Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Halkın da esnafın da yüzü gülecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halkın da esnafın da yüzü gülecek
Abone ol
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Köksal, "Halkın iktidarında esnafımızın da vatandaşlarımızın da yüzü gülecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Meral Ünlü, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ile birlikte Bedesten, Tuzpazarı, Kasaplar Çarşı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.
STOPAJ ORANINI SIFIRLAYACAĞIZ
Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek "Millet İttifakı" iktidarında yapılacakları anlatan Milletvekili Burcu Köksal, "Ticaret Bakanlığını Esnaf ve Ticaret Bakanlığı şeklinde yeniden yapılandıracağız. Kamu kurumu niteliğindeki ticaret ve/veya sanayi odaları, ticaret borsaları ile esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarımızın teşkilat ve mali yapılarının iyileştirilmesini ve bu kuruluşların üyelerine daha verimli ve etkin hizmet sunabilmelerini sağlayacağız. Perakende işletmelerin açılış, faaliyet ve kapanış süreçlerinde çok sayıda kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen hizmetlerin tek noktadan elektronik ortamda etkin ve hızlı bir şekilde sunulmasını sağlayacağız. Esnaf ve sanatkârlarımızın hastalık ve ayakta tedavi gördüğü süreçleri kapsayan geçici iş göremezlik ödeneği alabilmesini sağlayacağız. İşyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız."
KÜÇÜK ESNAFIMIZI KORUYACAĞIZ
Millet İttifakı iktidarında, esnafın salgın sürecinde kullandığı kredilerin faizleri ile BAĞ-KUR ve vergi borçlarının faizlerini sileceklerini kaydeden Milletvekili Köksal, "Kalan anaparanın uygun vadede ödenmesini sağlayacağız. Esnaf Ahilik Sandığı’na dahil esnaflarımızın katkı payı oranını düşürecek, kısa çalışma ödeneği gibi gelir kaybını telafi edecek uygulamalardan faydalanmalarını sağlayacağız. Küçük esnafımızı zincir marketler, büyük marketler, AVM’ler karşısında korumak ve haksız rekabeti önlemek amacıyla gerekli düzenlemeleri hızla hayata geçireceğiz. Esnafımızın emekli olabilmesi için en son 2000-2008 arası için uygulanan geriye doğru borçlanma hakkını, ticari sicil kayıtlarına ve esnaf odalarına bağlı kalınan süreleri göz önünde bulundurarak tanıyacağız. Esnaf Ahilik Sandığı uygulaması çerçevesinde esnafın ödeyeceği katkı payı oranını düşüreceğiz." ifadelerini kullandı.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar yemeğine katılarak şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sandıklı’da bayram öncesi gıda denetimiÖnceki Haber

Sandıklı’da bayram öncesi gıda denetimi

Afyon'da kontrolden çıkan kamyonet önüne ne çıkarsa çarptıSonraki Haber

Afyon'da kontrolden çıkan kamyonet önüne...

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar