Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

Hükümet algı yaratma çabasında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hükümet algı yaratma çabasında
Abone ol
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, yarım yamalak duyumlarla partilerine saldırıldığını ifade ederek, “Genel Başkanımız Ali Babacan beyi bazı yayın kuruluşlarınca karalama kampanyaları içinde olduklarını da yakından takip ediyoruz. Ülkenin gerçek gündemi ekonomi, iktidar farklı bir algı yaratma çabasında” dedi.

Deva Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı  Anayasa Mahkemesi Eski üyesi Celal Mümtaz Akıncı beyinde katılımı ile DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık ve Deva Partisi teşkilat üyeleri ile birlikte fuar alanı pazaryerinde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. 
DEVA Partisi heyeti, Fuar alanı pazaryerinde esnaf ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Geçtiğimiz aylarda DEVA Partisine katılan eski Anayasa Mahkemesi üyesi  Celal Mümtaz Akıncı yaptığı açıklama “Pazaryerinde esnafımız şikayetçi, hemşerilerimiz şikayetçi bu durum karşısında bizlerin daha çok çalışarak memleketimiz için elimizden gelen tüm gayret ve çalışmayı mutlaka göstermeliyiz” dedi.
BELEDİYE YETKİLİLERİ BİZE CEZA YAZIYOR
Deva Partisi üyeleri esnafın dertlerini dinlediler. Bir esnaf “Ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde gerçekten çok sıkıntılıyız.  Belediye yetkilileri bizlere ceza yazıyor biz belediyeden yer istiyoruz vermiyor yerli ürünlerin satıldığı yerde de bize tezgah açtırmayarak ceza yazıyorlar, bizim vergi kaydımız olmasına rağmen ceza yazıyorlar. Bakın burada pazaryerine tezgah açan köylülerimiz sadece kendi ürünlerini satmıyorlar toptancı halinden getirdikleri ürünleri de satıyorlar inanın burada bir mağduriyet var. Ticaretimizi yapmamızda zorluk çıkarıyorlar zaten ekonomik sıkıntılar orta da  biz vatandaşımıza hizmet için bu tezgahları açıyoruz. İlgililer bizlere kulak versinler. Bize yer tahsisi yapılsın pazaryerleri büyütülsün”  dediler.
HÜKÜMET EKONOMİK GERÇEKLERİN DIŞINDA ALGI PEŞİNDE
Deva Partisi İl Başkanı  Kadir Daylık, “Bugün Fuar Pazar yerini dolaştık ekonomik bir sıkıntının yaşandığı ortada. Hükümetin ekonomik gerçeklerin dışında  farklı bir algı yaratma çabasında olduğunu üzülerek gözlemledik. Ülkenin gerçek gündeminin ekonomi olduğunu vatandaşımız biliyor. DEVA Partisine olan teveccühün ne kadar olumlu olduğunu sahada gözlemleyebiliyoruz. Gerçek gündemi değiştirmek için ekonomik sıkıntıları vatandaşa unutturmak için DEVA Partisi üzerinden siyaset yaparak DEVA Partisini ve Genel Başkanımız Ali Babacan beyi bazı yayın kuruluşlarınca karalama kampanyaları içinde olduklarını da yakından takip ediyoruz.  Biliyoruz ki yarım yamalak duyumlarla partimize saldırılmasının sebebi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve DEVA Partisi'ne duyulan ilginin günden güne artmasıdır.
DEVA Partisini kurulurken vatandaşlarımıza ,Türkiye'yi özgür ve zengin bir ülke yapacağımıza söz vermiştik. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan, hukukun üstünlüğüne dayanan, gençlerin geleceğe ümitle bakabildiği bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz, demiştik”
İHA VE SİHALARLA GURUR DUYUYORUZ
İHA ve SİHA’larla gurur duyduklarını ve desteklediklerini ifade eden Daylık, “Ancak üzülerek görüyoruz ki içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları göremeyen, ülkenin selameti için iki satır okuyup yazamayan, ortaya bir plan program koyamayan kimi aciz siyasiler gemilerini iftira ile yürütüyorlar. Adil olmayan rekabet ortamı yaratmak için çalışıyorlar. Milletimizin milli ve manevi değerlerini siyasi sermaye olarak görenleri biliyoruz. Bir kaşık suda fırtına koparan bu kişilere soruyoruz. İHA ve SİHA'larla ilgili gurur duyuyoruz, destekliyoruz, bu şirketlerin sayılarının daha da artmasını istiyoruz ifadelerini kesip cımbızla çekerek farklı bir anlam katanlara soruyoruz rekabet olmayan yerde rehavet olur ifadesi üzerinden bize saldıranların niyetlerini elbette çok iyi biliyoruz. Bizim bu ülkeye sevgimizi ve sadakatimizi, bayrak sevgimizi, vatan sevgimizi ölçmek kimsenin haddi değildir. Toplumu kutuplaştırmakta, iftira ve hakaretlerle kendilerine siyaseten alan açmakla bundan sonra Türk siyasetinde yeri de olmayacaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özhaseki, Şekerci Dedenin hayır duasını aldıÖnceki Haber

Özhaseki, Şekerci Dedenin hayır duasını...

Sandıklı’nın Kumaları Süper Amatör lige göz kırptıSonraki Haber

Sandıklı’nın Kumaları Süper Amatör lige...

Yorum Yazın

Afyon’un milli gururu Dilara Bozan Avrupa Şampiyonu
Finalin adı belli oldu
Değişim rüzgarı kesilmedi daha da güçleniyor
Afyon’un yengesi Avrupa üçüncüsü oldu
Afyon’da 200 bin dekar patates ekimi yapıldı
Makam aracını satılığa çıkardı!
Gençfest başlıyor
Ziraat köprüsü ayakta alkışlandı
Şehit Çetin’in ikiz kızları 11 yaşında
Afyon’dan sadece bir kulüp başvurdu!
Helal Turizm Kongresi Başladı
Sandıklı’da işlenen cinayete yayın yasağı geldi
Artık yeter! can korkusuyla çalışmak istemiyoruz
Daha fazla eğitim şehidi verilmesine müsaade etmemeliyiz!
Özel bireylere kına merasimi yapılacak
Eski Afyon Valisi Bekir Aksoy vefat etti
Afyon’dan ilk defa bir takım bu turnuvaya katıldı
U16 Türkiye Şampiyonası final heyecanı başlıyor
Masa tenisinin kazananları belli oldu
Afyon’da yabancı uyruklu çoban vahşeti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar