Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Mısırlıoğlu: Kendileri hipnoz olmuş, halkı da hipnoz etmeye çalışıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mısırlıoğlu: Kendileri hipnoz olmuş, halkı da hipnoz etmeye çalışıyorlar
Abone ol
‘Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız diye vaatte bulunmak bir iktidar partisi vekilini küçük düşürecek bir söylemdir” diyen Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında iktidara yüklendi. Mısırlıoğlu, “Bu kişiler kendileri hipnoz olmuşçasına halkı da hipnoz etmeye çalışıyorlar” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında ülke ve Afyon gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, “Yıllarca ekonomiden anlamayan ekonomi bakanları ile eğitimden anlamayan milli eğitim bakanları ile, sağlıktan anlamayan sağlık bakanları ile ülke yönetmeye çalıştılar. Biz eleştirmiş olmak için eleştirmiyoruz. Ülkeyi büyük bir felakete sürükleyen bu iktidarın yanlışından dönmesi için haykırıyoruz.” dedi.
AĞZINDAN ÇIKANLARI KULAKLARI DUYMUYOR
“Afyonkarahisar’a verilen teşvik ve desteklerle güya Afyon çok gelişmiş. Yahu siz iktidara gelene kadar Afyon tarım memleketiydi” diyen Mısırlıoğlu sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Afyon hayvancılığın başkentiydi. Şeker fabrikamız, çimento fabrikamız vardı. Sanayide, üretimde, hayvancılıkta çok iyi konumdaydık. Şimdi sayenizde hem genel ülke yönetimi hem de yerel yönetimin basiretsizliği sayesinde geriledikçe geriledik.
Bu kişiler kendileri hipnoz olmuşçasına halkı da hipnoz etmeye çalışıyorlar.  ‘Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız’ diye vaatte bulunmak bir iktidar partisi vekilini küçük düşürecek bir söylemdir.  Bunların ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor arkadaşlar… Duysa böylesine pervasızca konuşmazlar. Vatandaşı boş vaatlerle yıllardır oyaladıkları yetmezmiş gibi, ülkenin düştüğü durumu görmezmiş gibi gelecek için sözde daha güzel vaatler veriyorlar”
BÜTÜN SUÇU ZİNCİR MARKETLERE YÜKLEMEK HAKSIZLIĞIN DANİSKASIDIR
“Ülkedeki ekonomik krizi zincir marketlere mal etmeye çalışan AKP zihniyeti, sözde market denetimleri yaparak fiyatları düşürmeye çalışıyor” diyen Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti:
“Haksız yere fiyat yükseltenler yok mu tabi ki var. Ama kendilerine yönelen eleştiri oklarını zincir marketlere yönlendirmek için bütün suç onlarınmış gibi davranmak da haksızlığın daniskasıdır.  Siz ekonomi zincirini bozun, sonra da tüm suçu başkalarına yüklemeye kalkın… Milletimizin aklıyla dalga geçiyorsunuz beyler, gün gelecek bu devran dönecek. Bir ülke nasıl itibarsızlaştırılır, nasıl fakirleştirilir onu bize tüm acı yönleri ile yaşatan AKP iktidarı, şehit analarının gözündeki yaşın hesabını nasıl vereceğini sorgulamadığı gibi evlatlarımızı şehit eden örgütün ülkemizde temsil edilmesine de ses çıkarmıyor”
TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRÜ ÇÖKÜŞ İÇİNDE
“Geçmişte bitkisel ve hayvansal üretimde kendine yeterli yedi ülkeden biri olan Türkiye‘nin bu gün içinde bulunduğu durum; tarım ve hayvancılık sektörünün ciddi bir çöküş içinde olduğunu ortaya koymaktadır” diyen Mısırlıoğlu sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Bu akıl almaz durumun sebebi AKP'nin iş bilmez yöneticilerince alınan yanlış kararlardır. Market ve kasaplardaki yüksek et ve süt fiyatının sorumlusu üretici değil iktidarın yanlış politikaları ve uygulamalarıdır. Hayvan üreticilerimiz maliyeti karşılayamadığı için dişi hayvanlarını, damızlıklarını kesime göndermek zorunda kalmaktadırlar.
Uygulanan yanlış hayvancılık politikaları nedeniyle Üreticinin üretimden vazgeçmesini önleyecek, üreticiye güven verecek teşvik ve tedbirler acilen alınarak hayata geçirilmelidir. Hayvan varlığı giderek azalmıştır. Hayvancılık sektörü ve küçük üretici yeni yatırımlarla desteklenmeli, üretimi arttıracak kısa ve uzun vadeli planlamalar hayata geçirilmelidir. 
Esnaf borç içinde maalesef esnafımız utancından kepenk indirmiyor, içeride kimse yok, doğalgazı ödeyemez durumda. Köylerimiz boşalıyor, üretimden kopardık, çiftçinin geleceğe dair umutlarını tamamen boşa çıkardık. Akp döneminde bir nesil kaybettik ve tarım sektörünü kaybettik”
VATANDAŞA LAYIK GÖRDÜĞÜNÜZ ASGARİ ÜCRET İLE NASIL GEÇİNECEĞİNİ ANLAT
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın asgari ücret ile ilgili açıklamalarını eleştiren Mısırlıoğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Akp milletvekili Sayın Ali Özkaya asgari ücret için gönlünden geçen rakamı açıklamış. Sayın Özkaya “Özkaya, “Benim tahminim 7700 ile 7900 lira arasında bir ücret belirlenebilir. Ancak Cumhurbaşkanımız 8000 psikolojik sınırını geçerek 8050 diyebilir. 8000 bini herkese soruyorum iyi rakam diyorlar” demiş.
Bu açıklamaya Şaşırdık mı şaşırmadık. Sayın Özkaya sen önce vatandaşımıza layık gördüğünüzü asgari ücret ile nasıl  geçineceğini anlat. Bu aldığı asgari ücret ile 3500 lira emekli maaşı ile  nasıl kira ödeyecek, nasıl evine odun kömür alacak, doğal gaz faturasını nasıl ödeyecek. Elektrik faturasını nasıl ödeyecek. Çocuğuna nasıl bakacak, okul masraflarını nasıl karşılayacak. Okula giden yavrusuna nasıl süt, peynir, yumurta alacak onları anlatsana. Hepsini bırak sen vatandaşımıza layık gördüğün asgari ücret ile bir ay, bir ayı  bırak on gün vekil olarak değil sade vatandaş olarak yaşada görelim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocatepe beyaza büründüÖnceki Haber

Kocatepe beyaza büründü

TÜRKİYE’NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ VALİSİ KIŞLADASonraki Haber

TÜRKİYE’NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ VALİSİ KIŞLADA

Yorum Yazın

Şampiyonluk hayali son haftaya kaldı
İkinci kez bir maça çıkmadı!
Başkan Köksal’dan yeni bir tartışma çıkaracak açıklama daha!
Manavgat’ta Afyon rüzgarı esti
Bolvadin’e 2 yeni fabrika geliyor!
Eser’den Başkan Köksal’a bir eleştiri daha geldi
Afyon’un gururu İmam Hatip Lisesi oldu
Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz
Yolcu treni kamyonete çarptı
Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar