Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2815
EURO34.9818
ALTIN2445.3

Merkezefendili çocuklar erkeliğe birlikte adım atıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merkezefendili çocuklar erkeliğe birlikte adım atıyor
Abone ol
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN İKİNCİ KEZ DÜZENLEDİĞİ ‘SÜNNET ETKİNLİĞİ’ ÇERÇEVESİNDE, 6 YAŞ VE ÜZERİ 250 ÇOCUK SÜNNET OLACAK. BUGÜNE KADAR 172 MERKEZEFENDİLİ ÇOCUĞUN SÜNNET İŞLEMİNİN TAMAMLANDIĞINI SÖYLEYEN MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, “İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN ÇOCUKLARINI HİJYENİK BİR ORTAMDA SÜNNET ETTİRİP ONLARIN HEYECANLARINI PAYLAŞIYOR VE KENDİLERİNE DESTEK OLUYORUZ” DEDİ.

Merkezefendi Belediyesi’nin ikinci kez düzenlediği ‘Sünnet Etkinliği’ çerçevesinde, 6 yaş ve üzeri 250 çocuk sünnet olacak. Bugüne kadar 172 Merkezefendili çocuğun sünnet işleminin tamamlandığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını hijyenik bir ortamda sünnet ettirip onların heyecanlarını paylaşıyor ve kendilerine destek oluyoruz” dedi.



Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, dar gelirli ailelerin dert ve sıkıntılarına ortak olarak onları bir nebze olsun rahatlatmak için projelerine devam ediyor. Bu çerçevede dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla başlatılan ücretsiz olarak yapılan sünnet etkinliği bu yıl da gerçekleştiriliyor. 250 çocuğun kayıt yaptırdığı hizmette bugüne kadar 172 çocuğun sünnet işlemleri uzman doktorlar tarafından modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda yapılarak tamamlandı. Özel Denizli Tekden ve Özel Egekent Hastaneleri’nde belirlenen gün ve saatlerde gerçekleştirilen sünnet işlemleri Kurban Bayramı öncesinde sona erecek. Sünnet kıyafetleri de Merkezefendi Belediyesi tarafından kendilerine hediye edilecek çocuklara, sünnet şöleni de düzenlenecek.



“Çocuklarımızın ve ailelerinin heyecanlarını paylaşıyoruz”


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların her zaman yanında olduklarını belirtti. Sünnet işlemlerinin son derece steril bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Başkan Doğan, “Sosyal projelerimize büyük önem veriyor, hemşehrilerimizin bu zorlu ekonomik dönemde bir nebze de olsa rahatlamasını istiyoruz. Bu noktada birbirinden değerli ve önemli hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz sünnet etkinliğimizi bu yıl da yapacağız. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını hijyenik bir ortamda sünnet ettirip, onların heyecanlarını paylaşıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerinin bu özel günde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Etkinliğimiz çerçevesinde bizlere destek olan özel hastanelerimize ve polikliniklerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli jandarması Haziran ayında olayların yüzde 99unu aydınlattıÖnceki Haber

Denizli jandarması Haziran ayında olayla...

Eğirdir Gölünün su seviyesi 12 santimetre daha düştüSonraki Haber

Eğirdir Gölünün su seviyesi 12 santimetr...

Yorum Yazın

CHP’de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!
Birinci transfer dönemi başlama tarihi belli oldu
Cavit Gönbe istifa etti
Taşoluk beldesinin milli gururları yola çıktı
TFF 2. ligde yeni sezon ne zaman başlayacak tarih belli oldu
Yeni Başkan Adnan Öztaş oldu
Ümit Özdağ taziyeye geliyor!
AK Partililer kan bağışında bulundu
Afyon halkı 44 yıldır Bölge Müdürlüğünü bekliyor!
Gençlik Haftası dolu dolu kutlanacak
2. lig rüyası yarım kaldı
Afyon’da motokros heyecanı başlıyor
Birlik Başkanı MHP’li Mustafa Özdemir oldu
Böcek iddiasında karar çıktı!
Beni ‘Kursiyer Hatice’ olarak anıyorlar!
Futsalın yıldızı Atatürk Ortaokulu
Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı!
Belediyeler için kalkınma planlarının önemi!
Gençler bu yürüyüşte buluşuyor
U-21 ve Ümit Gençler karate turnuvaları sona erdi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar