Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2864
EURO34.714
ALTIN2406.5

Lösemi ve kanser hastaları için örnek çalışma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lösemi ve kanser hastaları için örnek çalışma
Abone ol
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (İEÜ), LÖSEMİ VE KANSER TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARA VE YETİŞKİNLERE DESTEK OLMAK, TOPLUM GENELİNDE HASTALIĞA İLİŞKİN FARKINDALIĞI ARTIRMAK AMACIYLA 24 YILDIR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFI (LÖSEV) İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklara ve yetişkinlere destek olmak, toplum genelinde hastalığa ilişkin farkındalığı artırmak amacıyla 24 yıldır çalışmalarını sürdüren Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile iş birliği yaptı. İEÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar ve LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Ayça Nilüfer Aykar tarafından imzalanan protokol çerçevesinde, kampüs içinde stantlar kurulacak, üniversite öğrencilerinin katılımıyla ortak projeler yürütülecek.


İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) arasında yapılan iş birliğine ilişkin protokol imza töreni, Mütevelli Heyet Salonunda gerçekleştirildi. Törene; İEÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Öğce, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevinç İnan, Sağlık, Kültür ve Spor Müdürü Özgür İnandım, LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Ayça Nilüfer Aykar, Kurumlarla İletişim Koordinatörü Berrin Atalan, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Jülide Arifoğlu ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Tuğçe Gücüyener katıldı.


Üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini ve öğrencilerini de bu projelerde yer almaları için teşvik ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Aşkar, “LÖSEV, hem hasta çocuklarımız hem de yetişkinler için bugüne kadar birçok değerli çalışmaya, öncü olan projelere imza attı. Biz de üniversite olarak, kampüsümüzün kapılarını açarak LÖSEV’in yanında olduğumuzu, onların çalışmalarına destek verdiğimizi göstermek istedik. Bu iş birliğinin, üniversiteli gençlerimizi sosyal sorumluluk projelerine yönlendirmek, kanser gibi önemli bir konuda öğrencilerimizin farkındalık seviyelerini artırmak adına da çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.


LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Ayça Nilüfer Aykar ise destekleri için İzmir Ekonomi Üniversitesine teşekkür ederek, “Son yıllarda, ülkemiz genelinde kanser vakalarının görülme sıklığı maalesef arttı. LÖSEV olarak sadece çocuklarımız için değil, yetişkin lösemi ve kanser hastalarına da destek oluyoruz. Hastalarımıza ulaşırken, onların sıkıntılarını gidermeye çalışırken, en büyük gücümüzü ise gönüllülerimizden, bizlere destek olan kurumlardan alıyoruz. İş birliğinde olduğumuz kurumlara, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ni de eklemek bizleri çok mutlu etti. Güç birliği sayesinde yıl boyunca dikkat çekici, güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu tesis, Avrupa ve Türkiyenin en büyüğü olacakÖnceki Haber

Bu tesis, Avrupa ve Türkiyenin en büyüğü...

EXPO 2026 için planlama çalışmaları başladıSonraki Haber

EXPO 2026 için planlama çalışmaları başl...

Yorum Yazın

Yurdunuseven Köksal'ın böcek iddiasının peşini bırakmıyor
Başarı tesadüf değildir
Sünnetci: Geçen yıla göre başarımız yüzde 20 arttı
CHP üye kaydı için meydanlarda
10 milyon takipçisi olan THY Afyon’u tanıttı
Türkiye Şampiyonası U-16 finali Afyon’da
Afyonspor şimdi ne olacak?
Zafer Milli Eğitim’in
Sandıklı Hüdai MTAL’dan İstanbul’da büyük başarı
Taşoluklu güreşçiler Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor
Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu ve silah çıktı
Vergi kaçırmaktan aranıyordu Sinanpaşa ilçesinde yakalandı
Bu çiçeği koparmanın cezası 387 Bin TL
Kırkalı kızlar denizli’de final biletini kaptı
Muhtarla birlikte 4 kişi gözaltına alındı
Vali Yiğitbaşı 17 yıldır ücretsiz iftar veren esnaf lokantasını ziyaret etti
Telefonumuz çaldığı zaman ürperiyoruz
Hat severler bu sergiyi kaçırmayın!
Akademisyenler ve öğrenciler Filistin için buluşuyor
Çalışlar köyünde bir eve jandarmadan baskın!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar