Afyonkarahisar
DOLAR32.3335
EURO35.0725
ALTIN2301.6

Dr.Mustafa Enis Arabacı siyasete hızlı girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dr.Mustafa Enis Arabacı siyasete hızlı girdi
Abone ol
İYİ Parti rozetini taktıktan sonra milletvekili aday adaylığını açıklayan Özel Park Hayat Hastaneleri ve TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Enis Arabacı siyasete hızlı bir giriş yaptı. Arabacı, İYİ Parti Seçim Koordinasyon merkezinde İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Enis Arabacı, seçim koordinasyon merkezinde İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi.  İYİ Parti rozeti Genel Başkan Meral Akşener’in takmasından sonra siyasete hızlı bir giriş yapan Mustafa Enis Arabacı, Yeşilyol’da bulunan İYİ Parti Seçim Koordinasyon merkezinde İlçe Başkanları ile bir araya geldi. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Arabacı’yı ilçe başkanlarına tanıştırdı. 18 İlçe başkanının bulunduğu toplantıda Arabacı sıcak bir ilgiyle karşılandı. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın başarılı iş insanı ve girişimcisi Mustafa Enis Arabacı İYİ partiye katılarak bize çok büyük bir güç verdi. Aramıza hoş geldin doktorum” dedi.
HERKESTEN İKİ KAT FAZLA ÇALIŞACAĞIZ
Türkiye’de birinci parti olmak zorunda olduklarını söyleyen Mustafa Enis Arabacı, “Kıymetli başkanlarım sizinle tanışmaktan ve birlikte siyaset yapmaya başlamaktan son derece memnun oldum. Birçoğunuzu tanıyorum ve başarılı çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum. Kısmette sizlerle birlikte kadim şehrimiz Afyonkarahisar’a hizmet varmış. Bu günden itibaren son sandıklar açılana kadar sahalardayız. Yorulmak yok, dinlenmek yok. Biz herkesten iki kat daha fazla çalışarak Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de 1. Parti olmak zorundayız” dedi.
GÖREVDEN VE SORUMLULUKTAN KAÇMADIM
Bir Afyonkarahisarlı olarak neden hak ettiğimiz yerde değiliz diye bazı ortamlarda konuşuyorduk diyen Arabacı, “İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’nun benim İYİ Partiye katılma ve Milletvekili aday adayı olmamı istemesinden sonra çok düşündüm. Kararımı değiştiren ne oldu biliyor musunuz? Şikayet ettiğimiz şeyleri değiştirme fırsatı çıktı karşıma. Ben bu görevden ve sorumluktan kaçamam dedim ve evet bu yolculukta sizlerle birlikte varım dedim”
AFYONKARAHİSAR’IN GELECEĞİ 3T’DE GİZLİ
Türkiye’nin kavşak noktası olan tüm büyük şehirlere 3 saat mesafede olan Afyonkarahisar çok daha fazlasını hak ediyor diyen Arabacı, “Afyonkarahisar’ın geleceği 3T’de gizli. Tarım, Turizm ve Ticaret. Maalesef hiç birisinde hak ettiğimiz yerde değiliz. Turizm alanında daha fazla yatırım ve hizmet sektörü yapılmalı. Ticarette istenilen noktada değiliz. Hala Afyonkarahisar’dan birçok insan alışveriş için başka illere gidiyor. Gastronomi şehri olmamıza rağmen maalesef gastronomi lokantalarımız ve restoranlarımız yok. Afyonkarahisar bir tarım ve hayvancılık şehri olmasına rağmen ürün çeşitliliği ve kalitesi yakalanamadı. Bu şehirde yetişen ürünleri bu şehirde kurulacak olan fabrikalarda paketleyip Afyonkarahisar markaları oluşturmalıyız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırca köyü kiraz alım merkezi hayata geçiyorÖnceki Haber

Kırca köyü kiraz alım merkezi hayata geç...

320 bin adet kaçak makaron ele geçirildiSonraki Haber

320 bin adet kaçak makaron ele geçirildi

Yorum Yazın

Bunlar bırakın ülke yönetmeyi Afrika’da kabile bile yönetemez!
TOKİ’deki tüm sikintilari ilk 3 ayda çözeceğiz
İktidar partisi günü kurtarmak için çırpınıyor!
Projelerimizi Afyon halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırladık
Dinar’lı Uzman Çavuş hayatını kaybetti
Yağcı: Birlikte başaracağız
AK Parti’nin Afyon’a reva gördüğü yoksulluğu bitireceğiz!
Kübra Saltık başarıya doymuyor
Torbacı operasyonunda 3 gözaltı
AK Parti’den yoğun katılımlı ‘vefa iftarı’
Afyon’da yakalanan 9 göçmen sınır dışı edilecek
Etem Tem fotoğraf yarışmasıyla yad edilecek
İyi Parti’den istifa edip AK Partiye katıldılar
Erdal Karaman'ı destekleyeceğim deyip adaylıktan çekildi
Yağcı’dan Modern Kamyon Garajı sözü
Vatanına milletine bağlı Afyon halkı Pazar günü sandıkları patlatacak
En fazla kitap okuyan ödülü Harun Küçük’ün oldu
Afyon’un kadın Valisi, kadın Bakanı var!
1 Nisan sabahı itibariyle hizmete başlıyoruz
Özel sporcu Münevvere’den bir zafer daha!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar