Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Şampiyon Afyonspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyon Afyonspor
Abone ol
Afyonspor U16 takımı bir ilki başardı. Deneyimli teknik adam Celalettin Ulu’nun öğrencileri 1985 yılından bugüne hasretini çektiğimiz grup şampiyonluğunu bugün final maçında Pınargücüspor’u 1-0 mağlup ederek elde etti. Afyonspor’a şampiyonluğu getiren gol genç yetenek Serkan Işıklı’dan geldi.

Afyonspor U16 takımı Denizli’de şampiyon oldu. U16 liginde Afyonkarahisar şampiyonluğunu elde ederek Türkiye Şampiyonası 1. Etap mücadelesinde ilimizi Denizli’de temsil etme hakkı kazanan deneyimli teknik adam Celalettin Ulu’nun öğrencileri bugün final maçında Pınargücüspor ile karşı karşıya geldi. Gençlerimiz 33. Dakikada Serkan Işıklı’nın kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğa uzandı. 1985 yılından bugüne ilk kez bir Afyonkarahisar takımı gençlerde gruptan çıkma başarısı göstererek adını tarihe yazdırdı.
ÜÇTE ÜÇ YAPTI
Denizli’deki ilk maçında Burdur Mehmet Akif Ersoy’u 1-0’la geçen Afyonspor U16 takımı dün de Muğla Ortaca Esnafspor’u 10 kişiyle 4-1 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.  Bugün final maçında Pınargücüspor ile karşılaşan deneyimli teknik adam Celalettin Ulu’nun öğrencileri müthiş bir başarıya imza attı. Güçlü rakipleri karşısında karşılaşmaya iyi başlayan gençlerimiz 33. Dakikada Serkan Işıklı’nın golüyle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında skor avantajını koruyan Afyonspor U16 takımı sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluğa uzandı. Elde ettiği büyük başarının mutluluğunu ve gururu karşılaşma sonrası doyasıya kutlayan gençlerimiz Denizli’de elde ettiği başarıyla adını 2. Tura yazdırdı. Afyonspor’un 2. Etapta nerede ve kimlerle mücadele edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
ULU: BÜYÜK İNANÇLA GELDİK VE BAŞARDIK…
Afyonspor U-16 takımının deneyimli teknik adamı Celalettin Ulu medya03.com’a özel açıklamalarda bulundu. Futbolcularının hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduğunu ifade eden Ulu, “Buraya büyük inançla geldik. Kimse bizden böyle bir başarı beklemiyordu ancak ben futbolcularıma, onlar bana inandı ve hep birlikte başardık. 1985 yılından günümüze ilk defa bir Afyon takımının gruplardan çıkma başarısı göstermesi bizleri ayrıca mutlu etti. Bu çocuklarla ne kadar gurur duysak azdır.
Afyonkarahisar’da birçok yetenekli ve gelecek vadeden futbolcu var. Bu futbolculara gereken destek verildiğinde neler yapabileceklerini biz bugün burada gösterdik. Bize destek veren başta Kulüp Başkanımız Nadir Güzbey olmak üzere emekleri geçen herkese minnet borçluyuz” dedi.



  • 2
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Bu lokantada yemekler 20 TL’den satılıyor!Önceki Haber

Bu lokantada yemekler 20 TL’den satılıyo...

Afyonspor kazandı ve ligde kaldı!Sonraki Haber

Afyonspor kazandı ve ligde kaldı!

Yorum Yazın

8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı
Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor
İşkur 757 işyerini ziyaret edecek
Ragbi Flag heyecanı Afyon’da başladı
Davul benim omzumda tokmak başkasının elinde bir yönetim anlayışını kabul etmiyorum
İYİ Partili Olgun’un görevi belli oldu
Polis ekiplerinden bir eve baskın!
Susuzspor’da yeni yönetim belli oldu
AKÜ’de öğrenciler tarafından hazırlanan karma sergi açıldı
Afyon’dan zeybek esintisi geçti
Uyum içerisinde hep birlikte çalışacağız
İGM yoğun gündemle toplanıyor
Afyon’lu güreşçiler Avrupa Şampiyonası için kampa giriyor
Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar