Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.1569
EURO35.1822
ALTIN2470.9

MHP'li Taytak: Bilge liderimiz Türk siyasetine damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Taytak: Bilge liderimiz Türk siyasetine damga vurdu
Abone ol
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin devletimizin en kritik anlarında Türk siyasetine vurduğu mühürler yüzlerce yıl sonra, tarih kitaplarında altın harflerle gelecek nesillere aktarılacaktır” dedi.

TBMM’de devam eden 2023 yılı bütçe görüşmelerinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, devletimizin en kritik anlarında Türk siyasetine vurduğu mühürler, yüzlerce yıl sonra tarih kitaplarında altın harflerle gelecek nesillere aktarılacaktır” dedi. Taytak ayrıca,“2023 vizyonu ile daha güçlü bir Türkiye, Allah’ın izni ve milletimizin feraseti ile MHP ve Cumhur İttifakı ile gerçekleşecektir” diye konuştu.
TARİH KİTAPLARINDA ALTIN HARFLERLE GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK
Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi; İmanla yoğrulmuş, Şehit kanlarıyla mayalanmış, geçmişi 5000 yıla dayanan kadim Türk Devleti’nin, en kuvvetli savunucusudur. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, devletimizin en kritik anlarında Türk siyasetine vurduğu mühürler, yüzlerce yıl sonra, tarih kitaplarında altın harflerle gelecek nesillere aktarılacaktır. Türk milletine, takılmak istenen prangalar, komşu ülkelerimizin ve bulunduğumuz coğrafyanın gerçekleriyle birlikte düşünüldüğünde, gelecekte çok çetin bir mücadele bizi beklemektedir. Bu mücadele için istikrar gerekmektedir. Bu mücadele için güçlü bir iktidar gerekmektedir. Bu mücadele için milli birlik ve beraberlik gerekmektedir. Milli birlik ve beraberliğimizin sigortası da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakıdır”
CUMHUR İTTİFAKININ BAŞARISI ORTADA
Cumhur İttifakı’nın başarısından da bahseden Milletvekili Taytak, “Cumhur İttifakı sonrası, ülkemizin kazanımları ortadadır. Sahada ve masada etkin, söz sahibi, bölgesinde gerçekleşen olaylara kendi politikalarıyla yön veren bir devlet olarak, bütün dünyayı etkileyen, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta, dünyanın tahıl sorununa çözüm bulması, mazlum milletlere el uzatılması, ülkemizin terörle mücadelesine destek vermeyen ülkelerin, politika değişikliğinin sağlanması, birden fazla ülkeden aynı anda operasyon yaparak, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile koordineli, nokta atışı operasyonlarla terörün kökünün kazınması, dünyayı ekonomik anlamda, nasıl etkilediğine şahit olduğumuz enerji meselesinin çözümü için, petrol ve doğalgaz arama gemilerimizin, dünya savaş tarihini ve bölgemizde seyri değiştiren İHA-SİHA’ların, insansız denizaltılarının ve yerli savunma sistemlerinin geliştirilmesi Cumhur İttifakının başarısıdır”

TÜRK MİLLETİNİN SARSILMAZ KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Milliyetçi Hareket Partisi, tarihin kendisine yüklediği misyon ile Türk milletinin sarsılmaz kalesi olmaya Allah’ın izniyle devam edeceğini vurgulayan Milletvekili Taytak, “Türkiye Cumhuriyeti, 99 yıllık siyasi tarihinin, en özgüvenli siyasetini Cumhur ittifakı sayesinde yapmaktadır. Turan coğrafyamız ile aramızdaki engeller birer birer ortadan kalkmaktadır. Türk Devletleri Teşkilatı kurulmuştur. Azeri türkü soydaşlarımız, 30 yıl önce kanlı çıplak ayaklarıyla terk etmek zorunda kaldığı Karabağ’da, bugün çok şükür ki, zafer halayları çekmektedir. Kıbrıs yeniden milli bir dava haline gelmiş, 46 yıl sonra Kapalı Maraş açılmış, Türk Devletleri Teşkilatına gözlemci ülke olarak katılım sağlanmış, Libya ile deniz yetki anlaşması imzalanarak mavi vatan bilinci oluşturulmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi, tarihin kendisine yüklediği misyon ile Türk milletinin sarsılmaz kalesi olmaya Allah’ın izniyle devam edecektir”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Görgöz: Biz, hırsıza-hırsız, yolsuza-yolsuz, vizyonsuza da vizyonsuz derizÖnceki Haber

Görgöz: Biz, hırsıza-hırsız, yolsuza-yol...

Sarı: OSB’yi geliştirmek adına gerekli adımları atacağızSonraki Haber

Sarı: OSB’yi geliştirmek adına gerekli a...

Yorum Yazın

AKÜ 8 farklı üniversite ile anlaşma imzaladı
Başkan Köksal gözlerini kapatıp beyaz bastonla yürüdü
Hırsızlıktan aranıyordu Emirdağ’da yakalandı
Afyon’da 8 bin 136 doğum gerçekleşti
İki araç çarpıştı 1’i çocuk 5 kişi yaralandı
Afyonlu sporcu Avrupa ikincisi oldu
Başkan Köksal Bakanlığa kızıp personeli geri çekti maçlar tehlikeye girdi!
Yaralı asker paylaşımları doğru değil!
Afyon’un kızları sahneye çıkıyor!
20 yaşındaki genç başından vuruldu
Dedikodu üretmek yerine işinizi yapın!
Gençlik haftası başladı
Festival heyecanı Zafer Meydanı’nda yaşanacak!
Mehmet Çakmak’dan eğitime bir destek daha!
Bizler öğrencilerimizin hedefleri ve hayallerinin gerçekleşmesi için çalışıyoruz
CHP’de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!
Birinci transfer dönemi başlama tarihi belli oldu
Cavit Gönbe istifa etti
Taşoluk beldesinin milli gururları yola çıktı
TFF 2. ligde yeni sezon ne zaman başlayacak tarih belli oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar