Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

KAPTAN OLCAY ŞAHAN GEMİSİNİ KURTARDI 2-1

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAPTAN OLCAY ŞAHAN GEMİSİNİ KURTARDI 2-1
Abone ol
Kendi sahasında ligin namağlup ekiplerinden Çorum FK’yı konuk eden HES İlaç Afyonspor ilk yarıyı Serkan Yavuz’un K.K. attığı golle 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Suat Kaya’nın golüyle maça dengeyi getirirken, karşılaşmada son sözü Kaptan Olcay Şahan söyledi. Kaptan penaltı golüyle takımına üç puanı getirdi.

Geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor deplasmanında şansız bir mağlubiyet alan HES İlaç Afyonspor, ligin iddialı ekiplerinden Çorum FK karşısına Anıl, Melih, Mete, Mahmut, Alper, Eren, Olcay, Mustafa, Ali, Atakan ve Ege ilkonbiriyle çıktı.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında her iki takımda kontrollü futbol oynamayı tercih etti. Taraftar desteğini arkasına alan temsilcimiz 7. Dakikada rakip sahada pres uyguladı ve bunda da başarılı oldu. Afyonspor’un altyapıdan yetişen genç yeteneği Mustafa uzak mesafeden sert vurdu ancak top üstten auta çıktı.

Konuk ekip ilk ciddi atağını 13. Dakikada geliştirdi. Sağ kanattan yapılan ortaya Çorum FK’nın golcü futbolcusu Sinan Kurumuş kafayla vurdu, kaleci Anıl topu kornere çeldi.

17. dakikada Afyonspor’un Alperle geliştirdiği atakta, Alper uzaktan sert vurdu, Çorum kalecisi Bayram topu tokatlayarak kornere gönderdi. Korner atışından bir sonuç ıkmadı.

27. dakikada konuk ekip hızlı çıktı. Sağ kanattan Suat cezaalanına girdi, ortasına kimse dokunamadı ve Çorumspor önemli bir fırsatı kaçırdı.

GOLLLLL: 30. dakikada Afyonspor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortada Ege yerde kaldı, cezaalanı içerisinde oluşan karambolde Serkan Yavuz’un dokunduğu topta kaleci Bayram’da büyük hata yapınca Afyonspor konuk ekip karşısında 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu golle Afyonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ÇORUMSPOR İKİNCİYA İYİ BAŞLADI

İyi bir kadroya sahip olan konuk ekip ikinci yarıya iyi başladı. Temsilcimiz ilk yarıya oranla daha durgun bir futbol ortaya koyarken, 54. Dakikada Ali Aydemir ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı.

56. dakikada konuk ekibin golü geldi. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Suat Kaya maça dengeyi getiren golü kaydetti. 1-1

65. dakikada Çorumspor’da oyuna girer girmez topla buluşan Murat Çalık, çok sert ve güzel vurdu. Kalecimiz  Anıl aynı güzellikte topa çok güzel uzandı ve golü engelledi.

71. dakikada konuk ekip yine gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta ceza alanı içerisinde topla buluşan Sinan Kurumuş’un vuruşunu kaleci Anıl kornere çeldi.

72. dakikada Afyonspor Eray ile hızlı çıktı. 60 metre topu süren Eray cezalanına kadar indi. Anıl kaleye vurmak yerine pas atmayı deneyince, çok iyi bir pozisyonu harcadı.

77. Afyonspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşta Olcay’ın ortasında topu önünde bulan Ferhat Tosun çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Bayram topu kornere çeldi.

88. dakikada gelişen atakta Çorum FK’lı oyuncu topu elle oynadı. Maçın hakemi tereddüt orta noktayı gösterdi. Topun başına geçen kaptan Olcay Şahin kaleciyle topu ayrı köşeye göndererek Afyonspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Afyonspor zor olan bir karşılaşmadan üç puanla ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltti


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFYONSPOR İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIÖnceki Haber

AFYONSPOR İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

KÖTÜ OYNARKEN KAZANMAK ÖNEMLİSonraki Haber

KÖTÜ OYNARKEN KAZANMAK ÖNEMLİ

Yorum Yazın

Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz
Kanunlar olacak ama gelişigüzel değil!
Osman Kaplan Yunanistan’da tarih yazdı!
Türkiye’de ölümlerin yüzde 3,5’u hipertansiyondan!
Çok sayıda iş talebi alıyoruz ama personel ihtiyacımız yok!
Parada sahtecilikten aranan şahsı polis ele geçirdi
Bacım Sultan kız öğrenci yurdu’ndan örnek davranış!
Türkiye’nin en iyileri Afyon’dan çıktı
Hallaç köylüleri yağmur için dua etti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar