Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

MHP SİYASET SEMALARINDA BİR KUTUP YILDIZI GİBİ PARLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP SİYASET SEMALARINDA BİR KUTUP YILDIZI GİBİ PARLIYOR
Abone ol
MHP’nin her zaman milletin sinesinde ve yüreğinde özel bir yeri vardır diyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Her seçim atmosferine girildiğinde milletimizin MHP’ye gösterdiği büyük teveccühü hazmedemeyen rakiplerimiz, aleyhimizde algı operasyonları, itibar suikastları düzenleme yarışına girmiştir. Ancak MHP siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlıyor” dedi.

Türk milletinin MHP’yi bağrına basarak emniyet sigortası gibi görmeye başladığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “MHP siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlamaya başladığından beri; aziz milletimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bağrına basarak büyük bir misyon yüklemekle kalmamış, partimizi emniyet sigortası gibi görmeye başlamıştır. Millet egemenliğinin sarsılmaz kalesi görevini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla üzerine alan MHP; tutarlı, kararlı ve ilkeli tutumu sayesinde zamanla siyaset ikliminin rüzgârı olmuştur. Ne var ki her seçim atmosferine girildiğinde milletimizin MHP’ye gösterdiği büyük teveccühü hazmedemeyen rakiplerimiz, aleyhimizde algı operasyonları, itibar suikastları düzenleme yarışına girmiştir. Ancak MHP, bu saldırı ve karalama kampanyalarını savuşturarak milletin sinesinde ve yüreğindeki özel yeri korumayı başarmıştır. MHP, kurumları, kurulları ve teşkilatlarıyla çalışkan bir dava insanları manzumesidir. MHP’yi destekleyen milyonlar da vefalı, kanaatkâr, sabırlı ve kadirşinas bir kitledir. Partimizin mevcudiyeti ve davamızın kutsiyeti, şairin ‘Yüreklerde köz menem!’ dediği gibi; kalplerde kor gibi yanmakta, ruhları güneş gibi ısıtmakta, gönülleri meltem gibi ferahlatmaktadır”

BİZİ BARAJ ALTINDA GÖSTERENLER MİTİNGLERİMİZE BAKSIN


MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevrelere de seslenen Başkan Kocacan, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da gerçekleştirilen mitinglerdeki doluluğu görmelerini istedi. Kocacan, “2023 Seçimlerine yaklaşılırken görülmektedir ki; Yabancı fonlarla beslenen ve bazı siyasi partilerce algı çalışması için kiralanan sahteci anket şirketleri, partimizi sandık altına süpürme çabasındadır. Zillet İttifakının sözcüleri, MHP’yi ve Cumhur İttifakını karalama yarışına girmiştir. Hemen her gün rakamlar ve olaylar saptırılmak suretiyle kamuoyu eğilimine yön verme çabalarına şahit olunmaktadır. Bütün bu beyhude gayretler, MHP’nin milletimizin nezdinde edindiği seçkin mevkii değiştirmeyecektir. Yıllardır MHP’yi her seçimde baraj altında göstermeye çalışan çevreler, her seferinde mahcup olmuşlardır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyfendimizin tensip ve katılı ile Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz son açık hava toplantıları, MHP’yi sandık altına süpürmeye yeltenen zillet sözcülerini ve destekçilerini sükûtuhayale ve hüsrana uğratmıştır. Meydanları dolduran on binlerin verdiği caydırıcı mesaj ile toplantıların coşku ve ihtişamı karşısında, partimizi ve Hareketimizi küçümsemeye yeltenmeye çalışanlar dilsiz olmuştur. MHP’nin toplantıları aynı zamanda, yalan ve hilekârlıkla toplum mühendisliğine soyunan şark kurnazlarının foyasını bütün çıplaklığıyla ortaya çıkarmıştır. Zillet sözcüleriyle destekçisi medya da bolca laf ve dedikodu üretip vakit zayi ederken, MHP seçim için çoktan yollara düşmüştür. Son açık hava toplantılarımız, MHP’nin nerede aranacağına ve gücünün nereye ulaştığına dair güçlü bir karine oluşturmuştur.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MECLİS SU FİYATLARINI GÖRÜŞECEKÖnceki Haber

MECLİS SU FİYATLARINI GÖRÜŞECEK

KALBİNİZİ RİSKE ATMAYINSonraki Haber

KALBİNİZİ RİSKE ATMAYIN

Yorum Yazın

Manavgat’ta Afyon rüzgarı esti
Bolvadin’e 2 yeni fabrika geliyor!
Eser’den Başkan Köksal’a bir eleştiri daha geldi
Afyon’un gururu İmam Hatip Lisesi oldu
Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz
Yolcu treni kamyonete çarptı
Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor
Sibergöz-36 operasyonunda 19 kişi tutuklandı
8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar