Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2466
EURO34.8443
ALTIN2429.5

Karataş: Afyon büyük bir dönüşümü hak ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karataş: Afyon büyük bir dönüşümü hak ediyor
Abone ol
Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Anadolu Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karataş, “Afyonkarahisar egenin incisidir. Kavşak noktasında bulunan şehrimiz büyük bir dönüşümü hak ediyor. Bizde başka bir Afyonkarahisar’ın mümkün olduğunu, Afyonkarahisar’da yaşayan insanımızın her birinin var olan dertlerine, sorunlarına 7’den 70’e dokunmanın bir gereklilik olduğunu farkındayız.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Anadolu Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Karataş, “Bir toplumun geleceği gençlere verdiği değerle ve gençlerin ülkede katma değer öğretecek bir duruma gelmesiyle mümkün olacak bir şeydir. Bu açıdan bakılınca sorumluluğumuzun farkındayız. Milli Görüş Gençliği ve Anadolu Gençliği olarak ülkemizin, insanımızın ve insanlığımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu farkındayız. Aşkla, azimle bütün gençlerimiz ve insanımız için üzerimize düşen sorumluluğu yapma çabası içindeyiz” diye konuştu.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun’da Beytullah Karataş’a eşlik etti.
MİLLİ GÖRÜŞ GENÇLİĞİ AHLAKLA VE ERDEMLE KAZANMANIN ADIDIR, MÜCADELESİDİR
Karataş, “Genç olmak başka bir şey. Milli Görüş, Anadolu Gençlik olmak bambaşka bir şey. Gençlik büyük bir nimet. Ama her nimetin bir bedeli, ağırlığı ve sorumluluğu var. Gençlik nimeti çalışmak, okumak, kendini yetiştirmek, sorumluluk almak gerektirir. Ülkemiz insanının içinde bulunmuş olduğu şartlar dünden bugüne yaygınlaşarak gençlerimizin ülkemizde, şehirlerinde, sokaklarında adeta enerjisini sömüren duruma geldi. Böyle ortamda Milli Gençlik, Anadolu Gençlik, Milli Görüş gençliği haysiyetin, ahlakın, vicdanın, adaletin organize olmuş halidir. Şüphesiz başarmak önemlidir. Ama güçle ve algıyla kazanmak ayrı bir şeydir. Ahlakla, vicdanla, haysiyetle kazanmak ayrı bir şeydir. Milli Görüş Gençliği, Anadolu Gençlik ahlakla ve erdemle kazanmanın adıdır, mücadelesidir. Bu açıdan ülkemizde gençlerimizin neredeyse her 10’undan 7’si Türkiye’de yaşamak istemediğini söylüyor. Fırsat bulursa yabancı ülkeye gitmek istediğini beyan ediyor. Gençlerimiz bugün hayallerini gerçekleştirememe endişesi içinde. Ya iş bulamıyor ya da bulduğu işte aldığı ücretle en tabii ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda” dedi.
GENÇLERİMİZİN BİZDEN BEKLENTİLERİNİN NE OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ
Karataş, “Şehirlerimiz ve sokaklarımız gençlerimize enerji katmıyor. Adeta enerjisini sömürüyor. Hayallerini belirsiz bir geleceğe tehir ettiriyor. Evlenme hayalleri belirsiz bir tarihe ertelenmiş durumda. Oysa bir toplumun geleceği gençlerine verdiği değerle gençlerinin ülkede katma değer öğretecek bir duruma gelmesiyle mümkün olacak bir şeydir. Bu açıdan bakılınca sorumluluğumuzun farkındayız. Milli Görüş gençliği olarak, Anadolu gençliği olarak ülkemizin insanımızın ve insanlığımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu farkındayız. Aşkla ve azimle şehrimizdeki bütün gençlerimiz için üzerimize düşen sorumluluğu yapma çabası ve gayreti içindeyiz” ifadelerini kullandı.
AFYONKARAHİSAR’DA 7’DEN 70’E TÜM İNSANIMIZIN SORUNLARINA DOKUNACAĞIZ
Karataş, “Afyonkarahisar egenin incisidir. Kavşak noktasında bulunan şehrimiz büyük bir dönüşümü hak ediyor. Bizde başka bir Afyonkarahisar’ın mümkün olduğunu, Afyonkarahisar’da yaşayan insanımızın her birinin var olan dertlerine, sorunlarına 7’den 70’e dokunmanın bir gereklilik olduğunu farkındayız. Bu sorumluluğu da bir ahlaki ve vicdani sorumluluk olarak üstlendik. Bu sorumluluğu yerine hep beraber getireceğiz. Başka bir Afyonkarahisar’ın mümkün olduğunu bütün Afyonkarahisar’a göstermiş olacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köksal: Makamda değil sahada olacağım!Önceki Haber

Köksal: Makamda değil sahada olacağım!

İYİ Parti Milletvekili Olgun’un baba acısı!Sonraki Haber

İYİ Parti Milletvekili Olgun’un baba acı...

Yorum Yazın

U-21 ve Ümit Gençler karate turnuvaları sona erdi
Anneler gününün birincileri belli oldu
Meteorolojiden çiftçilere bir uyarı daha!
50. yıl kutlamaları başladı
Akharım’lılar yağmur duasına çıktı
Sakatlanan her oyuncumuzda yüreğimiz ağzımıza geliyor!
Karaadilli’de er meydanı yeniden başlıyor!
Dilara Bozan’lı Milli Takım Avrupa’da tarih yazdı
Türkiye Şampiyonası vizesini kaptılar!
Gençlik kampında unutulmaz bir deneyim yaşadılar!
İyi bir şehir planıyla Afyon’u bölge lideri yapabiliriz
Dr.Ayva kalp kapak hastalarına umut oldu
Şampiyonluk kaçtı istifa geldi!
19 Mayıs dolu dolu kutlanacak
24 saat telefonum açık her zaman yanınızdayım
Şehit polis anneleri unutulmadı
Afyonlu hakemler tam not aldı
Başkan Köksal’dan anne ve anne adaylarına çiçek
Bir şampiyonluk hayali daha uçup gitti!
Şampiyon Selçuklu Belediyesi oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar