Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

NEREDE SORUN VARSA BEN ORADA OLACAĞIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NEREDE SORUN VARSA BEN ORADA OLACAĞIM
Abone ol
CHP Milletvekili Av.Burcu Köksal; Bolvadin, Sandıklı, Dazkırı ve Kızılören ilçeleriyle köylerini ziyaret ederek vatandaşla biraraya geldi. Afyonkarahisar’ın her bölgesini karış karış dolaşmaya devam edeceğini söyleyen Köksal, “Nerede bir sorun varsa orada ben olacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi ile ilçeye bağlı; Dişli, Özburun beldeleri ve Kemerkaya Köyü'nü, Çobanlar İlçesi'ni, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nü, Dazkırı İlçesi ile ilçeye bağlı; Kızılören, Yüreğil, Sarıkavak köylerini ziyaret etti.

SIKINTILARI YERİNDE DİNLEDİ

Milletvekili Burcu Köksal ilk ziyaretini Bolvadin İlçesi'ne gerçekleştirdi. Bolvadin CHP İlçe Başkanlığında partililerle birlikte gündemi değerlendiren Köksal, daha sonra beraberinde CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel, CHP Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Çubuk ve partililerle birlikte ilçe merkezi, ilçeye bağlı belde ve köylerde esnaf, vatandaş ve çiftçileri ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi.

BOLVADİNLİ VATANDAŞLAR KÖKSAL’A DERT YANDI

Bolvadin'li vatandaşlar Milletvekili Köksal'a mahallelerine doğalgaz hattı döşenmediğinden dert yanarak, "Bolvadin İlçesi'ndeki Şıhlar Mahallesi Sultan Sokak'a 150 metrelik boru kullanılacak ama doğalgaz hattını döşemiyorlar. AKSA'ya gitik, Kaymakamlığa gittik, Belediye gittik, CİMER'e yazdık, imza topladık. Kurumlar topu birbirine atıp bizi oyalıyorlar. 3 ev için 700 metre boru hattı döşendi. Bizim mahallemize 150-200 metre boru döşenecek. 20 hane doğalgaza kavuşacak. Size bu yıl yatırım yok diyorlar. Resmen ayrım yapılıyor. Bir arka sokakta doğalgaz var." dediler.

KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Konuyu yakından takip ettiğini kaydeden Milletvekili Burcu Köksal ise, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de (TBMM) konuyu gündeme getirmiştim. Şıhlar Mahallesi'nde büyük mağduriyet yaşadığını hizmette ayrımcılık yapıldığını söylemiştim. Artan kömür fiyatları herkesin malumu kömürün tonu 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor. Bolvadin İlçemizde Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızda orta ve düşük gelirli insanlar. Bu fiyatlara kömür almaları mümkün değil, en temel ihtiyaçlarından biri olan ısınmayı doğalgazla gidermek istiyorlar. Doğalgaz fiyatları da malum cep yakıyor ancak kömüre göre daha uygun olduğunu için vatandaş kışı bu şekilde geçirmek istiyor. Bir üst mahallede doğalgaz varken kendi mahallelerine yapılan ayrımcılığın sebebini soruyorlar. Bu mahallenin suçu ne?" ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİMİN SESİ OLACAĞIM

Vatandaştan oy istemeye gelince ayağına gidenlerin sıra hizmete gelince vatandaşın yüzüne bakmadıklarını dile getiren Köksal, "Bana oy versinler vermesinler bütün Afyonkarahisarlı hemşerilerimin sesi olmaya devam edeceğim. Mağduriyet yaşayan tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin sesi olmayı sürdüreceğim. Yazıktır, günahtır, siz çocuklarınızla yuvalarınızda sıcacık yaşarken insanlar burada sıkıntı çekiyor. Yeter artık insanlar arasındaki bu ayrımcılığı kaldırın adam gibi dürüst bir şekilde hizmet edin. Ya da çekin gidin. Hizmet için oturduğunuz o koltuklara hizmet edecek olan bizler gelelim. Ben bütün hemşerilerimin haykıran sesi olmaya nerede bir sıkıntı varsa nerede bir sorun varsa oraya gidip oradaki hemşerilerimle beraber mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Çobanlar İlçesi’ne bağlı Kale Köyü'nde CHP İlçe Başkanı Beytullah Cihan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte şehidimiz Cüneyt Taşyürek’in ailesini ziyaret eden Köksal, Sandıklı İlçesi Karacaören Köyü'nde CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ile birlikte parti emektarlarını ziyaret etti.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Ziyaretlerine Dazkırı İlçesi ile devam eden Milletvekili Köksal, CHP Dazkırı İlçe Başkanı Önder Şenyurt, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP Dazkırı İl Genel Meclis Üyesi Ege Toker ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

Vatandaşa bir dokunup bin ah işittiklerini kaydeden Köksal, "İşsizliğin en yoğun şekilde yaşandığı, üniversite mezunu gençlerimizin liyakatsiz şekilde mülakatlarda elendiği, esnafın Bağ-Kur primini ödeyemez hale geldiği ülkemizde vatandaş artık yeter diyor. Esnafımız siftahsız dükkân kapatıyor. Çiftçimiz traktörüne mazot, tarlasına gübre alamıyor. Yeme yapılan zam nedeniyle üreticiler süt ineklerini dahi kesime gönderiyorlar. Emekli ayın sonunu getiremiyor." dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Milletvekili Köksal daha sonra beraberindekilerle birlikte Dazkırı Zübeyde Hanım Kadın Kültür Evini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Son olarak Afyonkarahisar'da Çay Kadın Kültür Evine ait Kafe Market işletmesini ziyaret eden Köksal, Afyonkarahisar’ın dört bir yanından kadınların ürettiği el emeği ürünlerin satıldığı kadınların işlettiği işletme ile ilgili bilgi alarak, "Kadınların istihdama katılmasını destekliyorum ve bu konuda da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMNİYET PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİÖnceki Haber

EMNİYET PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ V...

ABD’DE ACİL SERVİS ÜCRETİ 4 BİN 600 DOLAR, TÜRKİYE’DE ÜCRETSİZSonraki Haber

ABD’DE ACİL SERVİS ÜCRETİ 4 BİN 600 DOLA...

Yorum Yazın

Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor
Sibergöz-36 operasyonunda 19 kişi tutuklandı
8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı
Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor
İşkur 757 işyerini ziyaret edecek

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar