Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2736
EURO35.0108
ALTIN2446.1

Karataş ‘Haydi bismillah’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karataş ‘Haydi bismillah’
Abone ol
Saadet Partisi’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Beytullah Karataş, “Haydi Bismillah” diyerek yola çıktı. Karataş, “Afyonkarahisar’ın bu zihniyetle kaybedeceği bir 5 yıl daha yoktur! Ve Afyon, 31 Mart’ta Saadet diyecek! Tüm bu ağır şartlar altında, kadim şehrimiz Afyon’un şifa bulacağı, ihya olacağı, ayağa kalkacağı yegâne yol Milli Görüş Belediyeciliğinden geçmektedir.” Dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı, il başkanı Beytullah Karataş oldu. İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısı için bina önünde ve çevresinde teşkilat mensupları büyük bir coşku oluşturdu. Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, aday tanıtım toplantısında konuştu. Karataş, "Afyonkarahisar’ın artık “Millî Görüş” belediyeciliğine ihtiyacı var" dedi.
AFYONKARAHİSAR’IN MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ’NE İHTİYACI VAR!
Aday tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Afyonkarahisar’ın artık “Millî Görüş” belediyeciliğine ihtiyacı var. Biz, kötüyü iyi; iyiyi daha iyi yapmak için bu yola çıktık. Bizim kısır polemiklere, billboard belediyeciliğine ayıracak vaktimiz yok. Bizim bütün dikkatimiz Afyon’da, Afyonludadır! Biz şehrimizi yeniden imar ederken şu 5 ilkeyi prensip edineceğiz:
1 – Planlı ve Programlı Çalışacağız
2 – İşi Ehline Vereceğiz
3 – Yolsuzluk ve İsrafa Geçit Vermeyeceğiz
4 – Hizmette ve Atamada Partizanlık ve Ayrımcılık Yapmayacağız
5 – Hesap Verebilir ve Şeffaf Olacağız
Biz Afyonkarahisar’da proje yarıştıran, birbirini kötülemekten geri durmayan, sadece menfaatlerini muhafaza etmeye çalışan, sığ söylemler üzerine inşa edilen bir siyaset anlayışını reddediyoruz!’’ dedi.
İHALELER ÜZERİNDEN KÖŞEYİ DÖNME DEVRİ SONA ERECEK!
Karataş; ‘’İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur. Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları milyar milyar savurma dönemine mutlaka bunun için son vereceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacak bu konuda çok ama çok hassas davranacağız. Titiz davranacağız. Yolsuzluğa asla müsamaha göstermeyeceğiz. Afyonkarahisar Belediyelerimizin kapısından arsız, hırsız girmeyecektir. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim malı geçmez. Belediye kaynaklarını ise yetim malına sahip çıkar gibi değerlendireceğiz. Biz bu anlayışla israf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren ihaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme devri sona erecektir" dedi.
Karataş konuşmasına şöyle devam etti:
ŞEHRİMİZ YILLARDIR AYNI DÖNGÜDE BİRİLERİNE MAHKUM VE MECBUR BIRAKILIYOR
Biz Afyon’u çok seviyoruz; Biz Afyon’u 20 yıldır yöneten zihniyetin vurdumduymaz, bencil, sadece menfaat ve oy odaklı belediyecilik anlayışına emanet edilmeyecek kadar çok seviyoruz! Şehrimizdeki insanımız siyasette artık yeni yüzler görmek istiyorsa, Afyon’da yıllardır aynı döngüde birilerine mahkum veya mecbur bırakılmak istemiyorsa, ehil kadrolar görmek istiyorsa işte biz bugün buradayız. Hakikat üzerine inşa edilen, herkesi kucaklayan, her kesimin düşüncesine saygı duyan, şehri tüm paydaşlarıyla birlikte yönetme anlayışımızla biz buradayız! İnsanımız ehliyet ve liyakat sahibi insanlardan oluşan bir kadro hareketi görmek istiyorsa işte biz buradayız! Bugün buradan başlattığımız yürüyüş; Bizden sonra Afyon’un sokaklarında söz sahibi olacak nesillere aktaracağımız en kutlu emanettir!
BU ZİHNİYETLE KAYBEDİLECEK BİR 5 YIL DAHA YOKTUR!
Afyonkarahisar’ın bu zihniyetle kaybedeceği bir 5 yıl daha yoktur! Ve Afyon, 31 Mart’ta Saadet diyecek! Tüm bu ağır şartlar altında, kadim şehrimiz Afyon’un şifa bulacağı, ihya olacağı, ayağa kalkacağı yegâne yol Milli Görüş Belediyeciliğinden geçmektedir. İşte bizim bu yola çıkmamızın en büyük gerekçesi de budur. Biz, bu seçimi, kötü gidişe dur deme fırsatı kabul ediyoruz. Biz, bu seçimi, kötülerin gidişinin miladı görüyoruz. Biz, bu seçimi, belediyelere başkan, meclislere üye seçmekle sınırlı görmüyoruz! Bu seçimi, yüksek enflasyona, yüksek faize, yüksek dövize 'hayır’ deme imkânı görüyoruz.
HAYDİ BİSMİLLAH DİYORUZ!
Biz Milli Görüşçüler, Erbakan Hocamızla birlikte baş parmaklarımızı kaldırarak bir söz verdik. Ve verdiğimiz o sözü hiçbir zaman yere düşürmedik. O söze sadık kaldık, vefa gösterdik. Neydi o söz? ‘Milletimizin saadet ve selameti için, Saadet Partimizin en büyük zaferi için, Yaşanabilir bir Türkiye’ için, ‘Yeniden büyük Türkiye’ için, ‘Yeni bir Dünya’nın kurulması için, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz, söz veriyoruz, söz veriyoruz! İşte verdiğimiz bu sözün gereği olarak, Afyonkarahisar ile Milli Görüş’ü buluşturmak için bugün bir kez daha ‘Haydi Bismillah’ diyoruz.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Susuz beldesi’ne kaçak telefon ve aksesuar baskını!Önceki Haber

Susuz beldesi’ne kaçak telefon ve aksesu...

Avrupa ve Dünya ikincisi Eyyüp Çetin’den bir başarı daha!Sonraki Haber

Avrupa ve Dünya ikincisi Eyyüp Çetin’den...

Yorum Yazın

CHP’de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!
Birinci transfer dönemi başlama tarihi belli oldu
Cavit Gönbe istifa etti
Taşoluk beldesinin milli gururları yola çıktı
TFF 2. ligde yeni sezon ne zaman başlayacak tarih belli oldu
Yeni Başkan Adnan Öztaş oldu
Ümit Özdağ taziyeye geliyor!
AK Partililer kan bağışında bulundu
Afyon halkı 44 yıldır Bölge Müdürlüğünü bekliyor!
Gençlik Haftası dolu dolu kutlanacak
2. lig rüyası yarım kaldı
Afyon’da motokros heyecanı başlıyor
Birlik Başkanı MHP’li Mustafa Özdemir oldu
Böcek iddiasında karar çıktı!
Beni ‘Kursiyer Hatice’ olarak anıyorlar!
Futsalın yıldızı Atatürk Ortaokulu
Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı!
Belediyeler için kalkınma planlarının önemi!
Gençler bu yürüyüşte buluşuyor
U-21 ve Ümit Gençler karate turnuvaları sona erdi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar