Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, fakülte adına birçok başarı elde ettiklerine dikkat çekerek, görevi devralan Prof. Dr. Elbeyi Pelit’in de bu başarıyı sürdüreceğine inandığını belirtti. Soybalı, “Fakültemiz, kalite anlamında Türkiye’nin tüm bölümleriyle akredite olan ilk fakültesi. Bu sene de tekrar iki bölümümüzün akredite olması için başvuruda bulunduk. Tüm personelimiz ile birlikte bu başarıyı elde etmekteyiz” diye konuştu. AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elbeyi Pelit ise, “Fakültemizde kurumsal anlamda tam bir oturmuşluk sağlandı. Gelişimin sonu yok anlayışıyla devam edeceğiz ve güncel olarak da çok şey başaracağız. Türkiye’de gittiğimiz tüm kongrelerde fakültemizden övgüyle bahsedilmektedir. Bunun devamlılığı için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 kişiyle 68 dakika direndiÖnceki Haber

10 kişiyle 68 dakika direndi

AKÜ’de kitap okuma etkinliğiSonraki Haber

AKÜ’de kitap okuma etkinliği

Yorum Yazın

Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar