Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2864
EURO35.0474
ALTIN2478.6

Sinanpaşa Kadın Kültür Evinde AKP’nin Gençlik Kolları at koşturuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinanpaşa Kadın Kültür Evinde AKP’nin Gençlik Kolları at koşturuyor
Abone ol
“Kadın Kültür evleri AKP gençlik kollarına ve öğrenci arkadaşlara adeta peşkeş çekilmiş durumda” diyerek bir dizi iddialarda bulunan İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Sinanpaşa İlçesi’nden elimize ulaşan görüntüler de aynı şekilde vicdanımızı yaralamıştır. Masrafları belediyeler tarafından yani vatandaşın hakkı olan bütçeden karşılanan kadın kültür evleri, ne yazık ki amacına hizmet etmiyor, amacı dışında kullanılıyor. Sinanpaşa Kadın Kültür evinde AKP’nin gençlik kolları tabiri caizse at koşturuyor” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Mazbata sonrası haftalık basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Mısırlıoğlu, ülke gündeminden, yerel gündeme birçok konuya değindi. 
“İl kongremize katılan, coşkumuza ortak olan, bana inanan güvenen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gece gündüz, kar kış demeden çalışacağıma ve bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağıma bir kez daha sizlerin huzurunda söz veriyorum” diyen Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısında şunları söyledi:
“Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile İYİ Parti’mizi Afyonkarahisar’da birinci parti yapacağız inşallah… Biliyorsunuz kimsenin sesini çıkaramadığı konularda biz cesur İYİ’ler olarak dik duruyoruz, sesimizi kısmaya çalışanlara inat yanlışları muhatabının yüzüne haykırıyoruz. Değerli basın mensupları , Kıymetli Afyonkarahisarlılar ilimizin sorunlarına değinmeden önce ülkemizin gündeminden kısaca bahsetmek istiyorum”
ORTALIK YANGIN YERİ YERİ
“Şeker  %340 zam, Doğalgaz %300 zam, Elektrik   %260  zam, Benzin   %238 Zam ,Ayçiçek yağı %210 zam. Ete süte %195 zam, Mutfak tüpüne %190 zam, Ekmeğe una %180 zam, Ulaşıma %175 zam, Otogaza % 162 zam” diyen Mısırlıoğlu sözlerinin devamında şunları söyledi: “Yolsuzluk Algı Sıralaması’nda;180 ülkede 96. sıradayız. Son 10 yılda 43 sıra,2018’den beri 18 sıra geriledik. En çok gerileyen üç ülkeden biriyiz. Diğerleri Liberya ve Lesotho! Enflasyon gibi yolsuzluğun da, yoksulluğunda  sebebi üç harfli: RTE Enflasyon Dünya’da artıyor diyorlar. Avrupa’da ortalama %11,5. Ama TÜİK enflasyon düştü dedi. Nasıl film ama?”
MISIRLIOĞLU’NDAN KÜLTÜR EVLERİYLE İLGİLİ İDDİA
“Sinanpaşa İlçesi’nden elimize ulaşan görüntüler de aynı şekilde vicdanımızı yaralamıştır” Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti:
“Masrafları belediyeler tarafından yani vatandaşın hakkı olan bütçeden karşılanan kadın kültür evleri, ne yazık ki amacına hizmet etmiyor, amacı dışında kullanılıyor.  Sinanpaşa Kadın Kültür evinde AKP’nin gençlik kolları tabiri caizse at koşturuyor. Himaye altına aldıkları kadın kültür evleri AKP gençlik kollarına ve öğrenci arkadaşlara adeta peşkeş çekilmiş durumda. Gece geç saatlere kadar sazlı sözlü eğlence yapılıp halayların çekildiği bir yer haline gelen kadın kültür evlerine ne hikmetse AKP’li olmayan kadınlar hiçbir amaç için alınmıyor. 
Toplumun her kesimini ayrıştırdıkları gibi herkese eşit hizmet sunma görevlerini de suiistimal eden AKP zihniyeti, belediye bütçesinden karşılanan giderleri ile kadın kültür evlerini işine geldiği gibi kullanmaktadır. AKP’nin seçim propagandalarının yapıldığı ofisler haline gelen kadın kültür evleri, hukuka ve mevzuata aykırı olarak amacı dışında kullanılmaktadır. 
Gördüğümüz, duyduğumuz her yanlışa dur dediğimiz gibi bunu da kamuoyu vicdanına sunuyoruz. 

Kadın Kültür evlerinde gece geç saatlere kadar hukuka ve ahlaki değerlerimize uygun olmayan davranışlar sergilendiğini iddia edilmekte ve bu olumsuzlukları biz yine bu çevrede yaşayan halkımızdan öğrendik. AKP zihniyetinin sığ düşünce yapısıyla kültürel ve sanatsal faaliyetlere karşı çıktığı bir devirde işine geldiğinde böyle görüntülere müsaade etmesi, ikiyüzlülüğün ta kendisidir.  Sıradan bir sanatsal faaliyete bile mesafeli duran, kent merkezinde bile müzikli eğlence mekânı açılmasına müsaade etmeyen, düğün salonlarına bile bin dereden su getirten belediyeye bakın hele… 
Üniversiteli öğrenciler gece geç saatlere kadar burada hiçbir sorumlu olmadan eğlenmekte, Arapça ve Kürtçe şarkılar eşliğinde oynamaktalar, bu eğlencelerin maliyetinin de çevredeki tüm AKP’li belediyelerce finanse edildiği iddia edilmekte”
HER AN YOLDA OLUŞMUŞ BİR ÇUKURA DÜŞEBİLİRSİNİZ!
“Hafta sonu Ambaryolunda bir genç kızımızın ayağı kırıldı. Şehrimizin en işlek caddelerinden birinde kaldırımda yürürken bile can güvenliğiniz yok maalesef” diyen Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye yüklendi ve şunları söyledi: “Siz siz olun Afyonkarahisar Belediyesi’ne güvenip de içiniz rahat bir şekilde kaldırımda yürümeyin. Her an ayağınıza yerinden sökülen bir kaldırım taşı takılabilir, yolda oluşmuş bir çukura düşebilirsiniz. Sayın Zeybek gazeteci arkadaşlara verdiği özel röportajda yaptığı seçim vaatlerini anlatmış. Sayın Başkan siz birde Cumartesi akşam üstü kaldırımda spor ayakkabı ayağında iken ayağı kırılan genç kızımıza bunları anlatsanıza. Eminim şöyle dersiniz“Özür dileriz, muhalefete laf yetiştirmekten kaldırımları göremedik. 2024 de inşallah yaparız olmazsa 2029 da yaparız”. Deyin. Nasılsa sizde vaat bol, İş icraata gelince mazeret deseniz oda gani.
Kış geldiğinde çatılardan sarkan buz kütleleri de can güvenliğinizi tehlikeye atacak bundan eminiz çünkü bu her kış yaşanan bir olay. 
Tabi siz eliniz cebinizde gezerken hiçbir şey görmezsiniz, ne yollarımızdaki çukurları görürsünüz ne plan projelere bakarsınız sonrada olmamış dersiniz. Siz basına verdiğiniz ilan metinlerine bile bakmıyorsunuz. Örneğini yakın zamanda yerel gazetelere verdiğiniz ilan da gördük. Siz her şeyden bihabersiniz. Diyecek bir kelime bulamıyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar'da Kızılay sosyal marketi hizmete girdiÖnceki Haber

Afyonkarahisar'da Kızılay sosyal marketi...

FC GALAXY – DİNOMA DRESDEN MAÇINI AFYONLU HAKEM YÖNETECEKSonraki Haber

FC GALAXY – DİNOMA DRESDEN MAÇINI AFYONL...

Yorum Yazın

Kanunlar olacak ama gelişigüzel değil!
Osman Kaplan yunanistan’da tarih yazdı!
Türkiye’de ölümlerin yüzde 3,5’u hipertansiyondan!
Çok sayıda iş talebi alıyoruz ama personel ihtiyacımız yok!
Parada sahtecilikten aranan şahsı polis ele geçirdi
Bacım Sultan kız öğrenci yurdu’ndan örnek davranış!
Türkiye’nin en iyileri Afyon’dan çıktı
Hallaç köylüleri yağmur için dua etti
Şuhut’ta hayır çarşısı açıldı
Kasten öldürme suçundan aranıyordu Sülümenli’de yakayı ele verdi
Eskişehir’den getirdikleri uyuşturucuyu satamadan yakalandılar
Bolvadin’de jandarmadan bir eve baskın!
Dinar’da bonzai ile yakalanan 2 kişi tutuklandı
Emirdağ’ın öncü kadınları bu sergide tanıtılıyor
Mardin’de Sandıklı rüzgarı esti
Krizin faturası miniklere çıktı!
Afyonkarahisar Ege’nin en kritik illerinden biri
İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en avantajlı şehri Afyonkarahisar
İki günde iki ayrı karma sergi açıldı
Afet eğitimleri devam ediyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar